Коктейлни бъркалки за напитки - Цветни акрилни бъркалки с декорации за напитки - Комплект от 10 бр.

Код: 94-037
44,00 лв Цена без ДДС: 36,66 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Коктейлни бъркалки за напитки - Цветни акрилни бъркалки с декорации за напитки - Комплект от 10 бр​. Независимо дали харесвате космополитен, Кървава Мери, Пина Колада, Маргарита или Мохито.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Коктейлни бъркалки за напитки - Цветни акрилни бъркалки с декорации за напитки - Комплект от 10 бр​. Независимо дали харесвате космополитен, Кървава Мери, Пина Колада, Маргарита или Мохито. Забравете скучните, безвкусни и монотонни бъркалки за напитки и добавете цветни акрилни бъркалки за коктейли към вашата напитка с украсата на любимата ви лятна напитка. Оживете партито си с оригинални цветни смесители за коктейли. Можете да украсите всяка напитка, коктейл или обикновена лимонада. Уникалните миксери са подходящи за семейни тържества с приятели, заведения, клубове, ресторанти и дискотеки. Ще привлече вниманието на много чревоугодници.

Бъркалки за напитки и коктейли - стилни и декоративни

Цветни смесители за коктейли - бъркалки

Пластмасови бъркалки за чаши - придайте на коктейлите свой собствен стил

Можете да избирате от различни цветове с различни форми на дръжки с различни летни мотиви за напитки. Независимо дали харесвате космополитен, кървава мери, пина колада, маргарита или мохито , ние ще ви дадем мечтания коктейл под формата на бъркалка за вашето питие. В края на бъркалката за коктейли има топка, която можете да използвате хитро, за да натрошите лед или плодове в напитката си. Превръща големите декоративни парчета от напитката във фини парченца. Зашеметете приятелите си с модерни аксесоари за напитки и коктейли.

Весели бъркалки с мини декорация

Надеждните и издръжливи миксери за напитки също ще намерят място във вашата кухня.

Цветна бъркалка, изработена от висококачествен акрил, оживява всяка напитка. Благодарение на издръжливия си материал, той може да издържи много. Оригиналният миксер с декорация е екологичен, можете да го използвате многократно. Поддръжката е проста, можете да се наслаждавате на миксера отново и отново. Акрилната стъклена бъркалка не е ограничена само до летния сезон, можете да я използвате по всяко време, във всяка напитка. Весели мини напитки и ярки цветове ще придадат на вашия дом приятна и позитивна атмосфера.

пластмасови бъркалки за чаши напитки коктейли

Спецификации:

  • Материал: акрил
  • Дължина 23см

Съдържание на пакета:

1x комплект бъркалки за коктейли с 10 декорации

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка