Коледни крушки - LED осветление 20бр RGB - Twinkly Feston + BT + WiFi

Код: 78-031
298,00 лв 238,00 лв Цена без ДДС: 198,34 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Коледни крушки - LED осветление 20бр RGB - Twinkly Feston + BT + WiFi управление чрез смартфон. Революционна LED лека верига.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Коледни крушки - LED осветление 20бр RGB - Twinkly Feston + BT + WiFi управление чрез смартфон. Тази революционна LED светлинна верига носи уникална светлинна украса в домовете ни, използвайки най-новите технологии. Светлините се управляват чрез мобилно приложение, което е съвместимо с Android, iOS .

цветни wifi led крушки

Устройствата комуникират помежду си безжично чрез Wi-Fi и Bluetooth . Можете да сдвоявате и контролирате 10 светлинни устройства Twinkly наведнъж или 4000 светодиода , със същия дисплей на светлинен мотив и шарка. Можете да създадете свои собствени невероятни анимации, които да запълнят и озарят цялата стая или екстериора. Светлините са предназначени за вътрешна и външна употреба - защита IP44 . Тази верига е дълга 10 метра и върху нея има 20 LED крушки .

Коледните крушки мигат

LED цветни крушки - TWINKLY светлини 20бр RGB LED

дърво осветление rgb мига

Светлинната лента се състои от 20 броя LED цветни крушки, подходящи за всяка декорация. Светлините са разположени един до друг, всеки 50 см, свързани с черен кабел. RGB диодни Средствата за това LED светлини могат да направят RGB лека сянка на 16 милиона цвята. Можете да регулирате интензивността на светлината и точния цвят от цветовата скала. Това специално издание включва интеграция на интелигентен дом с Google Assistant и Amazon Alexa.

блестящ фестън

Вашата декорация може да бъде създадена от няколко устройства и различни форми . Искате ли лека верижка на стената, цветна рамка на прозорците и голямо коледно дърво в средата на стаята? Не е проблем! Създайте своя собствена сцена и я контролирайте наведнъж с обща тема за осветление.

коледни интелигентни крушки

Универсална LED декорация на светлина, контролирана чрез мобилно приложение за Android и iOS

Красива светлинна декорация - задайте свои цветове , анимации и мотиви на LED светлини

цветни крушки, контролирани чрез мобилен телефон

Усъвършенстваното мобилно приложение сдвоява вашия смартфон с устройството и можете веднага да го управлявате. Самото приложение картографира оформлението на светлините и след това можете лесно да зададете различен цвят за всяка крушка или група крушки поотделно. Управлението е много просто, бързо и интуитивно . В приложението можете да избирате измежду шаблони по подразбиране, да изтегляте нови модели от Интернет от онлайн галерията или да създавате свои собствени теми и да ги запазвате.

примигващо мобилно приложение

Можете също така да контролирате интензивността на светлината, скоростта на промяна, цвета, нюанса, яркостта, въртенето, смесването и др. Функцията за таймер ви позволява да настроите светлината, за да включите или изключите автоматично по график време. Функцията за плейлист ви позволява да задавате различни видове теми в хронологичен ред и автоматично да ги променяте в съответствие с настройките

мигновено приложениеуправление на светлините чрез мобилен телефонwifi led лента

С допълнителното USB устройство MUSIC DONGLE вашето Коледно дърво ще реагира на музиката, изпълнявана в стаята, светлината ще се промени и ще премине към ритъма на музиката , в съответствие с зададените параметри. Налични са редица модели и теми за избор на „показване по музика“, които могат да бъдат редактирани и настроени според вашите нужди. Променящите се светлини в ритъма на музиката, тъй като графичният еквалайзер танцува веднага на всяко парти. USB устройство MUSIC е допълнителен продукт, необходимо е да го закупите в нашия електронен магазин.

трептяща музика

Уникален светодиод, който има всички ярки цветове на дъгата

led крушка rgb

Характеристика:

плюс 20 LED цветни крушки
плюс Управление чрез мобилно приложение
плюс Wi-Fi и Bluetooth връзка
плюс RGB светлина - мащаб 16 милиона цветове
плюс Универсална употреба
плюс IP44 защита


Спецификация:

Модел: TWF020STP-BEU
Брой диоди: 20
Дължина на кабела с крушки: 10 m
Дължина на кабела от първата лампа към адаптера: 4,5 m
Съпротивление: IP44
Диод на диода: 45 mm
Връзка: Wi-Fi, Bluetooth
Разстояние на светлината: 50 см
LED тип: RGB матова крушка
Кабел: черен
Входно напрежение: 240V
Изходно напрежение: 24V / 1A
Живот на крушката: над 30 000 часа


Съдържание на пакета:

1x LED цветни крушки (20бр.) + Контролер
1x адаптер
1x ръчно

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (1)

100%
100%
Karel

Коледни крушки - LED осветление 20бр RGB - Twinkly Feston + BT + WiFi

Лампичките са предназначени за елхата, но извън Коледа ги използвам и за осветление на дограмата в детската стая. Децата наистина им се радват. Много хубава украса и не съжалявам, че ги купих
Управление през телефон
Целогодишно ползване.
Преведено от: cs