Винен аератор Хоук

Код: 94-010
50,00 лв 38,00 лв Цена без ДДС: 31,66 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Wine Aerator Hawk е практичен инструмент за всички любители на червените вина. Всяко червено вино трябва да се аерира преди консумация с помощта на удобния аератор

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Wine Aerator Hawk е практичен инструмент за всички любители на червените вина. Всяко червено вино трябва да се аерира преди консумация с помощта на удобния аератор. Тя е подходяща за всеки стандартен размер на бутилката. Това е практически инструмент за всяко домакинство.

Газираното вино има по-добър вкус. Както виното диша, то отваря и освобождава аромата и вкуса. Традиционно за дегустация на вино се използват газирани вина. Въпреки това, извличането отнема време, неприятно и не може да се направи в уюта на дома.

Винен аератор

Всяко вино гурме знае, че виното трябва да диша, а после е много по-добро. Дишането на виното се отваря и освобождава всеки вкус и вкус. Процесът на аерация на виното отнема доста време, но с този инструмент става много бързо и лесно. Веднага ще усетите разликата: по-силен аромат и по-добър вкус. И между другото, отървете се от капки вино, което се стича по бутилка върху покривка за маса. Благодарение на иновативната форма на фунията се налива и аерацията на виното е лесна. Нейната хубава опаковка го прави отличен подарък.

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка