Декантер за вино с по-широк врат - SET MAGIC

Код: 94-001
98.00 лв Цена без ДДС: 81.66 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

Комплект Магически декантер за вино с по-широк врат - шия с диаметър 42 мм с филтър. Разработен е за незабавно аериране на вино.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Комплект Магически декантер за вино с по-широк врат - шия с диаметър 42 мм с филтър. Разработен е за незабавно аериране на вино. Просто излейте виното от бутилката през MAGIC DECANTER в чашата.

Необходимост за любителите на червеното вино. Този декант на потока дава аромат и вкус на виното незабавно. Просто го поставете върху чаша, изсипете виното през него и се насладете на истинския вкус от първия момент. Ще видите разликата в аромата и вкуса с използването на този декантер. Големият вкус на виното не зависи само от неговия клас и качество. Необходимият детайл за увеличаване на вкуса и аромата на виното е сервирането и наливането в чашата. Някои вина ще издържат след декантацията . За винопроизводителите е преливане на вино с дълъг и труден процес, който трябва да бъде правилно направен за запазване на вкуса и аромата на виното. Чрез този метод можете да модифицирате особено по-старите вина или вина със силен вкус.

аератор

Няма по-лесна процедура, която да подчертае вкуса и аромата на виното за перфектно преживяване. Декантерната стойка не трябва да се крие някъде в килера. Неговият прост и стилен дизайн ще освети всяко пространство. Кривите на стойката играят със светлината и ще впечатлят всеки при всяка възможност.

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (3)

89%