Маска за лице на страшен клоун - за деца и възрастни за Хелоуин или карнавал

Код: 88-296
58,00 лв Цена без ДДС: 48,34 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
Crypto
+

Маска за лице на страшен клоун - за деца и възрастни за Хелоуин или карнавал. Страшен костюм (маска) на клоун за деца и възрастни от 100% естествен латекс.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Маска за лице на страшен клоун - за деца и възрастни за Хелоуин или карнавал. Страшен костюм (маска) на клоун за деца и възрастни, изработен от 100% естествен латекс, който е екологичен и нетоксичен. Гледането и дишането през устата и носа на маската е удобно и дишащо.

Страшна маска на клоун за карнавал

Маски за Хелоуин за момчета/момичета (деца) или възрастни

Маска на клоун за Хелоуин предизвиква ужас със своята ужасна усмивка и тъжни очи, които са покрити с тъмен грим. Зловещият му дизайн създава впечатлението, че е клоун, който ще ви носи кошмари вместо смях. Усмивката на клоуна е толкова отвратително крива, че ви кара да усетите студ в гърдите. Тази латексова маска във формата на страшен клоун е напълно идеален и оригинален избор за Хелоуин, карнавал, маскен бал, различни партита, рождени дни и други. Нашите маски като Страшния клоун​​ се открояват най-добре на Хелоуин, карнавал, дискотека, в клуб, на парти или фестивал, те са правилната инвестиция за вас, ако искате да впечатлите и преди всичко да бъдете готини.

Маска за Хелоуин Страшен клоун

Карнавални маски - Латексови карнавални маски за деца и възрастни

Подходящи и за оригинален подарък за любими хора. Можете да закупите маски онлайн в нашия електронен магазин. И се пригответе за много снимки и видеоклипове, където вие ще бъдете център на вниманието. Специалната смес от естествени латексови материали гарантира грабваща окото и не само страхотна кройка, но и удобно носене. Карнавални костюми (маски) са внимателно проектирани и с много невероятни шарки можете да се превърнете в любимия си супергерой или страшни филмови чудовища.

детска маска Страшен клоун

Съдържание на пакета:

1x Страшен клоун маска

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка