Магически декантер за вино - луксозен аератор

Код: 94-023
98,00 лв Цена без ДДС: 81,66 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Магически декантер за вино - луксозен аератор за аерация на червено вино, за да подчертае ароматните и вкусови качества в кратко време.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Магически декантер за вино - луксозен аератор за аерация на червено вино, за да подчертае ароматните и ароматични свойства за кратко време. Това е просто необходимо допълнение за всеки любител на червеното вино, който може да оцени качеството и знае, че виното трябва да диша. Просто го поставете върху чаша, изсипете виното през него и се насладете на истинския вкус от първия момент. Ще видите разликата в аромата и вкуса с използването на този декантер. Големият вкус на виното не зависи само от неговия клас и качество. Необходимият детайл за увеличаване на вкуса и аромата на виното е сервирането и наливането в чашата. Някои вина ще издържат след декантацията . За винопроизводителите е преливане на вино с дълъг и труден процес, който трябва да бъде правилно направен за запазване на вкуса и аромата на виното. Чрез този метод можете да модифицирате особено по-старите вина или вина със силен вкус.

вълшебно вино

Няма по-лесна процедура, която да подчертае вкуса и аромата на виното за перфектно преживяване. Декантерната стойка не трябва да се крие някъде в килера. Неговият прост и стилен дизайн ще освети всяко пространство . Кривите на стойката играят със светлината и ще впечатлят всеки при всеки случай.

Характеристика:

плюс атрактивен и елегантен дизайн
плюс подобрява букетния аромат на вино за секунда
плюс изработени от висококачествен акрил и силикон

Съдържание на пакета:

1x декантер
1x стойка
2x постамент
1x ръководство

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка