RGB квадратна светлина Smart 7x (20x20cm) - LED светещи квадрати RGB + BT + WiFi

Код: 78-081
478,00 лв 318,00 лв Цена без ДДС: 265,00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

RGB квадратна светлина Smart за стена 7x (20x20cm) 8x8 = 64 пиксела - LED Twinkly Squares + Bluetooth + WiFi с управление чрез APP.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

RGB квадратна светлина Smart за стена 7x (20x20cm) 8x8 = 64 пиксела - LED Twinkly Squares + Bluetooth + WiFi с управление чрез APP. Тази революционна LED светлинна верига носи уникална светлинна декорация в домовете ни, използвайки най-новите технологии. Светлините се управляват чрез мобилно приложение , което е съвместимо с Android, iOS . Този пакет съдържа контролер - Wi-Fi/Bluetooth връзка и управление и 7 светлинни квадрата, всеки с размери 20x20cm. На всеки квадрат има 64 LED светлини с размери 8x8 пиксела. Регулируеми RGB светлини на II. поколение Twinkly Squares.

Уникален LED светлинен квадрат за стена цвят RGB - LED Twinkly Squares 7x 64 бр LED

блещукащи квадрати програмируем квадрат

Устройствата комуникират помежду си безжично чрез Wi-Fi и Bluetooth . Можете да сдвоите и управлявате 10 светлинни устройства Twinkly наведнъж или 4000 светодиода , със същия светлинен мотив и модел. Можете да създадете свои собствени невероятни анимации, които ще запълнят и озаряват цялата стая. Лентата е предназначена за вътрешна употреба - IP20 защита .

LED светлинни декоративни квадрати - TWINKLY SQUARES (64 броя светлини на един квадрат)

светещ квадрат на стената

Светлинната лента се състои от 64 броя LED светлини, подходящи за всяка декорация. RGB диодът означава, че LED светлините могат да направят RGB светлинен нюанс от 16 милиона цвята . Можете да регулирате интензитета на светлината и точния цвят от цветовата скала. Това специално издание включва интеграция на интелигентен дом с Google Assistant и Amazon Alexa.

Красива светлинна декорация - задайте свои собствени цветове, анимации и LED светлинни мотиви заедно за множество LED устройства

led светещ квадрат

Вашата украса може да бъде създадена от няколко устройства и различни форми . Искате ли да имате светеща верига на стената, цветна рамка и LED бенгал на прозорците и голяма коледна елха в средата на стаята? Не е проблем! Създайте своя собствена сцена и я контролирайте наведнъж с обща тема за осветление.

LED светлина декорация за стена

Сложното мобилно приложение сдвоява вашия смартфон с устройството и можете да го управлявате незабавно. Самото приложение картографира оформлението на светлините и след това можете лесно да зададете различен цвят за всяка крушка или група крушки поотделно. Управлението е много просто, бързо и интуитивно . В приложението можете да избирате от шаблони по подразбиране, да изтегляте нови модели от интернет от онлайн галерията или да създавате свои собствени теми и да ги запазвате.

led интелигентен квадрат на стената блестящ

Универсален LED светлинен орнамент, управляван чрез мобилно приложение за Android и iOS

twinkly мобилно приложение

Можете също да контролирате интензитета на светлината, скоростта на промяна, цвят, нюанс, яркост, въртене, смесване и др. Функцията таймер ви позволява да настроите осветлението да се включва и изключва автоматично според график. Функцията за плейлисти ви позволява да задавате различни типове теми в хронологичен ред и автоматично да ги променяте според настройките

мигащо приложениеуправление на осветлението чрез мобилен телефонwifi LED лента

С опционалното USB устройство MUSIC DONGLE , вашата коледна елха ще реагира на музиката, възпроизвеждана в стаята, светлината ще се промени и ще премине към ритъма на музиката , според зададените параметри. Налични са редица модели и теми за избор на "показване по музика", които могат да бъдат редактирани и настроени според вашите нужди. Променящите се светлини в ритъма на музиката, тъй като графичният еквалайзер танцува веднага при всяко парти. USB устройство MUSIC е допълнителен продукт, необходимо е да го закупите в нашия електронен магазин.

мигаща музика

Характеристика:

плюс 64 светодиода на един квадрат
плюс Управление чрез мобилно приложение
плюс Wi-Fi и Bluetooth връзка
плюс RGB светлина - мащаб 16 mil. цветове
плюс Универсална употреба
плюс 7 LED квадрата в опаковката


Спецификация:

Модел: TWQ064STW-07-BEU
Брой диоди: 64 на един квадрат
Издръжливост: IP20
Връзка: Wi-Fi, Bluetooth
Размери на осветената част: 20х20см
Тип LED: RGB
Живот на крушката: над 30 000 часа


Съдържание на пакета:

7x LED светлинен квадрат с 64 диода
1x Ръководство

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка