Интелигентен LED искрител (звезда) - Twinkly Spritzer - 200 бр. RGB + BT + Wi-Fi

Код: 78-022
258,00 лв 198,00 лв Цена без ДДС: 165,00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
Crypto
+

Интелигентни програмируеми светлини - LED искри (звезда) Twinkly Spritzer - с 200 бр. LED светлини RGB, Bluetooth + Wi-Fi, управление чрез APP.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Интелигентни програмируеми светлини - LED искри (звезда) Twinkly Spritzer - с 200 бр. LED светлини RGB, Bluetooth + Wi-Fi, управление чрез APP. Този революционен LED декоративен елемент внася уникална светлинна украса в домовете ни, използвайки най-новите технологии. LED светлините се управляват чрез мобилно приложение, което е съвместимо както с Android, така и с iOS .

Устройствата комуникират помежду си безжично чрез Wi-Fi и Bluetooth . Можете да сдвоявате и контролирате 10 светлинни устройства Twinkly наведнъж или 4000 светодиода , със същия дисплей на светлинен мотив и шарка. Можете да създадете свои собствени невероятни анимации, които ще запълнят и озарят цялата стая. Светлините са предназначени за вътрешна и външна употреба - защита IP44 . Тази искричка има 40 регулируеми проводника, всеки с 5 LED крушки, разположени на разстояние 6 см.

Twinkly шприц - звезда с LED осветление - управление чрез смартфон

блестящ шприц - LED светеща звезда

Светлинният искрич се състои от 200 броя LED светлини, подходящи за всяка декорация. LED светлините са подредени една до друга, LED разстояние 6 см. RGB диодът означава, че LED светлините могат да направят RGB светъл оттенък от 16 милиона цвята . Можете да регулирате интензивността на светлината и точния цвят от цветовата скала. Това специално издание включва интеграция на интелигентен дом с Google Assistant и Amazon Alexa .

led звезда контрол чрез мобилен телефон

Вашата декорация може да бъде създадена от няколко устройства и различни форми . Искате ли лека верижка на стената, цветна рамка на прозорците и голямо коледно дърво в средата на стаята? Не е проблем! Създайте своя собствена сцена и я контролирайте наведнъж с обща тема за осветление.

коледни интелигентни крушки

Универсален LED орнамент за светлина, управляван чрез мобилно приложение за Android и iOS

Красива светлинна украса - задайте вашите собствени цветове, анимации и мотиви с LED мотиви заедно за множество LED устройства

wifi led украшение - декорация

Усъвършенстваното мобилно приложение сдвоява вашия смартфон с устройството и можете веднага да го управлявате. Самото приложение картографира оформлението на светлините и след това можете лесно да зададете различен цвят за всяка крушка или група крушки поотделно. Управлението е много просто, бързо и интуитивно . В приложението можете да избирате измежду шаблони по подразбиране, да изтегляте нови модели от Интернет от онлайн галерията или да създавате свои собствени теми и да ги запазвате.

примигващо мобилно приложение

Можете също така да контролирате интензивността на светлината, скоростта на промяна, цвета, нюанса, яркостта, въртенето, смесването и др. Функцията за таймер ви позволява да настроите светлината, за да включите или изключите автоматично по график време. Функцията за плейлист ви позволява да задавате различни видове теми в хронологичен ред и автоматично да ги променяте в съответствие с настройките.

мигновено приложениеуправление на светлините чрез мобилен телефонwifi led лента

С допълнителното USB устройство MUSIC DONGLE вашият орнамент за светлина ще реагира на музиката, изпълнявана в стаята, светлината ще се промени и ще премине в ритъма на музиката , в съответствие с зададените параметри. Налични са редица модели и теми за избор на „показване чрез музика“, които могат да бъдат редактирани и настроени според вашите нужди. С МУЗИКА можете също да се насладите на видео игри, да изпитате ново измерение, когато играете игри! Променящите се светлини в ритъма на музиката, тъй като графичният еквалайзер танцува веднага на всяко парти. USB устройство MUSIC е допълнителен продукт, необходимо е да го закупите в нашия електронен магазин.

трептяща музика

Уникален светодиод, който има всички ярки цветове на дъгата

светодиодна лентаwifi led светлини

Характеристика:

плюс 200 светодиода
плюс Управление чрез мобилно приложение
плюс Wi-Fi и Bluetooth връзка
плюс RGB светлина - мащаб 16 милиона цветове
плюс Универсална употреба
плюс IP44 защита


Спецификация:

Модел: TWB200STP-WEU
Брой диоди: 200
Дължина на кабела от първата лампа към адаптера: 3,5 m
Съпротивление: IP44
Диаметър на диода: 4,3 mm
Връзка: Wi-Fi, Bluetooth
Разстояние между светодиодите: 6 см
Разстояние между светлинните проводници: 6 см
LED тип: RGB разпръснат плосък
Кабел: бял
Входно напрежение: 240V
Изходно напрежение: 24V / 1A
Живот на крушката: над 30 000 часа


Съдържание на пакета:

1x LED светлинна декорация с 200 диода + контролер
1x адаптер
1x ръчно

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка