Електрически елегантен отварачка за вино

Код: 94-014
78,00 лв Цена без ДДС: 65,00 лв
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Луксозна електрическа елегантна отварачка за вино - Откриването на вино никога не е било по-лесно и по-елегантно като с нашия електрически нож. Процедурата е проста.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Защо сме най-доброто?

Над 35 000 YT абонати Над 1000 YT видео ревюта 10 милиона изгледи
Професионален консултации
Лидер на пазара вече 12 години
Всички продукти ние тестваме

Описание на продукта

Луксозна електрическа елегантна отварачка за вино - Откриването на вино никога не е било по-лесно и по-елегантно като с нашия електрически нож . Процедурата е проста - премахнете бутилката с фолио, сложете отварачката за вино върху бутилката и натиснете бутона.

Не е нужно да се притеснявате за проблеми като потъването на корк - виното ще се отваря бързо и автоматично. Дегустацията на добро вино е незабравимо преживяване. Разбира се, освен ако не използвате класически отварачка за вино. Ако сте уморени от борба с тапи, опитайте тази елегантна отварачка за бутилки! С този луксозен нож ще спестите време, защото отварянето на виното ще отнеме само няколко секунди! Със сигурност всеки знае проблемите как да се отвори виното и как бързо и надеждно да се получи корк, за да се избегне обезценяването на вкусна напитка.

Лесно е с нашата електрическа отварачка за вино. Вземете отварачка, прикрепете към шията на бутилката, натиснете го и след десет секунди тапата е далеч! Това е! Любима притурка сред любителите на виното и вече е достъпна във вашата страна. Луксозен подарък!

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка