Интелигентна LED лента RGB програмируема 10m - Twinkly Dots - 60 бр + BT + WiFi

Код: 78-079
278,00 лв 238,00 лв Цена без ДДС: 198,34 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Интелигентни светодиодни ленти RGB програмируеми 10m - Twinkly Dots - с 200 бр LED светлини, Bluetooth + WiFi с управление чрез APP.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Защо сме най-доброто?

Над 35 000 YT абонати Над 1000 YT видео ревюта 10 милиона изгледи
Професионален консултации
Лидер на пазара вече 12 години
Всички продукти ние тестваме

Описание на продукта

Интелигентни LED лентови светлини RGB програмируеми 10m - Twinkly Dots - с 200 бр LED светлини, Bluetooth + WiFi с управление чрез APP. Тази революционна LED светлинна лента внася уникална светлинна декорация в домовете ни, използвайки най-новите технологии. Светлините се управляват чрез мобилно приложение , което е съвместимо както с Android, така и с iOS. LED лентата е с прозрачен цвят на кабела. Този пакет включва контролер - Wi-Fi/Bluetooth връзка и управление и 10 метра светлинна лента. Регулируеми RGB светлини на II. поколение Twinkly.

Twinkly LED светлинна лента цвят RGB - LED Dots 200 бр LED

блещукащи точки светлинна лента

Устройствата комуникират помежду си безжично чрез Wi-Fi и Bluetooth . Можете да сдвоите и управлявате 10 светлинни устройства Twinkly наведнъж или 4000 светодиода , със същия светлинен мотив и модел. Можете да създадете свои собствени невероятни анимации, които ще запълнят и озаряват цялата стая. Лентата е предназначена за използване на закрито - IP44 защита . Светлинната лента е дълга 10 метра и има 200 RGB LED крушки.

LED ленти светлинни декоративни - лента 10M - TWINKLY DOTS (200 бр.

LED светлинна лента 3м

Светлинната лента се състои от 200 броя LED светлини, подходящи за всяка декорация. В   RGB диод означава, че LED светлините могат да направят RGB светлинен нюанс от 16 милиона цвята . Можете да регулирате интензитета на светлината и точния цвят от цветовата скала. Това специално издание включва интеграция на интелигентен дом с Google Assistant и Amazon Alexa.

Красива светлинна декорация - задайте свои собствени цветове, анимации и LED мотиви заедно за няколко LED устройства

usb мигащи светлини

Вашата украса може да бъде създадена от няколко устройства и различни форми . Искате ли да имате светеща верига на стената, цветна рамка и LED бенгал на прозорците и голяма коледна елха в средата на стаята? Не е проблем! Създайте своя собствена сцена и я контролирайте наведнъж с обща тема за осветление.

програмируеми LED светлини

Сложното мобилно приложение сдвоява вашия смартфон с устройството и можете да го управлявате незабавно. Самото приложение картографира оформлението на светлините и след това можете лесно да зададете различен цвят за всяка крушка или група крушки поотделно. Управлението е много просто, бързо и интуитивно . В приложението можете да избирате от шаблони по подразбиране, да изтегляте нови модели от интернет от онлайн галерията или да създавате свои собствени теми и да ги запазвате.

Универсален LED светлинен орнамент, управляван чрез мобилно приложение за Android и iOS

twinkly мобилно приложение

Можете също да контролирате интензитета на светлината, скоростта на промяна, цвят, нюанс, яркост, въртене, смесване и др. Функцията таймер ви позволява да настроите осветлението да се включва и изключва автоматично според график. Функцията за плейлисти ви позволява да задавате различни типове теми в хронологичен ред и автоматично да ги променяте според настройките

мигащо приложениеуправление на осветлението чрез мобилен телефонwifi LED лента

С опционалното USB устройство MUSIC DONGLE , вашият светлинен орнамент ще реагира на музиката, възпроизвеждана в стаята, светлината ще се промени и ще премине към ритъма на музиката , според зададените параметри. Налични са редица модели и теми за избор на "показване по музика", които могат да бъдат редактирани и настроени според вашите нужди. Променящите се светлини в ритъма на музиката, тъй като графичният еквалайзер танцува веднага при всяко парти. USB устройство MUSIC е допълнителен продукт, необходимо е да го закупите в нашия електронен магазин.

мигаща музика

Характеристика:

плюс 200 светодиода
плюс Управление чрез мобилно приложение
плюс Wi-Fi и Bluetooth връзка
плюс RGB светлина - мащаб 16 mil. цветове
плюс Универсална употреба
плюс Дължина 10 метра


Спецификация:

Модел: TWD200STP-TEU
Брой диоди: 200
Устойчивост: IP44
Връзка: Wi-Fi, Bluetooth
Дължина на осветената част: 10 метра
Тип LED: RGB
Кабел: прозрачен
Входно напрежение: 240V
Живот на крушката: над 30 000 часа


Съдържание на пакета:

1x LED лента 10 метра с 200 диода
1x адаптер
1x Ръководство

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (1)

97%
97%
Julls

Лампа за къщата

Управление през телефон
Висококачествена обработка, без китайски
Цената

Обичам Коледа. Винаги с нетърпение очаквам украсата, която правим заедно с децата, това е голяма радост за тях. Тази година къщата ни светна още по-красиво благодарение на светлините Twinkly, които могат да се управляват чрез мобилно приложение и да се задават цвета и темата по желание. Децата много им се зарадваха. 😊

Преведено от: sk