Интелигентна лека верига 6 м - Twinkly Cluster - 400 бр. AWW диод - бял LED + BT + Wi-Fi

Код: 78-026
358,00 лв 298,00 лв Цена без ДДС: 248,34 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Интелигентна лека верига, програмируема чрез приложение в мобилен 6 м - Twinkly Cluster с 400 бр. AWW диод - бял светодиод, Bluetooth + Wi-Fi контрол чрез смартфон.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Интелигентна лека верига, програмируема чрез приложение в мобилен 6 м - Twinkly Cluster с 400 бр. AWW диод - бял светодиод, Bluetooth + Wi-Fi контрол чрез смартфон. Тази революционна LED светлинна верига носи уникална светлинна украса в домовете ни, използвайки най-новите технологии. Светлините се управляват чрез мобилно приложение, което е съвместимо с Android, iOS .

Устройствата комуникират помежду си безжично чрез Wi-Fi и Bluetooth . Можете да сдвоявате и контролирате 10 светлинни устройства Twinkly наведнъж или 4000 светодиода , със същия дисплей на светлинен мотив и шарка. Можете да създадете свои собствени невероятни анимации, които да запълнят и озарят цялата стая или екстериора. Светлините са предназначени за вътрешна и външна употреба - защита IP44 . Тази верига е с дължина 6 метра и има 400 LED крушки .

Коледна украса на открито и на закрито - лека верига

бяла led верига

LED верига за осветление - TWINKLY - златно издание - лампи 6M - 400бр LED

блестяща златна верижка бяла

Светлинната лента се състои от 400 броя LED светлини, подходящи за всяка декорация. Светлините са подредени една до друга, всяка 1,5 см. Това златно издание съдържа AWW диоди - с които освен интензивност можете да зададете идеалния бял цвят според нуждите - от кехлибар, през топло бяло до студено бяло. Това специално издание включва интеграция на интелигентен дом с Google Assistant и Amazon Alexa.

бяла светлина доведе верига

Вашата декорация може да бъде създадена от няколко устройства и различни форми . Искате ли лека верижка на стената, цветна рамка на прозорците и голямо коледно дърво в средата на стаята? Не е проблем! Създайте своя собствена сцена и я контролирайте наведнъж с обща тема за осветление.

златна лека верига

Универсална LED верига за светлина, управлявана чрез мобилно приложение за Android и iOS

Усъвършенстваното мобилно приложение сдвоява вашия смартфон с устройството и можете веднага да го управлявате. Самото приложение картографира оформлението на светлините и след това можете лесно да зададете различен цвят за всяка крушка или група крушки поотделно. Управлението е много просто, бързо и интуитивно . В приложението можете да избирате измежду шаблони по подразбиране, да изтегляте нови модели от Интернет от онлайн галерията или да създавате свои собствени теми и да ги запазвате.

примигващо мобилно приложение

Можете също така да контролирате интензивността на светлината, скоростта на промяна, цвета, нюанса, яркостта, въртенето, смесването и др. Функцията за таймер ви позволява да настроите светлината, за да включите или изключите автоматично по график време. Функцията за плейлист ви позволява да задавате различни видове теми в хронологичен ред и автоматично да ги променяте в съответствие с настройките

мигновено приложениеуправление на светлините чрез мобилен телефонwifi led лента

С допълнителното USB устройство MUSIC DONGLE , вашата лека верига ще реагира на музиката, изпълнявана в стаята, светлината ще се промени и ще премине в ритъма на музиката , в съответствие с зададените параметри. Налични са редица модели и теми за избор на „показване чрез музика“, които могат да бъдат редактирани и настроени според вашите нужди. С МУЗИКА можете също да се насладите на видео игри, да изпитате ново измерение, когато играете игри! Променящите се светлини в ритъма на музиката, тъй като графичният еквалайзер танцува веднага на всяко парти. USB устройство MUSIC е допълнителен продукт, необходимо е да го закупите в нашия електронен магазин.

трептяща музика

Уникален LED диод, на който можете да зададете точния цвят на бялото - от кехлибарено, през топло бяло до студено бяло

златно издание примигва

Характеристика:

плюс 400 светодиода
плюс Управление чрез мобилно приложение
плюс Wi-Fi и Bluetooth връзка
плюс Амбър / злато, топло бяла и студено бяла светлина
плюс Универсална употреба
плюс IP44 защита


Спецификация:

Модел: TWC400GOP-BEU
Брой диоди: 400
Дължина на кабела с крушки: 6 m
Дължина на кабела от първата лампа към адаптера: 3,5 m
Съпротивление: IP44
Диаметър на диода: 4,3 mm
Връзка: Wi-Fi, Bluetooth
Разстояние между LED диодите: 1,5 cm
LED тип: AWW дифузен плосък
Кабел: черно-зелен
Входно напрежение: 240V
Изходно напрежение: 24V / 1A
Живот на крушката: над 30 000 часа


Съдържание на пакета:

1x LED светлинна верига с 400 диода + контролер
1x адаптер
1x ръчно

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка