INSPIRE - LED неонова табела, осветена на стената

Код: 78-099
198,00 лв Цена без ДДС: 165,00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
Crypto
+

INSPIRE - LED неонова светеща табела за окачване на стена в търговски обекти (ресторанти, клубове, дискотеки), за стилно обновяване на пространството.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

INSPIRE - LED неонова светлинна табела, осветена на стена в търговски обекти (ресторанти, клубове, дискотеки), за стилно оживяване на пространството. Рекламни светещи банери и LED светещи декоративни и информативни надписи, които ще придадат на Вашето пространство щрих и привлекателността на всеки . Стилна декорация, която обикновено можете да намерите в барове и нощни клубове, вече е достъпна и за вашия дом или бизнес .  

Класическите рекламни банери или плакати се превръщат в преживяване и много от нас вече дори не ги забелязват, благодарение на тяхната визуална пренаселеност. Всеки от нас обича да се отличава с нещо различно и това важи както за физическите лица, така и за бизнеса, където това е буквално необходимо. Благодарение на LED осветените декоративни надписи или лога можете да озарите пространството или да привлечете вниманието на всички около вас. LED реклами, които ще ви подчертаят.

LED светещи НЕОНОВИ реклами - най-добрата LED реклама

INSPIRE - светеща LED лампа за табела на стена неонова окачена

LED светещи декоративни табели - които благодарение на светлината се отличават от обичайните рекламни и информационни носители. Голямото им предимство е възможността да ги поставяте многократно, където пожелаете. Идеални са за офиси (за да направят обстановката по-приятна), търговски обекти (като ефектна реклама или плакат) или за вашия дом (като модерен дизайн). Те ще служат и като навигационни светодиодни светлинни знаци за привличане на клиента. Можете да поставите LED декоративни табели практически навсякъде.

Светещ надпис - INSPIRE

Неоновият надпис свети в розово. Захранва се чрез USB конектор или към адаптер, USB вход на компютър или USB захранваща банка. Захранващият кабел е с дължина 200 см.

Табела INSPIRE на стената LED осветителна неонова висяща

Спецификации:

Мотив: ВДЪХНОВЕНИЕ
Светъл цвят: розов
Размери: 40х15х1.7см
Захранване: 5V USB кабел
Дължина на захранващия кабел: прибл. 200 см

Съдържание на пакета:

1x LED светлинен надпис

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка