Дървена и кожена тава за документи двоен цвят Бордо (ръчно изработен)

Код: 96-041
198,00 лв Цена без ДДС: 165,00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Дървена и кожена тава за документи двойна - цвят Бордо (червено вино), 100% ръчно изработена от дърво и кожа.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Дървена и кожена тава за документи двойна - цвят Бордо (червено вино), 100% ръчно изработена от дърво и кожа. Тази уникална висококачествена тава за документи ще направи вашия офис съвсем различно място. Максималният представителен характер се гарантира от използването на най-висококачествени материали, като дърво и синтетична кожа. Всички продукти от тази категория са изработени от първокласно дърво и 100% синтетична кожа, всички ръчно изработени и честно ушити и обработени от HAND MADE производство . Уникалният дизайн с комбинация от златни аксесоари и кожа в цвят Бордо (червено вино) изглежда изключително класно и благородно - луксозен аксесоар за офиса или работната стая. Тавата за хартия има размери 10x23x32 cm.

Корпусът е изработен от дърво, покрит с кожа, отвътре е облицован с велур, а страничните метални аксесоари са в злато. Този аксесоар за маса е един от най-добрите ни помощници по време на работа в офиса. Получаваме и създаваме много хартии всеки ден в резултат на нашата работа. Но къде да ги сложим? Имаме нужда от място, където да ги разположим, за да можем да ги сортираме по-късно. Нашата тава за документи определено ще ви помогне! Разполага с 2 тави за документи, които ви дават повече място за съхранение на документи и хартия. Тавата е обогатена със златни странични плъзгащи се панти , така че можете да я използвате като отворена или затворена.

Дървена и кожена тава (съхранение) със златни аксесоари

Дървена и кожена тава (съхранение) със златни аксесоари

ръчно изработена кожа

100% ръчна изработка, 100% синтетична кожа и избрано дърво - това е идеалният подарък за всеки, който цени качествен продукт

Относно кожата: за производството на нашите продукти се използва само 100% синтетична кожа с първокласно (ексклузивно) качество. Производството на такива продукти е изключително ръчно изработено .

Подкрепяме продажбата на продукти (Animal Friendly), които не са причинили жестокост към животните. Материалите, от които се правят луксозни офис комплекти, са или естествени, или синтетични. Кожата, използвана за производството на офис комплекти и аксесоари, е 100% синтетична кожа (Exclusive) и изглежда толкова луксозна, колкото оригиналната животинска кожа, и нито едно животно не е наранено.

ръчно обработено дърво

Характеристика:

плюс Висококачествен и елегантен продукт
плюс Изработена от синтетична кожа и дърво
плюс 100% РЪЧНО РАБОТЕНО
плюс Луксозен дизайн: червена кожа (Бордо) и златни аксесоари
плюс Дървено тяло, кожено покривало, велур отвътре

Спецификация:

Материал: дърво, кожа, метал, велур
Цвят на кожата: червено вино (Бордо)
Цвят на метала: злато
Размери: 10x23x32 cm

Съдържание на пакета:

1x кожена тава (двойна)

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка