Интелигентен LED искрител (звезда) - Twinkly Spritzer - 200 бр. RGB + BT + Wi-Fi

Код: 78-022
258,00 лв 198,00 лв Цена без ДДС: 165,00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Интелигентни програмируеми светлини - LED искри (звезда) Twinkly Spritzer - с 200 бр. LED светлини RGB, Bluetooth + Wi-Fi, управление чрез APP.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Защо сме най-доброто?

Над 35 000 YT абонати Над 1000 YT видео ревюта 10 милиона изгледи
Професионален консултации
Лидер на пазара вече 12 години
Всички продукти ние тестваме

Описание на продукта

Интелигентни програмируеми светлини - LED искри (звезда) Twinkly Spritzer - с 200 бр. LED светлини RGB, Bluetooth + Wi-Fi, управление чрез APP. Този революционен LED декоративен елемент внася уникална светлинна украса в домовете ни, използвайки най-новите технологии. LED светлините се управляват чрез мобилно приложение, което е съвместимо както с Android, така и с iOS .

Устройствата комуникират помежду си безжично чрез Wi-Fi и Bluetooth . Можете да сдвоявате и контролирате 10 светлинни устройства Twinkly наведнъж или 4000 светодиода , със същия дисплей на светлинен мотив и шарка. Можете да създадете свои собствени невероятни анимации, които ще запълнят и озарят цялата стая. Светлините са предназначени за вътрешна и външна употреба - защита IP44 . Тази искричка има 40 регулируеми проводника, всеки с 5 LED крушки, разположени на разстояние 6 см.

Twinkly шприц - звезда с LED осветление - управление чрез смартфон

блестящ шприц - LED светеща звезда

Светлинният искрич се състои от 200 броя LED светлини, подходящи за всяка декорация. LED светлините са подредени една до друга, LED разстояние 6 см. RGB диодът означава, че LED светлините могат да направят RGB светъл оттенък от 16 милиона цвята . Можете да регулирате интензивността на светлината и точния цвят от цветовата скала. Това специално издание включва интеграция на интелигентен дом с Google Assistant и Amazon Alexa .

led звезда контрол чрез мобилен телефон

Вашата декорация може да бъде създадена от няколко устройства и различни форми . Искате ли лека верижка на стената, цветна рамка на прозорците и голямо коледно дърво в средата на стаята? Не е проблем! Създайте своя собствена сцена и я контролирайте наведнъж с обща тема за осветление.

коледни интелигентни крушки

Универсален LED орнамент за светлина, управляван чрез мобилно приложение за Android и iOS

Красива светлинна украса - задайте вашите собствени цветове, анимации и мотиви с LED мотиви заедно за множество LED устройства

wifi led украшение - декорация

Усъвършенстваното мобилно приложение сдвоява вашия смартфон с устройството и можете веднага да го управлявате. Самото приложение картографира оформлението на светлините и след това можете лесно да зададете различен цвят за всяка крушка или група крушки поотделно. Управлението е много просто, бързо и интуитивно . В приложението можете да избирате измежду шаблони по подразбиране, да изтегляте нови модели от Интернет от онлайн галерията или да създавате свои собствени теми и да ги запазвате.

примигващо мобилно приложение

Можете също така да контролирате интензивността на светлината, скоростта на промяна, цвета, нюанса, яркостта, въртенето, смесването и др. Функцията за таймер ви позволява да настроите светлината, за да включите или изключите автоматично по график време. Функцията за плейлист ви позволява да задавате различни видове теми в хронологичен ред и автоматично да ги променяте в съответствие с настройките.

мигновено приложениеуправление на светлините чрез мобилен телефонwifi led лента

С допълнителното USB устройство MUSIC DONGLE вашият орнамент за светлина ще реагира на музиката, изпълнявана в стаята, светлината ще се промени и ще премине в ритъма на музиката , в съответствие с зададените параметри. Налични са редица модели и теми за избор на „показване чрез музика“, които могат да бъдат редактирани и настроени според вашите нужди. С МУЗИКА можете също да се насладите на видео игри, да изпитате ново измерение, когато играете игри! Променящите се светлини в ритъма на музиката, тъй като графичният еквалайзер танцува веднага на всяко парти. USB устройство MUSIC е допълнителен продукт, необходимо е да го закупите в нашия електронен магазин.

трептяща музика

Уникален светодиод, който има всички ярки цветове на дъгата

светодиодна лентаwifi led светлини

Характеристика:

плюс 200 светодиода
плюс Управление чрез мобилно приложение
плюс Wi-Fi и Bluetooth връзка
плюс RGB светлина - мащаб 16 милиона цветове
плюс Универсална употреба
плюс IP44 защита


Спецификация:

Модел: TWB200STP-WEU
Брой диоди: 200
Дължина на кабела от първата лампа към адаптера: 3,5 m
Съпротивление: IP44
Диаметър на диода: 4,3 mm
Връзка: Wi-Fi, Bluetooth
Разстояние между светодиодите: 6 см
Разстояние между светлинните проводници: 6 см
LED тип: RGB разпръснат плосък
Кабел: бял
Входно напрежение: 240V
Изходно напрежение: 24V / 1A
Живот на крушката: над 30 000 часа


Съдържание на пакета:

1x LED светлинна декорация с 200 диода + контролер
1x адаптер
1x ръчно

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка