Малък комплект вино

Код: 94-016
46,00 лв Цена без ДДС: 38,34 лв
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Малък винен комплект, включващ удължение за наливане на вино, запушалка за вино и универсален отварачка. Подходящ като подарък за всички любители на виното.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Малък винен комплект, включващ удължение за наливане на вино, запушалка за вино и универсален отварачка. Подходящ като подарък за всички любители на виното.

1. Разширение за разсипване на виното - няма повече разсипани капки! Благодарение на нашия уникален помощник, който не може да пропусне в дома ви. Неговият стилен дизайн изглежда луксозно на всяка бутилка вино. Този удобен помощник ще гарантира, че повече капки няма да бъдат разсипани. Вашият приятел наистина ще оцени тази чудесна притурка.

2. Винена запушалка - С тази запушалка няма да разваляте недоизпитото вино, а пенливите напитки ще запазят всички мехурчета вътре в бутилката. Бутилката се затваря с вакуум и бързо. Просто многократно натиснете буталната помпа, за да издърпате въздуха от бутилката. Задайте деня на затваряне на бутилката на индикатора и имате преглед на свежестта на напитките.

3. Универсален отварачка за вино - с този елегантен универсален отварачка няма да имате проблеми с отварянето на всяка бутилка.               

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка