Twinkly Squares - LED програмируем квадрат 6x (20x20cm) -  RGB + BT + Wi-Fi

Код: 78-084
478,00 лв 318,00 лв Цена без ДДС: 265,00 лв
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Twinkly Squares - LED програмируем квадрат 6x (20x20cm) 8x8=64 пиксела - Twinkly Squares RGB + BT + Wi-Fi с управление от APP.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Twinkly Squares - LED програмируем квадрат 6x (20x20cm) 8x8=64 пиксела - Twinkly Squares RGB + BT + Wi-Fi с APP контрол. Този революционен LED светещ квадрат носи уникална осветителна декорация в домовете ни, използвайки най-модерната технология. Светлините се управляват чрез мобилно приложение , което е съвместимо с Android и iOS. Този пакет съдържа контролер - Wi-Fi/Bluetooth връзка и управление и 6 светещи квадрата, всеки с размери 20x20cm. Има 64 LED светлини 8x8 пиксела на някакъв квадрат. Регулируеми RGB светлини II. поколение на Twinkly Squares.

Дизайн LED светлина квадрат на стената цветен RGB - LED Twinkly Squares 6x 64 бр. LED

програмируем квадрат - мигащи квадратчета 6 бр

Устройствата комуникират помежду си безжично чрез Wi-Fi и Bluetooth . Можете да сдвоите и управлявате 10 светлинни устройства Twinkly наведнъж или 4000 светодиода с един и същи светлинен мотив и модел. Можете да създадете свои собствени невероятни анимации, които ще изпълнят и озарят цялата стая. Лайсната е предназначена за вътрешна употреба - IP20 защита .

LED светещи декоративни квадратчета - TWINKLY SQUARES (64 лампички на един квадрат)

LED светещи квадратчета - мигащи квадратчета

Светещата лента се състои от 64 броя LED лампи, подходящи за всякаква декорация. RGB диодът означава, че LED светлините могат да направят RGB светлинен нюанс от 16 милиона цвята . Можете да регулирате интензитета на светлината и точния цвят от цветовата скала. Това специално издание включва интеграция на интелигентен дом с Google Assistant и Amazon Alexa.

Красива светлинна декорация - задайте свои собствени цветове, анимации и теми на LED светлини заедно за множество LED устройства

светеща декорация за апартамент - led светещ квадрат

Вашата украса може да бъде създадена от няколко устройства и различни форми . Искате ли да имате светлинна верига на стената, цветна рамка и LED бенгалски огън на прозорците и голяма елха в средата на стаята? Не е проблем! Създайте своя собствена сцена и я управлявайте наведнъж с обща тема за осветление.

стенна декорация - led светлина квадратна

Усъвършенстваното мобилно приложение сдвоява вашия смартфон с устройството и можете да го управлявате веднага. Самото приложение картографира разположението на светлините и след това можете лесно да зададете различен цвят за всяка крушка или група от крушки поотделно. Управлението е много просто, бързо и интуитивно . В приложението можете да избирате от модели по подразбиране, да изтегляте нови модели от интернет от онлайн галерията или да създавате свои собствени теми и да ги запазвате.

светещ led смарт квадрат - на стена

Универсален LED светещ орнамент, управляван чрез мобилно приложение за Android и iOS

мобилно приложение - twinkly

Можете също да контролирате интензитета на светлината, скоростта на промяна, цвета, нюанса, яркостта, въртенето, смесването и др. Функцията таймер ви позволява да настроите светлината да се включва и изключва автоматично според графика. Функцията за плейлист ви позволява да задавате различни видове теми в хронологичен ред и автоматично да ги променяте според настройките

приложение twinklyприложение за контрол на светлината през мобилен телефонwifi led квадрат

С опционалното USB устройство MUSIC DONGLE , вашата светлинна украса ще реагира на музиката, пускана в стаята, светлината ще се променя и превключва към ритъма на музиката , според зададените параметри. Има редица шаблони и теми, налични за избор на "показване по музика", които могат да бъдат редактирани и настроени според вашите нужди. Променящите се светлини в ритъма на музиката, тъй като графичният еквалайзер танцува веднага на всяко парти. USB устройство MUSIC е допълнителен продукт, необходимо е да го закупите в нашия електронен магазин.

twinkly music - ключ за USB устройство

Характеристика:

плюс 64 светодиода на един квадрат
плюс Контрол чрез мобилно приложение
плюс Wi-Fi и Bluetooth връзка
плюс RGB светлина - мащаб 16 мил. цветове
плюс Универсална употреба
плюс 6 LED квадрата в опаковката


Спецификация:

Модел: TWQ064STW-07-BEU
Брой диоди: 64 на един квадрат
Издръжливост: IP20
Връзка: Wi-Fi, Bluetooth
Размери на светещата част: 20х20см
LED тип: RGB
Живот на крушката: над 30 000 часа


Съдържание на пакета:

6x LED светлинен квадрат с 64 диода
1x Ръководство

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка