Смарт фитнес тениска с навигация - bluetooth (iOS, Android)

Код: 11-284
178,00 лв Цена без ДДС: 148,34 лв
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Смарт фитнес тениска с навигация - bluetooth (iOS, Android), която ви помага да постигнете по-бързо тренировъчните си цели от всякога.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Смарт фитнес тениска с навигация - bluetooth (iOS, Android), за да ви помогне да постигнете целите си за обучение по-бързо от всякога - останете във форма и се наслаждавайте на живота си . Това е революционна тениска, която още не е била тук, тя записва всяка ваша дейност , буквално. Активирайте тениската чрез натискане на мекия бутон, намиращ се на левия ръкав, а вграденият сензор в задната част на тениската ще запише всички необходими детайли като броя на предприетите стъпки, броя на изкачения етаж, изгорени калории и в същото време могат да ви ориентират , каква е абсолютната новост на пазара.

тричко с навигацияумен трик

Можете да сдвоите тениската с вашия смартфон чрез Bluetooth, а след това да използвате свободно достъпно приложение (iOS, Android), за да прегледате записаните данни от дейностите си, или започнете навигация и изберете дестинацията на пътуването си. Интелигентната тениска ще ви покаже пътя без визуален дисплей, само чрез вибриращи сензори, поставени на раменете, които определят посоката на въртене чрез вибрации. Тениската е напълно водоустойчива, затова не се притеснявайте за лоши метеорологични условия. Вградената батерия се зарежда с включения микро USB кабел . Можете да носите тази удобна и модерна тениска навсякъде - у дома, във фитнес залата, при бягане.

фитнес трико брой стъпки Записва стъпките
Фитнес тениска чрез приложението ви информира за точния брой стъпки, които сте предприели през целия ден - дали е по време на разходки сутрин / вечер или по време на работното време.
фитнес трико брой етажи Записва броя на изкачените подове
За нашата физическа активност по-здравословно е използването на стълби от асансьор. Приложението на тениската записва броя етажи, които сте изкачили през деня и ви помага да останете в здравословно състояние.
фитнес трико калории брой Записва изгорените калории
Дори най-малкото упражнение помага да се изгорят калории. С помощта на тениската и приложението ще бъдете информирани за точния брой изгорени калории след спортната дейност.
fitnes tricko изминато разстояние Записва разстоянието
Кардиолозите обичат тази тениска, защото тя е идеална за техните дейности. Ще бъдете информирани за пешеходното или достигнато разстояние, когато тренирате навън, или на пистата за бягане ..
фитнес трико навигация Навигация до желаното място
Използвайки подходящото приложение на тениската, въведете желаната дестинация и тениската ще навигира къде да отиде, без да е необходимо да използвате карта или навигация на мобилния си телефон, за да сте сигурни, че сте на прав път. Тениската с помощта на сензори за вибрации, поставени на раменете, ще ви каже в коя посока трябва да отидете, за да стигнете до крайната дестинация възможно най-скоро.

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка