Подложка за бюро Луксозен комплект 8 броя за офис бюро - (Орех + кафява кожа)

Код: 96-004
698,00 лв Цена без ДДС: 581,66 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Подложка за бюро Луксозен комплект 8 бр за подложка за офис маса от орехово дърво и кафява кожа - 100% оригинал и ръчна изработка.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Подложка за бюро Луксозен комплект 8 бр. За подложка за офис маса от орехово дърво и кафява кожа - 100% оригинал и ръчна изработка. Този уникален висококачествен комплект бюро ще направи вашия офис съвсем различно място. Максималният представителен характер се гарантира от използването на най-висококачествени материали. Всички продукти от тази категория са изработени от качествено орехово дърво и изкуствена кожа, всички ръчно изработени и честно ушити и обработени от HAND MADE производство . Уникалният дизайн на черна кожа с кафяво орехово дърво изглежда максимално класно и благородно - луксозен аксесоар за офиса или кабинета. Коженият комплект се състои от 8 броя офис консумативи: работен килим с място за скриване на документи, държач за писалка, държач за хартия за бележки, държач за визитни картички, двойни тави за документи, табелка с име и комплект златни химикалки - химикалка и авторучка.

Работната постелка е проектирана така, че винаги да има под ръка важните ви документи и да не е на обсега на любопитни очи около вас. Благодарение на скритото си място, той ви позволява да пазите важни документи сигурно скрити. Под капака има място, където можете лесно да съхранявате важните си документи. Лукс   кожена подложка за бюро (изтривалка) - уникални офис аксесоари. Подложка за писане или подложки от изкуствена кожа.

Идеален и като подарък за колега или шеф

Настолна подложка луксозен комплект

Основа за маса, изработена от дърво от кафяв орех със златна табелка + златни химикалки - писалката SET се състои от авторучка и химикал. Този комплект химикалки ви дава възможност да използвате различни химикалки за различни цели на писане. Можете да използвате химикалката за обикновено писане, а писалката се използва за подписване на договори и други важни документи. Целият комплект изглежда луксозно и елегантно благодарение на използването на първокласни материали при производството. Тази декорация на бюрото ще ви позволи да получите достъп до писалката, ако е необходимо. Няма повече търсене на писалка на масата или в чекмеджето.

поставка за луксозни писалки

Луксозен двоен поднос за документи и хартия от орехово дърво. Тавата за хартия има размери 10x23x32 cm. Тялото е направено изцяло от дърво, интериорът е облицован с велур, а страничните метални аксесоари са в злато. Този аксесоар за маса е един от най-добрите ни помощници по време на работа в офиса. Получаваме и създаваме много хартии всеки ден в резултат на нашата работа. Но къде да ги сложим? Имаме нужда от място, където да ги разположим, за да можем да ги сортираме по-късно. Нашата тава за документи определено ще ви помогне! Разполага с 2 тави за документи, които ви дават повече място за съхранение на документи и хартия. Тавата е обогатена със златни странични плъзгащи се панти , така че можете да я използвате като отворена или затворена.

луксозни офис аксесоари

100% ръчно изработено и орехово дърво - това е идеалният подарък за всеки, който цени качествен продукт

Относно кожата: за производството на нашите продукти се използва само 100% синтетична кожа с първокласно (ексклузивно) качество. Производството на такива продукти е изключително ръчно изработено .

Подкрепяме продажбата на продукти (Animal Friendly), които не са причинили жестокост към животните. Материалите, от които се правят луксозни офис комплекти, са или естествени, или синтетични. Кожата, използвана за производството на офис комплекти и аксесоари, е 100% синтетична кожа (Exclusive) и изглежда толкова луксозна, колкото оригиналната животинска кожа, и нито едно животно не е наранено.

ръчно изработено дърво

Характеристика:

плюс Висококачествен и елегантен продукт - произведен в Турция
плюс Изработена от изкуствена кожа и орехово дърво
плюс 100% РЪЧНО РАБОТЕНО
плюс Луксозен дизайн: кафява кожа и кафяво дърво
плюс 8 броя офис аксесоари
плюс 100% рециклируем + екологичен

Спецификация:

Размери: 58х39х1 см
Материал: изкуствена кожа, орехово дърво, метал
Цвят на кожата: тъмно кафяв
Цвят на дървото: светлокафяв
Аксесоар цвят метал: злато

Съдържание на пакета:

1x работен килим с място за скриване на документи
1x стойка за писалка
1x държач за хартия за бележки
1x поставка за визитка
1x двойна тава за документи
1x етикет с име (без име) и комплект златни химикалки с основа: химикалка и авторучка

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка