Електрически елегантен отварачка за вино

Код: 94-014
78,00 лв Цена без ДДС: 65,00 лв
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Луксозна електрическа елегантна отварачка за вино - Откриването на вино никога не е било по-лесно и по-елегантно като с нашия електрически нож. Процедурата е проста.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Луксозна електрическа елегантна отварачка за вино - Откриването на вино никога не е било по-лесно и по-елегантно като с нашия електрически нож . Процедурата е проста - премахнете бутилката с фолио, сложете отварачката за вино върху бутилката и натиснете бутона.

Не е нужно да се притеснявате за проблеми като потъването на корк - виното ще се отваря бързо и автоматично. Дегустацията на добро вино е незабравимо преживяване. Разбира се, освен ако не използвате класически отварачка за вино. Ако сте уморени от борба с тапи, опитайте тази елегантна отварачка за бутилки! С този луксозен нож ще спестите време, защото отварянето на виното ще отнеме само няколко секунди! Със сигурност всеки знае проблемите как да се отвори виното и как бързо и надеждно да се получи корк, за да се избегне обезценяването на вкусна напитка.

Лесно е с нашата електрическа отварачка за вино. Вземете отварачка, прикрепете към шията на бутилката, натиснете го и след десет секунди тапата е далеч! Това е! Любима притурка сред любителите на виното и вече е достъпна във вашата страна. Луксозен подарък!

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка