Интелигентна LED завеса 1,5m x 2,1m - Twinkly завеса с 210 бр. RGB + W + BT + Wi-Fi

Код: 78-016
250,00 лв Цена без ДДС: 208,34 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Интелигентна LED програмируема светлинна завеса 1,5m x 2,1m (10x21) - Twinkly завеса с 210 броя LED светлини RGB + W + BT + Wi-Fi (управление чрез APP).

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Интелигентна LED програмируема светлинна завеса 1,5m x 2,1m (10x21) - Twinkly завеса с 210 броя LED светлини RGB + W + BT + Wi-Fi (управление чрез APP). Тази революционна LED светлинна завеса носи уникална светлинна декорация в домовете ни, използвайки най-новите технологии. Светлините се управляват чрез мобилно приложение, което е съвместимо с Android и iOS .

Устройствата комуникират помежду си безжично чрез Wi-Fi и Bluetooth . Можете да сдвоявате и контролирате 10 светлинни устройства Twinkly наведнъж или 4000 светодиода , със същия дисплей на светлинен мотив и шарка. Можете да създадете свои собствени невероятни анимации, които ще запълнят и озарят цялата стая. Светлините са предназначени за вътрешна и външна употреба - защита IP44 . Тази завеса има 10 вертикални ленти, всяка съдържа 21 крушки, така че общо имате 210 LED диода.

LED завеси - TWINKLY лека верига 1,5m x 2,1m - 210бр LED

светодиодна завеса wifi смартфон

Светлинната завеса се състои от 210 броя LED светлини, подходящи за всяка декорация. Светлините са подредени в 10 вертикални ленти, всяка от които има 21 крушки. RGB + W означава, че LED светлините могат да направят RGB светъл нюанс от 16 милиона цвята + W бял . Можете да регулирате интензивността на светлината и точния цвят от цветовата скала. Това специално издание включва интеграция на интелигентен дом с Google Assistant и Amazon Alexa.

блестяща завесасветодиодна завеса примигваше

Вашата декорация може да бъде създадена от няколко устройства и различни форми . Искате лека драперия на стената, цветна рамка на прозорците и голямо коледно дърво в средата на стаята? Не е проблем! Създайте своя собствена сцена и я контролирайте наведнъж с обща тема за осветление.

коледни интелигентни крушки

Универсална LED светлинна завеса, контролирана чрез мобилно приложение за Android и iOS

Красива светлинна декорация - задайте свои цветове, анимации и мотиви на LED светлини

светодиодни лампи за завеси мигаха

Усъвършенстваното мобилно приложение сдвоява вашия смартфон с устройството и можете веднага да го управлявате. Самото приложение картографира оформлението на светлините и след това можете лесно да зададете различен цвят за всяка крушка или група крушки поотделно. Управлението е много просто, бързо и интуитивно . В приложението можете да избирате измежду шаблони по подразбиране, да изтегляте нови модели от Интернет от онлайн галерията или да създавате свои собствени теми и да ги запазвате.

примигващо мобилно приложение

Можете също така да контролирате интензивността на светлината, скоростта на промяна, цвета, нюанса, яркостта, въртенето, смесването и др. Функцията за таймер ви позволява да настроите светлината, за да включите или изключите автоматично по график време. Функцията за плейлист ви позволява да задавате различни видове теми в хронологичен ред и автоматично да ги променяте в съответствие с настройките.

мигновено приложениеуправление на светлините чрез мобилен телефонwifi led лента

С допълнителното USB устройство MUSIC DONGLE , вашата светлинна завеса ще реагира на музиката, изпълнявана в стаята, светлината ще се промени и ще премине към ритъма на музиката , в съответствие с зададените параметри. Налични са редица модели и теми за избор на „показване чрез музика“, които могат да бъдат редактирани и настроени според вашите нужди. С МУЗИКА можете също да се насладите на видео игри, да изпитате ново измерение, когато играете игри! Променящите се светлини в ритъма на музиката, тъй като графичният еквалайзер танцува веднага на всяко парти. USB устройство MUSIC е допълнителен продукт, необходимо е да го закупите в нашия електронен магазин.

трептяща музика

Уникален светодиод с нова 4-канална архитектура, която има всички ярки цветове на дъгата и перфектния чисто бял цвят

светодиодна лентаrgb + w доведеled крушки, контролирани чрез wifi

Характеристика:

плюс 210 светодиода
плюс Управление чрез мобилно приложение
плюс Wi-Fi и Bluetooth връзка
плюс RGB + W светлина
плюс Универсална употреба
плюс IP44 защита

Спецификация:

Модел: TWW210SPP-WEU
Брой диоди: 210
Разположение на диодите: 10 x вертикална лента от 21 диода на всяка лента
Осветена площ: 1,5 х 2,1 м
Дължина на кабела от първата лампа към адаптера: 2,5 m
Съпротивление: IP44
Диаметър на диода: 5 мм
Връзка: Wi-Fi, Bluetooth
LED диоди на разстояние: 15 см
Разстояние на вертикални светлинни ленти: 15 см
LED тип: RGB + W матов + ясен, прав
Кабел: прозрачен
Входно напрежение: 240V
Изходно напрежение: 24V / 1A
Живот на крушката: над 30 000 часа

Съдържание на пакета:

1x LED светлинна завеса с 210 диода + контролер
1x адаптер
1x ръчно

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (1)

100%
100%
Simon

Интелигентна LED завеса 1,5m x 2,1m - Twinkly завеса с 210 бр. RGB + W + BT + Wi-Fi

LED завесата има красиви цветове и най-хубавото е, че мога да управлявам няколко завеси от едно приложение на моя смартфон. Мога да избирам различни цветови схеми или да създавам свои собствени
Оригиналност
Лесна работа
Преведено от: sk