Aerator Magic Decanter - тесен врат

Код: 94-006
58,00 лв Цена без ДДС: 48,34 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

Aerator Magic Decanter - тесен врат. Диаметър на гърлото 27 mm с сито. След като опитате този продукт, ще го харесате. Известно е, че виното има по-добър вкус, когато се аерира.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Aerator Magic Decanter - тесен врат. Диаметър на гърлото 27 mm с сито. След като опитате този продукт, ще го харесате. Известно е, че виното има по-добър вкус, когато се аерира.

Малкият аератор за графин предлага точно това. Ако подготвяте парти вкъщи и искате да привлечете вниманието на гостите, това е чудесен начин за подобряване на партито. Вашите гости ще се насладят на доброто парти и още повече, те ще оценят качествения вкус на вината.

гарафа

Как да преливаме вино без професионални аксесоари и опит за сомелиери? Опитайте се да използвате нашия аератор Angel, употребата е много проста, а декантирането на виното е сведено до минимум. Отдекантирането на виното в каната може да отнеме няколко часа, за да се постигне правилния ефект. Отличният аератор е в състояние да подчертае вкуса и аромата на виното директно от бутилката, като излива вино през аератора в чашата.

Декантиращата фуния е снабдена със сито, което улавя дори и най-малката утайка във виното, а въздуховодите перфектно аерират виното за момент. Това е проста процедура, която може да подчертае вкуса и аромата на виното, за да има перфектното преживяване.

Ако имате вкус за добро вино, но имате малко време, това е идеалното устройство, спестяващо време. Забравете за изчакване един час, докато виното си поеме дъх. Вие просто трябва да го отворите и да се излее в чаша.

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка