Светлини за коледно дърво SMART - LED Twinkly Strings - 250 бр. RGB + W + BT + Wi-Fi

Код: 78-020
318,00 лв Цена без ДДС: 265,00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Светлини за коледно дърво SMART - LED Twinkly Strings - 250 бр. RGB + W + BT + Wi-Fi. Примигващи светлини - декорация, която ще ви хареса.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Защо сме най-доброто?

Над 35 000 YT абонати Над 1000 YT видео ревюта 10 милиона изгледи
Професионален консултации
Лидер на пазара вече 12 години
Всички продукти ние тестваме

Описание на продукта

Светлини за коледно дърво SMART - LED Twinkly Strings - 250 бр. RGB + W + BT + Wi-Fi. Примигващи светлини - декорация, която ще ви хареса. Тези революционни LED светлини за коледно дърво донасят уникални светлинни декорации в домовете ни, използвайки най-новите технологии. LED дърво - светлините се управляват чрез мобилно приложение, което е съвместимо с Android и iOS .

Устройствата комуникират помежду си безжично чрез Wi-Fi и Bluetooth . Можете да сдвоявате и контролирате 10 светлинни устройства Twinkly наведнъж или 4000 светодиода , със същия дисплей на светлинен мотив и шарка. Можете да създадете свои собствени невероятни анимации, които ще запълнят и озарят цялата стая. Светлините са предназначени за вътрешна и външна употреба - защита IP44 .

Светлини за коледно дърво - LED интелигентни светлини TWINKLY - 250бр

примигващи светлини на дърво

LED коледно дърво - TWINKLY лампички - 250бр

LED дървомигащи led светлини

Коледната лампа Twinkly Strings се състои от 250 броя LED светлини, подходящи за украса на коледното дърво. Светодиодът е разположен на всеки 8 см върху кабелите, което е черно и зелено - за сливане с дървото. RGB + W означава, че LED светлините могат да направят RGB светъл нюанс от 16 милиона цвята + W бял . Можете да регулирате интензивността на светлината и точния цвят от цветовата скала. Това специално издание включва интеграция на интелигентен дом с Google Assistant и Amazon Alexa .

коледни светлини на блестящо дърво

Вашата декорация може да бъде създадена от няколко устройства и различни форми . Искате ли лека верижка на стената, цветна рамка на прозорците и голямо коледно дърво в средата на стаята? Не е проблем! Създайте своя собствена сцена и я контролирайте наведнъж с обща тема за осветление.

светещо дърво LED мига

LED светлинно дърво, контролирано чрез мобилно приложение за Android и iOS

Усъвършенстваното мобилно приложение сдвоява вашия смартфон с устройството и можете веднага да го управлявате. Самото приложение картографира оформлението на светлините и след това можете лесно да зададете различен цвят за всяка крушка или група крушки поотделно. Управлението е много просто, бързо и интуитивно . В приложението можете да избирате измежду шаблони по подразбиране, да изтегляте нови модели от Интернет от онлайн галерията или да създавате свои собствени теми и да ги запазвате.

примигващо мобилно приложение

Можете също така да контролирате интензивността на светлината, скоростта на промяна, цвета, нюанса, яркостта, въртенето, смесването и др. Функцията за таймер ви позволява да настроите светлината, за да включите или изключите автоматично по график време. Функцията за плейлист ви позволява да задавате различни видове теми в хронологичен ред и автоматично да ги променяте в съответствие с настройките.

мигновено приложениеуправление на светлините чрез мобилен телефоннай-красивото коледно дървоwifi led лента

С допълнителното USB устройство MUSIC DONGLE вашето коледно дърво ще реагира на музиката, изпълнявана в стаята, светлината ще се промени и ще премине в ритъма на музиката , в съответствие с зададените параметри. Налични са редица модели и теми за избор на „показване чрез музика“, които могат да бъдат редактирани и настроени според вашите нужди. С МУЗИКА можете също да се насладите на видео игри, да изпитате ново измерение, когато играете игри! Променящите се светлини в ритъма на музиката, тъй като графичният еквалайзер танцува веднага на всяко парти. USB устройство MUSIC е допълнителен продукт, необходимо е да го закупите в нашия електронен магазин.

примигващи музикални светлини

Уникален светодиод с нова 4-канална архитектура, която има всички ярки дъгови цветове и перфектния чисто бял цвят

светодиодна лентаrgb + w доведеled крушки, контролирани чрез wifi

Характеристика:

плюс 250 светодиода
плюс Управление чрез мобилно приложение
плюс Wi-Fi и Bluetooth връзка
плюс RGB + W светлина
плюс IP44 защита

Спецификация:

Модел: TWS250SPP-BCH
Брой диоди: 250
Дължина на кабела от първата лампа към адаптера: 3,5 m
Осветена площ: 20 m
Съпротивление: IP44
Диод на диода: 5 мм
Връзка: Wi-Fi, Bluetooth
LED диоди на разстояние: 8 см
LED тип: RGB + W матов + ясен, прав
Кабел: черно-зелен
Входно напрежение: 240V
Изходно напрежение: 24V / 1,5A
Живот на крушката: над 30 000 часа

Съдържание на пакета:

1x LED крушки за коледно дърво с 250 диода + контролер
1x адаптер
1x ръчно

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (1)

99%
99%
Žaneta83

светлини за елхата

Те могат да бъдат цветово съгласувани с всякаква декорация
Управление през смартфон
Ярко осветление
Искам и коледни топки

Коледа е един от сезоните, които очаквам с най-голямо нетърпение. Всяка година със съпруга ми редуваме цветовете на осветлението и декорациите. Чрез мобилното приложение, което ги управлява, е възможно да създадете собствена сцена и цвят на осветлението. TWINKLY просто ни взриви!

Преведено от: sk