ПИЦА - LED светлинен неонов рекламен лого банер на стената

Код: 78-094
198,00 лв Цена без ДДС: 165,00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
Crypto
+

ПИЦА - LED светлинен неонов рекламен лого банер на стена за окачване в търговски обекти (ресторанти, заведения за бързо хранене, търговски центрове).

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

ПИЦА - LED светлинен неонов рекламен лого банер за окачване на стена в търговски обекти (ресторанти, заведения за бързо хранене, търговски центрове), за привличане на потенциални клиенти. Рекламни светещи банери и LED светещи декоративни и информативни надписи, които ще придадат на Вашето пространство щрих и привлекателността на всеки. Стилна декорация, която обикновено можете да намерите в барове и нощни клубове, вече е достъпна и за вашия дом или бизнес .  

Класическите рекламни банери или плакати се превръщат в преживяване и много от нас вече дори не ги забелязват, благодарение на тяхната визуална пренаселеност. Всеки от нас обича да се отличава с нещо различно и това важи както за физическите лица, така и за бизнеса, където това е буквално необходимо. Благодарение на LED осветени декоративни надписи или лога можете да озарите пространството или да привлечете вниманието на всички около вас. LED реклами, които ще ви подчертаят.

LED светещи НЕОНОВИ реклами - най-добрата LED реклама

PIZZA LED неонова реклама на стена

LED светещи декоративни табели - които благодарение на светлината се отличават от обичайните рекламни и информационни носители. Голямото им предимство е възможността да ги поставяте многократно където пожелаете . Идеални са за офиси (за да направят обстановката по-приятна), търговски обекти (като ефектна реклама или плакат) или за вашия дом (като модерен дизайн). Те ще служат и като навигационни светодиодни светлинни знаци за привличане на клиента. Можете да поставите LED декоративни табели практически навсякъде.

Светещ надпис - ПИЦА

Неоновият надпис свети в топъл бял цвят. Захранва се чрез USB конектор, към адаптер, USB вход на компютър или USB захранваща банка. Захранващият кабел е с дължина 150 см.

PIZZA светещо лого на стените led neon

Спецификации:

Тема: ПИЦА
Цвят на светлината: топло бяло
Размери: 31х13х1,7см
Захранване: 5V USB кабел
Дължина на захранващия кабел: прибл. 150 см
Два отвора за окачване

Съдържание на пакета:

1x LED светеща табела - цвят топло бяло

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка