ПИЦА - LED лого неонова светеща реклама на стената

Код: 78-093
198,00 лв Цена без ДДС: 165,00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
Crypto
+

ПИЦА - LED лого неонова светлина - висяща реклама на стена в търговски обекти (ресторанти, заведения за бързо хранене, търговски центрове).

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

ПИЦА - LED лого неонова светлина - висяща реклама на стена в търговски обекти (ресторанти, заведения за бързо хранене, търговски центрове). подходящо   за привличане на потенциални клиенти. Рекламни светещи банери и LED светещи декоративни и информативни надписи, които ще придадат на Вашето пространство щрих и привлекателността на всеки . Стилна декорация, която обикновено можете да намерите в барове и нощни клубове, вече е достъпна и за вашия дом или бизнес .  

Класическите рекламни банери или плакати се превръщат в преживяване и много от нас вече дори не ги забелязват, благодарение на тяхната визуална пренаселеност. Всеки от нас обича да се отличава с нещо различно и това важи както за физическите лица, така и за бизнеса, където това е буквално необходимо. Благодарение на LED осветени декоративни надписи или лога можете да озарите пространството или да привлечете вниманието на всички около вас. LED реклами, които ще ви подчертаят.

LED светещи НЕОНОВИ реклами - най-добрата LED реклама

pizza - LED неонов знак лого

LED светещи декоративни табели - които благодарение на светлината се отличават от обичайните рекламни и информационни носители. Тяхното голямо предимство е възможността да ги поставяте многократно където пожелаете . Идеални са за офиси (за да направят обстановката по-приятна), търговски обекти (като ефектна реклама или плакат) или за вашия дом (като модерен дизайн). Те ще служат и като навигационни светодиодни светлинни знаци за привличане на клиента. Можете да поставите LED декоративни табели практически навсякъде.

Светещ надпис - ПИЦА

Неоновият надпис свети в синьо и розово. Захранва се чрез USB конектор или към адаптер, USB вход на компютър или USB захранваща банка . Захранващият кабел е с дължина 150 см и има практичен превключвател.

pizza led реклама светеща табела на стената лого

Спецификации:

Тема: ПИЦА
Светъл цвят: синьо-розов
Размери: 27х30,5х1,9см
Захранване: 5V USB кабел
Дължина на захранващия кабел: прибл. 150 см
Включете кабела: да
Банерът е поставен върху полупрозрачен пластмасов фон.

Съдържание на пакета:

1x LED светлинно лого

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка