LED лента за осветление програмируема 3m - Twinkly Dots - 60 бр RGB + BT + Wi-Fi

Код: 78-078
138,00 лв 98,00 лв Цена без ДДС: 81,66 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Осветление с LED лента - Интелигентно програмируемо 3 метра - Twinkly Dots - с 60 LED светлини RGB, Bluetooth + Wifi с управление чрез APP.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Осветление с LED лента - Интелигентно програмируемо 3 метра - Twinkly Dots - с 60 LED светлини RGB, Bluetooth + Wifi с управление чрез APP. Тази революционна LED светлинна лента внася уникална светлинна декорация в домовете ни, използвайки най-новите технологии. Светлините се управляват чрез мобилно приложение , което е съвместимо както с Android, така и с iOS. LED лентата е с прозрачен цвят на кабела. Този пакет включва контролер - Wi-Fi / Bluetooth връзка и управление и 3 метра светлинна лента. Лампите се захранват чрез USB конектор - можете да ги свържете към адаптер, лаптоп или пауър банк. Регулируеми RGB светлини на II. поколение Twinkly.

Дизайн LED светлинна лента цвят RGB - LED Twinkly Dots 60 бр LED

мигащи точки

Устройствата комуникират помежду си безжично чрез Wi-Fi и Bluetooth . Можете да сдвоите и управлявате 10 светлинни устройства Twinkly наведнъж или 4000 светодиода , със същия светлинен мотив и модел. Можете да създадете свои собствени невероятни анимации, които ще запълнят и озаряват цялата стая. Лентата е предназначена за използване на закрито - IP44 защита . Светлинната лента е дълга 3 метра и има 60 RGB LED крушки.

LED ленти светлинни декоративни - лента 3M - TWINKLY DOTS (60 бр.

регулируема LED лента 3м програмируема

Светлинната лента се състои от 60 броя LED светлини, подходящи за всяка декорация. В   RGB диод означава, че LED светлините могат да направят RGB светлинен нюанс от 16 милиона цвята . Можете да регулирате интензитета на светлината и точния цвят от цветовата скала. Това специално издание включва интеграция на интелигентен дом с Google Assistant и Amazon Alexa.

Красива светлинна декорация - задайте свои собствени цветове, анимации и LED мотиви заедно за няколко LED устройства

usb мигащи светлини

Вашата украса може да бъде създадена от няколко устройства и различни форми . Искате ли да имате светеща верига на стената, цветна рамка и LED бенгал на прозорците и голяма коледна елха в средата на стаята? Не е проблем! Създайте своя собствена сцена и я контролирайте наведнъж с обща тема за осветление.

програмируеми LED светлини

Сложното мобилно приложение сдвоява вашия смартфон с устройството и можете да го управлявате незабавно. Самото приложение картографира оформлението на светлините и след това можете лесно да зададете различен цвят за всяка крушка или група крушки поотделно. Управлението е много просто, бързо и интуитивно . В приложението можете да избирате от шаблони по подразбиране, да изтегляте нови модели от интернет от онлайн галерията или да създавате свои собствени теми и да ги запазвате.

Универсален LED светлинен орнамент, управляван чрез мобилно приложение за Android и iOS

twinkly мобилно приложение

Можете също да контролирате интензитета на светлината, скоростта на промяна, цвят, нюанс, яркост, въртене, смесване и др. Функцията таймер ви позволява да настроите осветлението да се включва и изключва автоматично според график. Функцията за плейлисти ви позволява да задавате различни типове теми в хронологичен ред и автоматично да ги променяте според настройките

мигащо приложениеуправление на осветлението чрез мобилен телефонwifi LED лента

С опционалното USB устройство MUSIC DONGLE , вашият светлинен орнамент ще реагира на музиката, възпроизвеждана в стаята, светлината ще се промени и ще премине към ритъма на музиката , според зададените параметри. Налични са редица модели и теми за избор на "показване по музика", които могат да бъдат редактирани и настроени според вашите нужди. Променящите се светлини в ритъма на музиката, тъй като графичният еквалайзер танцува веднага при всяко парти. USB устройство MUSIC е допълнителен продукт, необходимо е да го закупите в нашия електронен магазин.

мигаща музика

Характеристика:

плюс 60 светодиода
плюс Управление чрез мобилно приложение
плюс Wi-Fi и Bluetooth връзка
плюс RGB светлина - мащаб 16 mil. цветове
плюс Универсална употреба - USB захранване
плюс Дължина 3 метра


Спецификация:

Модел: TWD060STP-T
Брой диоди: 60
Устойчивост: IP44
Връзка: Wi-Fi, Bluetooth
Дължина на осветената част: 3 метра
Тип LED: RGB
Кабел: прозрачен
Захранване: USB
Живот на крушката: над 30 000 часа


Съдържание на пакета:

1x LED светлинна лента 3 метра с 60 диода
1x Ръководство

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка