Интелигентна LED лента RGB програмируема 10m - Twinkly Dots - 60 бр + BT + WiFi

Код: 78-079
278,00 лв 198,00 лв Цена без ДДС: 165,00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Интелигентни светодиодни ленти RGB програмируеми 10m - Twinkly Dots - с 200 бр LED светлини, Bluetooth + WiFi с управление чрез APP.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Интелигентни LED лентови светлини RGB програмируеми 10m - Twinkly Dots - с 200 бр LED светлини, Bluetooth + WiFi с управление чрез APP. Тази революционна LED светлинна лента внася уникална светлинна декорация в домовете ни, използвайки най-новите технологии. Светлините се управляват чрез мобилно приложение , което е съвместимо както с Android, така и с iOS. LED лентата е с прозрачен цвят на кабела. Този пакет включва контролер - Wi-Fi/Bluetooth връзка и управление и 10 метра светлинна лента. Регулируеми RGB светлини на II. поколение Twinkly.

Twinkly LED светлинна лента цвят RGB - LED Dots 200 бр LED

блещукащи точки светлинна лента

Устройствата комуникират помежду си безжично чрез Wi-Fi и Bluetooth . Можете да сдвоите и управлявате 10 светлинни устройства Twinkly наведнъж или 4000 светодиода , със същия светлинен мотив и модел. Можете да създадете свои собствени невероятни анимации, които ще запълнят и озаряват цялата стая. Лентата е предназначена за използване на закрито - IP44 защита . Светлинната лента е дълга 10 метра и има 200 RGB LED крушки.

LED ленти светлинни декоративни - лента 10M - TWINKLY DOTS (200 бр.

LED светлинна лента 3м

Светлинната лента се състои от 200 броя LED светлини, подходящи за всяка декорация. В   RGB диод означава, че LED светлините могат да направят RGB светлинен нюанс от 16 милиона цвята . Можете да регулирате интензитета на светлината и точния цвят от цветовата скала. Това специално издание включва интеграция на интелигентен дом с Google Assistant и Amazon Alexa.

Красива светлинна декорация - задайте свои собствени цветове, анимации и LED мотиви заедно за няколко LED устройства

usb мигащи светлини

Вашата украса може да бъде създадена от няколко устройства и различни форми . Искате ли да имате светеща верига на стената, цветна рамка и LED бенгал на прозорците и голяма коледна елха в средата на стаята? Не е проблем! Създайте своя собствена сцена и я контролирайте наведнъж с обща тема за осветление.

програмируеми LED светлини

Сложното мобилно приложение сдвоява вашия смартфон с устройството и можете да го управлявате незабавно. Самото приложение картографира оформлението на светлините и след това можете лесно да зададете различен цвят за всяка крушка или група крушки поотделно. Управлението е много просто, бързо и интуитивно . В приложението можете да избирате от шаблони по подразбиране, да изтегляте нови модели от интернет от онлайн галерията или да създавате свои собствени теми и да ги запазвате.

Универсален LED светлинен орнамент, управляван чрез мобилно приложение за Android и iOS

twinkly мобилно приложение

Можете също да контролирате интензитета на светлината, скоростта на промяна, цвят, нюанс, яркост, въртене, смесване и др. Функцията таймер ви позволява да настроите осветлението да се включва и изключва автоматично според график. Функцията за плейлисти ви позволява да задавате различни типове теми в хронологичен ред и автоматично да ги променяте според настройките

мигащо приложениеуправление на осветлението чрез мобилен телефонwifi LED лента

С опционалното USB устройство MUSIC DONGLE , вашият светлинен орнамент ще реагира на музиката, възпроизвеждана в стаята, светлината ще се промени и ще премине към ритъма на музиката , според зададените параметри. Налични са редица модели и теми за избор на "показване по музика", които могат да бъдат редактирани и настроени според вашите нужди. Променящите се светлини в ритъма на музиката, тъй като графичният еквалайзер танцува веднага при всяко парти. USB устройство MUSIC е допълнителен продукт, необходимо е да го закупите в нашия електронен магазин.

мигаща музика

Характеристика:

плюс 200 светодиода
плюс Управление чрез мобилно приложение
плюс Wi-Fi и Bluetooth връзка
плюс RGB светлина - мащаб 16 mil. цветове
плюс Универсална употреба
плюс Дължина 10 метра


Спецификация:

Модел: TWD200STP-TEU
Брой диоди: 200
Устойчивост: IP44
Връзка: Wi-Fi, Bluetooth
Дължина на осветената част: 10 метра
Тип LED: RGB
Кабел: прозрачен
Входно напрежение: 240V
Живот на крушката: над 30 000 часа


Съдържание на пакета:

1x LED лента 10 метра с 200 диода
1x адаптер
1x Ръководство

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (1)

97%
97%
Julls

Лампа за къщата

Управление през телефон
Висококачествена обработка, без китайски
Цената

Обичам Коледа. Винаги с нетърпение очаквам украсата, която правим заедно с децата, това е голяма радост за тях. Тази година къщата ни светна още по-красиво благодарение на светлините Twinkly, които могат да се управляват чрез мобилно приложение и да се задават цвета и темата по желание. Децата много им се зарадваха. 😊

Преведено от: sk