Потребителски LED ризи - 30x пакет

Код: 01-053-30
1 740,00 лв 1 578,00 лв Цена без ДДС: 1 315,00 лв
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Потребителски LED ризи - 30x опаковка - ние ще произведем за вас 30 броя мигащи LED тениски с предоставеното лого и модел, точно според вашите изисквания.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Потребителски LED ризи - 30x опаковка - ще произвеждаме 30 броя LED tshirts с доставеното лого или графичен дизайн точно според вашите изисквания. С тази LED риза със сигурност ще имате чудесен маркетингов инструмент за промотиране на бизнес дейностите ви.

Персонализирани ризи по поръчка - помощ за промотиране на себе си или на вашия бизнес. Представете си вашето лого или графичен дизайн на тези незабравими тениски! Ще получите невероятно внимание на другите за всичко, което бихте искали да популяризирате на тези уникални тениски.

обичай фабрика за тениски

Създайте собствени LED ризи - посетете www.led-t-shirts.eu

С мигащи ризи са много по-изразителни от стандартно отпечатаните тениски. Вашето лого ще мига на всички събития на вашите клиенти. Чудесно за сувенири, чудесно за промоционални действия и различни събития.

персонализирани ризи


Ако проявявате интерес, моля, следвайте тези стъпки.

1. Стъпка: За окончателното изчисляване на цената на 30 броя потребителски LED ризи трябва да посочите точните размери на тениските (S - XXXL) и страната на доставка за изчисляване на транспортните разходи.

2. Стъпка: Нуждаем се от вашия лого или графичен дизайн за анимации на потребителски LED панели с висока разделителна способност (идеални в криви).

3. Стъпка: Ние ще подготвим анимацията на потребителски LED панел с вашето лого или графичен дизайн и ще ви изпратим по електронна поща в GIF файл за потвърждение.

4. Стъпка: Ако се съгласите с анимацията на LED панела, ние ще Ви изпратим данни за предплащане. Приемаме paypal или банков превод.

5. Стъпка: След като получим плащането, ще започнем с производствения процес. Обикновено това отнема 14 - 21 дни - зависи от общата сума на поръчаните по поръчка ръчни тениски.

6. Стъпка: Когато приключим производството на потребителски LED тениски, ние ще ви изпратим пакет с вашата поръчка към адреса за доставка от 1-ви клас поща и ще ви изпратим проследяващия номер. Така можете да следите пакета си онлайн.

Ние доставяме потребителски LED ризи по целия свят. Имаме клиенти в 31 страни по света.

Ако сте сериозно заинтересовани, изпратете ни вашите изисквания за потребителски мигащи тениски директно на [email protected]

обичай доведе тениска потребителски мигащи ризи или повече ..

!!! Моля, отбележете, че има фирми от Китай, които произвеждат много евтини потребителски тениски с по-евтини материали и затова стоките често са дефектни и светлината е по-малко изразителна !!!

Ние продаваме качествени ръчно изработени тениски с най-добрите материали. Освен това предлагаме ГАРАНЦИЯ от 2 години. Ние имаме CE и ROHS сертифициране на нашите продукти. Нашата компания притежава международно признат сертификат за система за управление на качеството ISO 9001: 2008 - Кликнете за повече информация

потребителски тениски

Спецификация на LED ризи:

  • Изработен от 100% памук. Висококачествените тениски са в черно.
  • Светодиодният панел е прикрепен към ризата чрез цип за велкро - позволява лесно демонтиране на панела.
  • Мини пакетът или блокът за управление (където е поставена батерията) се сваля поради измиване на тениската.
  • Мини пакетът е оборудван с превключвател ON / OFF и чувствителен скрол колело - можете да изберете висока или ниска чувствителност.
  • Батерии: 4 x AAA (не са включени)

Ако вашата компания иска да повиши осведомеността за марката, нашите мигащи LED фланелки са чудесно допълнение към вашата маркетингова стратегия. Те са наистина ефективен маркетингов инструмент за промоции и събития и наистина се открояват в тълпата, където и да ги използвате!

обичай доведе tshirts

Често задавани въпроси за LED тениски

Как работи?
Използва се електролуминесцентната технология, за да ги накара да мигат. LED панелът е изработен от тънка хартия и гъвкав материал. Това означава, че ако носите тази тениска, ще се чувствате точно така, както ако носите класическа тениска. Технологията за звуков сензор може да светне с всеки звук, шум или музика. Светодиодният панел е прикрепен към тениската чрез велкро цип. Мини контролната кутия се доставя отделно и може да бъде закачена на колана ви. Можете да включите бутона за включване / изключване в мини контролната кутия (инвертор), за да контролирате светлините и чувствителността на звука.

Как се захранва и колко време работи?
Захранва се от 4 ААА 1,5V батерии. Захранването на батерията може да продължи 10-14 часа в зависимост от продължителността на използване или в зависимост от марката на батерията.

Как мога да ги измия?
Светлинните тениски могат лесно да бъдат измити. Просто свалете LED панела с жици от тениската и извадете батерията.

Някои референции на потребителски LED тениски:

пепси обичай доведе тенискаобичай доведе риза rcn

Redbull обичай доведе ризиherbalife обичай доведе ризид-Jazero

Джон Гален
Джон Гален "Ние сме много доволни от водещите тениски с логото на нашата компания. Можем да препоръчаме тази компания, страхотен сервиз и перфектен продукт."
adela sender
Adala Sender "Изработени по поръчка тениски точно отговарят на нашите изисквания за нов маркетингов инструмент. Бърза доставка, перфектна комуникация от продавача."
Петър Питър Книебъл "Моята фирма търси доставчик на тениски с нашето лого и ние открихме тази компания. Направихме страхотно решение, когато го поръчваме. Перфектната стойност за пари и качество е много добра."
eugen malik Юджин Малик "Ние сме маркетингова компания и имаме много клиенти, за които предлагаме промоционални и маркетингови услуги. Нашите клиенти обичат ръчно изработени тениски, открихме този продукт наистина полезен за привличане на вниманието на потенциалните клиенти."
eva sklalska Ева Скалска "Перфектно сътрудничество, бърза доставка и голяма стойност - TOP продавач !!!"

Потребителски видеоклипове с ръчни тениски можете да намерите в нашия YT канал - YouTube YouTube

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка