Етикети за напитки - Силиконови маркери за чаши с цветен ананас - 6 бр

Код: 94-035
24,00 лв Цена без ДДС: 20,00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
Crypto
+

Етикети за напитки - Силиконови маркери за чаши с цветен ананас - 6 бр. ще добавят разнообразие към всяка чаша или чаша и вече никой няма да сбърка чашата.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Етикети за напитки - Силиконови маркери за чаши с цветен ананас - 6 бр ще добавят разнообразие към всяка чаша и вече никой няма да сбърка чашата. Просто изберете любимия си цвят на практичната декорация. Залепете вкусен етикет с ананас върху чашата си и чашата е само ваша, украсена с цветни маркировки на ананас . Планирали сте голямо парти, подготвили сте чаши за вино, бира или други напитки, но се притеснявате, че чашите на гостите ви ще се разбъркат?

Забавните цветни етикети са полезни за всеки, който има голямо парти или голям семеен празник и трябва да маркира чашите, за да няма объркване. Практичните декорации внасят ред в хаоса. Умното етикетиране е винаги под ръка, държи се здраво на стъклото и може да се използва многократно. Вкусният ананас е хигиенично решение не само за възрастни, но и за деца.

Етикети ананас за чаши - Цветни етикети за чаши 6 бр

ананас етикети за чаши напитки - марки

Практични и същевременно стилни помощници - силиконови знамена за чаши за голямо семейство или специални събития.

Веселата украса е подходяща и за семейства с деца, които толкова често се борят дори за последната бисквита. Разделянето на цветовете ще бъде много ангажиращо за децата. Всеки получава вкусен ананас в любимия цвят. Вече никой не трябва да се бори за собствената си купа. Идентификационните знаци за чаши са не само практични, но и стилни. Вкусният цветен ананас за чаши за вино залепва здраво за гладката повърхност, така че не е нужно да се притеснявате за смяна на чашите. Силиконовите разделители за чаши Pineapple красиво разнообразяват вашите скучни, нежни чаши и им придават определен привкус и цвят.

Етикети за чаши за вино с ананас

маркери за етикети за чаши за ананас

Малки етикети ананас за чаши за вино - ред и чистота със стил.

Можете да избирате от шест цветни силиконови ананаса. Етикетите, изработени от висококачествен силикон , са екологични. Просто ги поставете върху чаша или чаша и лесно можете да избегнете всяко объркване и суматоха. Следите по чашите ще бъдат оценени от всеки ценител на виното, който обича чашата си толкова, колкото и питието си. Поглезете всички на партито със собствена чаша за ананас. Етикетите за чаши за вино най-накрая ще внесат ред в кухненския бюфет.

етикет ананас върху стъкло - маркировка

Спецификации на продукта:

  • Цвят: микс
  • Размери: Д 10 х Ш 13 х В 2 см
  • Материал: силикон

Съдържание на пакета:

1x комплект от 6 етикета за чаши с ананас

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка