Кожен комплект за офис работна маса 14 бр аксесоари в кафяв цвят

Код: 96-015
558,00 лв Цена без ДДС: 465,00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
Crypto
+

Кожен комплект за офис работна маса - 14 бр аксесоари от изкуствена кожа в кафяв цвят, 100% оригинални и ръчно изработени.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Кожен комплект за офис работна маса - 14 бр аксесоари от изкуствена кожа в кафяв цвят, 100% оригинални и ръчно изработени. Този уникален висококачествен комплект бюро ще направи вашия офис съвсем различно място. Максималният представителен характер се гарантира от използването на най-висококачествените материали - синтетична кожа. Всички продукти от тази категория са изработени от първокласна 100% синтетична кожа, всички ръчно изработени и честно ушити и обработени от HAND MADE производство .

Уникалният дизайн на кафява кожа изглежда максимално стилен и благороден - луксозен аксесоар за офиса или кабинета. Коженият комплект се състои от 14 броя офис консумативи: работна подложка с място за скриване на документи, поставка за писалка, поставка за хартия за бележки, кожена поставка за мобилен телефон, поставка за визитка, поставка за мобилен телефон, 3x подложка за напитка, кожена кутия за химикалки, двойна тава за документи, етикет и комплект златни химикалки - химикалка и авторучка.

Работната постелка е проектирана така, че винаги да има под ръка важните ви документи и да не е на обсега на любопитни очи около вас. Благодарение на скритото си място, той ви позволява да пазите важни документи сигурно скрити. Под капака има място, където можете лесно да съхранявате важните си документи. Лукс   кожена подложка за бюро (изтривалка) - уникални офис аксесоари. Подложка за писане или подложки от изкуствена кожа. Лукс   кожена подложка за бюро (изтривалка) - уникални офис аксесоари. Подложка за писане или подложки от изкуствена кожа.

Визитки, химикалки, хартия за бележки, смартфон, документи. .. имате всичко на точното място, точно пред вас!

кожен офис комплект бюро подложка

Кожена поставка за маса от кафява кожа със златен етикет + златни химикалки - писалката SET се състои от авторучка и химикал. Този комплект химикалки ви дава възможност да използвате различни химикалки за различни цели на писане. Можете да използвате химикалката за обикновено писане, а писалката се използва за подписване на договори и други важни документи. Целият комплект изглежда луксозно и елегантно благодарение на използването на първокласни материали при производството. Тази декорация на бюрото ще ви позволи да получите достъп до писалката, ако е необходимо. Няма повече търсене на писалка на масата или в чекмеджето.

комплект химикалки за офиса

Луксозен двоен поднос за документи и хартия, изработен от кожа. Тавата за хартия има размери 10x23x32 cm. Тялото е направено изцяло от кожа, интериорът е облицован с велур, а страничните метални аксесоари са в злато. Този аксесоар за маса е един от най-добрите ни помощници по време на работа в офиса. Получаваме и създаваме много хартии всеки ден в резултат на нашата работа. Но къде да ги сложим? Имаме нужда от място, където да ги разположим, за да можем да ги сортираме по-късно. Нашата тава за документи определено ще ви помогне! Разполага с 2 тави за документи, които ви дават повече място за съхранение на документи и хартия. Тавата е обогатена със златни странични плъзгащи се панти , така че можете да я използвате като отворена или затворена.

луксозна кожена тава за документи

100% ръчна изработка и 100% синтетична кожа - това е идеалният подарък за всеки, който цени качествен продукт

Относно кожата: за производството на нашите продукти се използва само 100% синтетична кожа с първокласно (ексклузивно) качество. Производството на такива продукти е изключително ръчно изработено .

Подкрепяме продажбата на продукти (Animal Friendly), които не са причинили жестокост към животните. Материалите, от които се правят луксозни офис комплекти, са или естествени, или синтетични. Кожата, използвана за производството на офис комплекти и аксесоари, е 100% синтетична кожа (Exclusive) и изглежда толкова луксозна, колкото оригиналната животинска кожа, и нито едно животно не е наранено.

ръчно изработена кожа

Характеристика:

плюс Висококачествен и елегантен продукт
плюс Изработена от синтетична кожа
плюс 100% РЪЧНО РАБОТЕНО
плюс Луксозен дизайн: кафява кожа
плюс 14 броя офис аксесоари

Спецификация:

Размери: 45x39x1 cm
Материал: кожа, метал
Цвят на кожата: кафяв
Цвят на шиене: бял
Аксесоар цвят метал: злато

Съдържание на пакета:

1x работен килим с място за скриване на документи
1x държач за писалка
1x държач за хартия за бележки
1x кожена поставка за мобилен телефон
1x поставка за визитка
1x държач за мобилен телефон
3x подложка за питие
1x кожена кутия за писалки
1x двойна тава за документи
1x етикет с име (без име) и комплект златни химикалки с основа: химикалка и авторучка

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка