Винен аератор Хоук

Код: 94-010
50,00 лв Цена без ДДС: 41,66 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Wine Aerator Hawk е практичен инструмент за всички любители на червените вина. Всяко червено вино трябва да се аерира преди консумация с помощта на удобния аератор

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Защо сме най-доброто?

Над 35 000 YT абонати Над 1000 YT видео ревюта 10 милиона изгледи
Професионален консултации
Лидер на пазара вече 12 години
Всички продукти ние тестваме

Описание на продукта

Wine Aerator Hawk е практичен инструмент за всички любители на червените вина. Всяко червено вино трябва да се аерира преди консумация с помощта на удобния аератор. Тя е подходяща за всеки стандартен размер на бутилката. Това е практически инструмент за всяко домакинство.

Газираното вино има по-добър вкус. Както виното диша, то отваря и освобождава аромата и вкуса. Традиционно за дегустация на вино се използват газирани вина. Въпреки това, извличането отнема време, неприятно и не може да се направи в уюта на дома.

Винен аератор

Всяко вино гурме знае, че виното трябва да диша, а после е много по-добро. Дишането на виното се отваря и освобождава всеки вкус и вкус. Процесът на аерация на виното отнема доста време, но с този инструмент става много бързо и лесно. Веднага ще усетите разликата: по-силен аромат и по-добър вкус. И между другото, отървете се от капки вино, което се стича по бутилка върху покривка за маса. Благодарение на иновативната форма на фунията се налива и аерацията на виното е лесна. Нейната хубава опаковка го прави отличен подарък.

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка