Комплект бюро за офис 9 бр. - луксозна кожа (кафява кожа - ръчна изработка)

Код: 96-008
498,00 лв Цена без ДДС: 415,00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
Crypto
+

Комплект бюро за офис 9 бр. - луксозна кожа (кафява кожа - ръчна изработка) елегантен комплект бюро за кабинета, изработен от синтетична кожа.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Комплект бюро за офис 9 бр. - луксозна кожа (кафява кожа - ръчна изработка) елегантен комплект бюро за кабинета, изработен от синтетична кожа в кафяв цвят. Този уникален висококачествен комплект бюро ще направи вашия офис съвсем различно място. Максималният представителен характер се гарантира от използването на най-висококачествените материали синтетична кожа. Всички продукти от тази категория са изработени от първокласна 100% синтетична кожа, всички ръчно изработени и честно ушити и обработени от HAND MADE производство .

Уникалният дизайн на кафява кожа изглежда максимално стилен и благороден - луксозен аксесоар за офиса или работната стая. Коженият комплект се състои от 9 броя офис консумативи: работна подложка с място за скриване на документи, поставка за писалка, поставка за хартия за бележки, поставка за календар, кожена поставка за стикери за напомняне, подложка за напитки, табелка с име и комплект златни химикалки - топче и фонтан химикалка

Луксозен и елегантен кожен офис комплект

луксозен комплект бюро за офис аксесоари

Работната постелка е проектирана така, че винаги да има под ръка важните ви документи и да не е на обсега на любопитни очи около вас. Благодарение на скритото си място, той ви позволява да пазите важни документи сигурно скрити. Под капака има място, където можете лесно да съхранявате важните си документи.

Кожена подложка за бюро

Кожена поставка на бюро от кафява кожа със златен етикет + златни химикалки - писалката SET се състои от авторучка и химикал. Този комплект химикалки ви дава възможност да използвате различни химикалки за различни цели на писане. Можете да използвате химикалката за обикновено писане, а писалката се използва за подписване на договори и други важни документи. Целият комплект изглежда луксозно и елегантно благодарение на използването на първокласни материали при производството. Тази декорация на бюрото ще ви позволи да получите достъп до писалката, ако е необходимо. Няма повече търсене на писалка на масата или в чекмеджето.

златни писалки със стойка

100% ръчна изработка и 100% синтетична кожа - това е идеалният подарък за всеки, който цени качествен продукт

Относно кожата: за производството на нашите продукти се използва само 100% синтетична кожа с първокласно (ексклузивно) качество. Производството на такива продукти е изключително ръчно изработено .

Подкрепяме продажбата на продукти (Animal Friendly), които не са причинили жестокост към животните. Материалите, от които се правят луксозни офис комплекти, са или естествени, или синтетични. Кожата, използвана за производството на офис комплекти и аксесоари, е 100% синтетична кожа (Exclusive) и изглежда толкова луксозна, колкото оригиналната животинска кожа, и нито едно животно не е наранено.

ръчно изработена кожа

Характеристика:

плюс Висококачествен и елегантен продукт
плюс Изработена от синтетична кожа
плюс 100% РЪЧНО РАБОТЕНО
плюс Луксозен дизайн: кафява кожа
плюс 9 броя офис аксесоари

Спецификация:

Размери: 49x34x1 cm
Материал: кожа, метал
Цвят на кожата: кафяв
Аксесоар цвят метал: злато

Съдържание на пакета:

1x работна подложка с място за скриване на документи
1x стойка за писалка
1x държач за хартия за бележки
1x A5 дневен ред
1x поставка за календар
1x подложка за пиене
1x етикет с име (без име) и комплект златни химикалки с основа: химикалка и авторучка

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка