Светлини за коледно дърво SMART - LED Twinkly Strings - 250 бр. RGB + W + BT + Wi-Fi

Код: 78-020
318,00 лв 278,00 лв Цена без ДДС: 231,66 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Светлини за коледно дърво SMART - LED Twinkly Strings - 250 бр. RGB + W + BT + Wi-Fi. Примигващи светлини - декорация, която ще ви хареса.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Светлини за коледно дърво SMART - LED Twinkly Strings - 250 бр. RGB + W + BT + Wi-Fi. Примигващи светлини - декорация, която ще ви хареса. Тези революционни LED светлини за коледно дърво донасят уникални светлинни декорации в домовете ни, използвайки най-новите технологии. LED дърво - светлините се управляват чрез мобилно приложение, което е съвместимо с Android и iOS .

Устройствата комуникират помежду си безжично чрез Wi-Fi и Bluetooth . Можете да сдвоявате и контролирате 10 светлинни устройства Twinkly наведнъж или 4000 светодиода , със същия дисплей на светлинен мотив и шарка. Можете да създадете свои собствени невероятни анимации, които ще запълнят и озарят цялата стая. Светлините са предназначени за вътрешна и външна употреба - защита IP44 .

Светлини за коледно дърво - LED интелигентни светлини TWINKLY - 250бр

примигващи светлини на дърво

LED коледно дърво - TWINKLY лампички - 250бр

LED дървомигащи led светлини

Коледната лампа Twinkly Strings се състои от 250 броя LED светлини, подходящи за украса на коледното дърво. Светодиодът е разположен на всеки 8 см върху кабелите, което е черно и зелено - за сливане с дървото. RGB + W означава, че LED светлините могат да направят RGB светъл нюанс от 16 милиона цвята + W бял . Можете да регулирате интензивността на светлината и точния цвят от цветовата скала. Това специално издание включва интеграция на интелигентен дом с Google Assistant и Amazon Alexa .

коледни светлини на блестящо дърво

Вашата декорация може да бъде създадена от няколко устройства и различни форми . Искате ли лека верижка на стената, цветна рамка на прозорците и голямо коледно дърво в средата на стаята? Не е проблем! Създайте своя собствена сцена и я контролирайте наведнъж с обща тема за осветление.

светещо дърво LED мига

LED светлинно дърво, контролирано чрез мобилно приложение за Android и iOS

Усъвършенстваното мобилно приложение сдвоява вашия смартфон с устройството и можете веднага да го управлявате. Самото приложение картографира оформлението на светлините и след това можете лесно да зададете различен цвят за всяка крушка или група крушки поотделно. Управлението е много просто, бързо и интуитивно . В приложението можете да избирате измежду шаблони по подразбиране, да изтегляте нови модели от Интернет от онлайн галерията или да създавате свои собствени теми и да ги запазвате.

примигващо мобилно приложение

Можете също така да контролирате интензивността на светлината, скоростта на промяна, цвета, нюанса, яркостта, въртенето, смесването и др. Функцията за таймер ви позволява да настроите светлината, за да включите или изключите автоматично по график време. Функцията за плейлист ви позволява да задавате различни видове теми в хронологичен ред и автоматично да ги променяте в съответствие с настройките.

мигновено приложениеуправление на светлините чрез мобилен телефоннай-красивото коледно дървоwifi led лента

С допълнителното USB устройство MUSIC DONGLE вашето коледно дърво ще реагира на музиката, изпълнявана в стаята, светлината ще се промени и ще премине в ритъма на музиката , в съответствие с зададените параметри. Налични са редица модели и теми за избор на „показване чрез музика“, които могат да бъдат редактирани и настроени според вашите нужди. С МУЗИКА можете също да се насладите на видео игри, да изпитате ново измерение, когато играете игри! Променящите се светлини в ритъма на музиката, тъй като графичният еквалайзер танцува веднага на всяко парти. USB устройство MUSIC е допълнителен продукт, необходимо е да го закупите в нашия електронен магазин.

примигващи музикални светлини

Уникален светодиод с нова 4-канална архитектура, която има всички ярки дъгови цветове и перфектния чисто бял цвят

светодиодна лентаrgb + w доведеled крушки, контролирани чрез wifi

Характеристика:

плюс 250 светодиода
плюс Управление чрез мобилно приложение
плюс Wi-Fi и Bluetooth връзка
плюс RGB + W светлина
плюс IP44 защита

Спецификация:

Модел: TWS250SPP-BCH
Брой диоди: 250
Дължина на кабела от първата лампа към адаптера: 3,5 m
Осветена площ: 20 m
Съпротивление: IP44
Диод на диода: 5 мм
Връзка: Wi-Fi, Bluetooth
LED диоди на разстояние: 8 см
LED тип: RGB + W матов + ясен, прав
Кабел: черно-зелен
Входно напрежение: 240V
Изходно напрежение: 24V / 1,5A
Живот на крушката: над 30 000 часа

Съдържание на пакета:

1x LED крушки за коледно дърво с 250 диода + контролер
1x адаптер
1x ръчно

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (1)

99%
99%
Žaneta83

светлини за елхата

Те могат да бъдат цветово съгласувани с всякаква декорация
Управление през смартфон
Ярко осветление
Искам и коледни топки

Коледа е един от сезоните, които очаквам с най-голямо нетърпение. Всяка година със съпруга ми редуваме цветовете на осветлението и декорациите. Чрез мобилното приложение, което ги управлява, е възможно да създадете собствена сцена и цвят на осветлението. TWINKLY просто ни взриви!

Преведено от: sk