Постелки за маса - Елегантен офис КОМПЛЕКТ 4 бр. - Кафява кожа (ръчна изработка)

Код: 96-001
398,00 лв Цена без ДДС: 331,66 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Постелки за маса - Елегантен и луксозен офис КОМПЛЕКТ 4 бр. - Кафява кожа (ръчна изработка). Луксозен кожен офис КОМПЛЕКТ от 4 броя за бюро.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Постелки за маса - Елегантен и луксозен офис КОМПЛЕКТ 4 бр. - Кафява кожа (ръчна изработка). Луксозен кожен офис КОМПЛЕКТ от 4 бр. За бюро не само за офис, изработен от кожа в кафяв цвят, 100% ръчна изработка. Този уникален висококачествен комплект бюро ще направи вашия офис съвсем различно място. Максималният представителен характер се гарантира от използването на най-висококачествените материали - синтетична кожа. Всички продукти от тази категория са изработени от първокласна 100% синтетична кожа, всички ръчно изработени и честно ушити и обработени от HAND MADE производство . Уникалният дизайн от кафява кожа изглежда максимално стилен и благороден - луксозен аксесоар за офиса, работната стая. Коженият комплект се състои от 4 броя офис консумативи: работна подложка с място за скриване на документи, поставка за писалка, стойка за мобилен телефон и кожена поставка за стикери за напомняне.

комплект подложки за маса

Химикалки, мобилен телефон, бележки, документи ... всичко удобно организирано и в ред благодарение на елегантни кожени аксесоари на бюрото.

Работната подложка е проектирана така, че винаги да има под ръка важните ви документи и да не е на обсега на любопитни очи около вас. Благодарение на скритото си място, той ви позволява да пазите важни документи сигурно скрити. Под капака има място, където можете лесно да съхранявате важните си документи.

Подложка за маса - Луксозна и елегантна, изработена от кожа

кожена подложка за маса .

100% ръчна изработка - 100% синтетична кожа, това е идеален подарък за всеки, който цени качествен продукт

Относно кожата: за производството на нашите продукти се използва само 100% синтетична кожа с първокласно (ексклузивно) качество. Производството на такива продукти е изключително ръчно изработено .

Подкрепяме продажбата на продукти (Animal Friendly), които не са причинили жестокост към животните. Материалите, от които се правят луксозни офис комплекти, са или естествени, или синтетични. Кожата, използвана за производството на офис комплекти и аксесоари, е 100% синтетична кожа (Exclusive) и изглежда толкова луксозна, колкото оригиналната животинска кожа, и нито едно животно не е наранено.

ръчно изработена кожа

Характеристика:

плюс Висококачествен и елегантен продукт
плюс Изработена от синтетична кожа
плюс 100% РЪЧНО РАБОТЕНО
плюс Луксозен дизайн: кафява кожа
плюс 4 броя офис аксесоари

Спецификация:

Размери: 49x34x1 cm
Материал: кожа
Цвят на кожата: кафяв
Цвят на шиене: бял

Съдържание на пакета:

1x работен килим с място за скриване на документи
1x държач за писалка
1x държач за хартия за бележки
1x стойка за смартфон

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка