Мини GPS тракер с магнит - 1000 mAh батерия + дистанционен гласов мониторинг

Код: 09-061
198,00 лв Цена без ДДС: 165,00 лв
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
+

Мини GPS тракер за кола или за лична употреба с магнит - 1000 mAh батерия + дистанционен контрол на глас е един от най-малките устройства за проследяване.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Мини GPS тракер за кола или за лична употреба с магнит - 1000 mAh батерия + дистанционен контрол на глас е един от най-малките устройства за проследяване. Малък GPS тракер за проследяване в реално време на хора и превозни средства. GPS локатор (приложение в мобилен) с 1000 mAh батерия, което осигурява работата на GPS устройството в режим на проследяване за около 14 часа и в режим на готовност до 7 дни. Възможност за   ДИСТАНЦИОННО МОНИТОРИНГ НА ГЛАСА след извикване на устройството за слушане на случващото се около GPS локатора.

GPS + LBS + WiFi позициониране - до тройната точност на позицията в реално време. След като онлайн тракера има добър GPS сигнал, той ще го намери чрез GPS. Ако няма GPS сигнал, той ще го намери чрез LBS. Тройното позициониране позволява точно и бързо маркиране на местоположението. Устройството за GPS проследяване е оборудвано с магнит и е много лесно и гъвкаво за инсталиране, за GPS мониторинг на превозните средства.

Благодарение на магнитното сменяемо покритие можете да прикрепите 3G GPS скрийн локатор от марката PROFIO ELECTRONICS към различни места на наблюдавания обект. Устройството за проследяване на GPS използва своето приложение за проследяване и наблюдение на наети превозни средства, лизинг на автомобили, превоз на ценни стоки, наемане на тежки машини и наблюдение на специфични и специални стоки. В нашия електронен магазин можете да закупите висококачествени GPS локатори. Трябва само СИМ-карта (данни / телефон) и GPS проследяването може да бъде активно веднага.

Миниатюрни размери на GPS локатора

GPS тракера има прецизно миниатюрно компактно тяло, можем да го държим само на два пръста. Когато локаторът работи, не се излъчва никакъв звук или светлина, може да се скрие много лесно навсякъде.

Мини GPS тракер

GPS устройството осигурява на потребителя също проследяване под формата на мобилно приложение, наречено " Track Solid " (iOS, Android), чрез което можете да намерите местоположението на проследяваното превозно средство в реално време и различни необходими данни. Друга форма е проследяването на GPS устройството чрез уеб интерфейс " www.tracksolid.com ", който можете да използвате чрез компютър, таблет или лаптоп за удобен мониторинг.

приложение за проследяване на gps

Можете да се свържете с GPS тракер чрез приложение в мобилния си телефон, таблет или компютър

Картата показва текущото й местоположение с време, скорост и GPS координати.

GPS проследяващо приложение за проследяване

Функция GEO FENCE

Позволява ви да изпратите известие по имейл, когато автомобилът напусне маркираната зона (в случай, че водачът на автомобила случайно напусне планирания маршрут)

местоположение на geofence gps

Тройна локация GPS + LBS + WiFi

Този тракер поддържа GPS и LBS локализация. GPS е определянето на външната позиция с точност по-малка от 10 метра. LBS се позиционира (на места, където няма сигнал gps) с точност по-малка от 500 метра.

GPS и LBS позициониращ тракер

Аларма за откриване на звук

Ако нивото на звука надвишава 50 децибела (счупване на стъкло), gps локаторът автоматично ще изпрати аларма към предварително зададения SOS номер.

звук откриване аларма gps тракер

Запис на глас

Възможно е да изпратите SMS команда за запис на глас чрез натискане на SOS номера към онлайн тракера. Време за запис от 10-300 секунди, време по подразбиране 60 секунди. Автоматично започва записването, за да се избегне загубата на важна информация.
GPS записващо устройство

Мониторинг на гласа

Възможно е да използвате предварително зададения SOS номер, за да изпратите SMS команда към тракера за гласов мониторинг. GPS тракерът ще ви се обади за секунди. Вземете повикването и наблюдавайте гласа около тракера.
глас монитор gps тракер

 

Дълъг режим на готовност - 7 дни

GPS локатор има вградена акумулаторна 3,7V 1000mAh индустриална Li-Polymer батерия. Можете да избирате между два режима на работа: режим на проследяване (GPRS винаги е свързан и GPS е активиран чрез вибрации) и режим на заспиване (GPRS е винаги свързан и GPS е в режим на готовност).

gps трекер батерията режими на готовност

Многобройни грижи

Този gps локатор поддържа до 3 SOS номера. След като добавите вашите SOS номера, можете да използвате GPS локатора от до 3 независими номера.

многобройни грижи GPS трекер

 

GPS позиция GPS + LBS + WiFi позициониране - тройно позициониране в реално време
батерия 1000 mAh батерия - литиева батерия осигурява захранване на GPS устройството
наблюдение на глас Мониторинг на гласа - опцията за активиране на гласовия мониторинг чрез текстово съобщение
ултра силен магнит Силен магнит - мощно магнитно покритие позволява гъвкава инсталация на превозно средство или друг тип собственост
аларма за откриване на звук Аларма за откриване на звук - когато се открият 50 децибела или повече, ще се задейства аларма

 

Спецификации:

Комуникационна честота: GSM: 850/900/1800 / 1900MHz
Чувствителност: Клас II RBER2% (-104dBm)
GPRS: Клас 12, TCP / IP
Чувствителност при приемане: Клас II RBER2% (-102dBm)
Памет: 32 + 64MB
Фазова грешка: RMSPE <5, PPE <20
Макс. изход: GSM850 / GSM900: 33 ± 3dBm, GSM1800 / GSM1900: 30dBm
Макс. честотна грешка: ± 0,1 ppm
GPS чип: Високо чувствителен чип MTK
Честота: GPS L1, 1575.42MHz C / A код
GPS канал: 66
Точност на местоположението: <10 метра
Чувствителност при проследяване: -165dBm
Чувствителност: -148dBm
Разстояние за наблюдение на глас: <5 метра
Работна температура: -20 ° ℃ 55 ℃
GSM / GPS антена: Вградена 4-лентова GSM, антена за двоен GPS режим, WiFi
USB порт: микро USB
Батерия: 1000mAh / 3,7V литиево-полимерна батерия
Режим на готовност: GPRS е разрешен, GPS е включен за 14 часа. Режим на заспиване: GPRS е разрешен, GPS е изключен за около 7 дни
Размери: 30,5 mm (широчина) x 65 mm (височина) x 18 mm (дебелина)
Тегло: 42g

 

Съдържание на пакета:

1x GPS локатор Profio GPS L-2
1x USB адаптер
1x USB кабел
1x Свалящ се заден капак с магнит
1x Ръчно

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (3)

97%