LED вертикални ленти 5 м - Twinkly Icicle + BT + Wi-Fi със 190 бр. AWW диод - бял светодиод

Код: 78-019
258,00 лв 158,00 лв Цена без ДДС: 131,66 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

LED вертикални ленти 5 м - Twinkly Icicle + BT + Wi-Fi с 190 бр. AWW диод - бял светодиод с управление чрез приложение в смартфон.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

LED вертикални ленти 5 м - Twinkly Icicle + BT + Wi-Fi с 190 бр. AWW диод - бял светодиод с управление чрез приложение в смартфон Тази революционна LED светлинна верига носи уникална светлинна украса в домовете ни, използвайки най-новите технологии. Осветлението се управлява чрез мобилно приложение, което е съвместимо както с Android, така и с iOS .

Устройствата комуникират помежду си безжично чрез Wi-Fi и Bluetooth . Можете да сдвоявате и контролирате 10 светлинни устройства Twinkly наведнъж или 4000 светодиода , със същия дисплей на светлинен мотив и шарка. Можете да създадете свои собствени невероятни анимации, които ще запълнят и озарят цялата стая. Светлините са предназначени за вътрешна и външна употреба - защита IP44 . Дължината на леката верига е 5 метра, а височината на най-дългата вертикална лента е 60 cm.

LED вертикални ленти - TWINKLY лека верига 5M - 190pcs бял LED

led осветени вертикални ленти

Светлинната лента се състои от 190 броя LED светлини, подходящи за декорация на стени. Светлините са разделени на 50 вертикални ленти, които съдържат LED светлини с шарка от 2-4-6-2-5 парчета, разположени на всеки 10 см. Това златно издание включва диоди AWW - с които освен интензивност можете да зададете идеалния бял цвят според нуждите - от кехлибар, през топло бяло, до студено бяло. Това специално издание включва интеграция на интелигентен дом с Google Assistant и Amazon Alexa.

Коледни светлини за домашно депо - коледни украси на открито и на закрито

wifi led светлини бели

Вашата декорация може да бъде създадена от няколко устройства и различни форми . Искате ли да имате златни дрънкулки на стената, цветна рамка на прозорците и голямо коледно дърво в средата на стаята? Не е проблем! Създайте своя собствена сцена и я контролирайте наведнъж с обща тема за осветление.

коледни интелигентни крушки

Универсална LED верига за светлина, управлявана чрез мобилно приложение за Android и iOS

Усъвършенстваното мобилно приложение сдвоява вашия смартфон с устройството и можете веднага да го управлявате. Самото приложение картографира оформлението на светлините и след това можете лесно да зададете различен цвят за всяка крушка или група крушки поотделно. Управлението е много просто, бързо и интуитивно . В приложението можете да избирате измежду шаблони по подразбиране, да изтегляте нови модели от Интернет от онлайн галерията или да създавате свои собствени теми и да ги запазвате.

примигващо мобилно приложение

Можете също така да контролирате интензивността на светлината, скоростта на промяна, цвета, нюанса, яркостта, въртенето, смесването и др. Функцията за таймер ви позволява да настроите светлината, за да включите или изключите автоматично по график време. Функцията за плейлист ви позволява да задавате различни видове теми в хронологичен ред и автоматично да ги променяте в съответствие с настройките.

мигновено приложениеуправление на светлините чрез мобилен телефонwifi led лента

С допълнителното USB устройство MUSIC DONGLE , вашата лека верига ще реагира на музиката, изпълнявана в стаята, светлината ще се промени и ще премине в ритъма на музиката , в съответствие с зададените параметри. Налични са редица модели и теми за избор на „показване чрез музика“, които могат да бъдат редактирани и настроени според вашите нужди. С МУЗИКА можете също да се насладите на видео игри, да изпитате ново измерение, когато играете игри! Променящите се светлини в ритъма на музиката, тъй като графичният еквалайзер танцува веднага на всяко парти. USB устройство MUSIC е допълнителен продукт, необходимо е да го закупите в нашия електронен магазин.

трептяща музика

Уникален LED диод, на който можете да зададете точния цвят на бялото - от кехлибарено, през топло бяло, до студено бяло

златно издание примигва

Характеристика:

плюс 190 светодиода
плюс Управление чрез мобилно приложение
плюс Wi-Fi и Bluetooth връзка
плюс Амбър / злато, топло бяла и студено бяла светлина
плюс Универсална употреба
плюс IP44 защита

Спецификация:

Модел: TWI190GOP-TEU
Брой диоди: 190
Брой вертикални ленти: 50
Лентова схема: 2-4-6-2-5 LED светлини
Дължина на кабела от първата лампа към адаптера: 3,5 m
Осветена площ: 5x0,6 m (L x H)
LED диоди на разстояние: 10см
Разстояние на вертикални ленти: 10см
Съпротивление: IP44
Диаметър на диода: 4,3 mm
Връзка: Wi-Fi, Bluetooth
Тип LED: AWW матов + чист, вдлъбнат
Кабел: прозрачен
Входно напрежение: 240V
Изходно напрежение: 24V / 1A
Живот на крушката: над 30 000 часа


Съдържание на пакета:

1x LED светлинна верига със 190 диода + контролер
1x адаптер
1x ръчно

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка