OBD GPS локатор с гласов мониторинг с точност по-малка от 10 метра

Код: 09-052
178,00 лв Цена без ДДС: 148,34 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

OBD GPS локаторът с гласов мониторинг с точност по-малка от 10 метра е страхотно устройство за проследяване и безопасност за класически и търговски автомобили.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

OBD GPS локаторът с гласов мониторинг с точност по-малка от 10 метра е чудесно устройство за проследяване и безопасност за класически и търговски превозни средства. Получете цялата информация за проследяване в реално време, от която се нуждаете, и ще получите представа за маршрута и състоянието на автомобила. Устройството за СБД е съвместимо с повечето от превозните средства на пазара от 2004 г. С това устройство няма да имате проблем с локализацията на вашия автомобил с висока точност, като се възползвате от функцията за слушане, за да ви информира за това какво става вътре превозното средство.

Може да се използва главно за корпоративни автомобили или коли под наем. Устройството се доставя с свободно достъпно приложение "TrackSolid" (iOS, Android) за вашия мобилен телефон, с което можете да проследявате текущото местоположение на превозното средство, в което е поставен локатора, както и да имате общ преглед на сигналите.

OBD GPS локатор

Аларма за изключване

OBD устройството има стандартен интерфейс, така че неговото инсталиране в превозното средство е много просто. В случай, че неупълномощено лице прекъсне ODB устройство, ще бъдете незабавно уведомени чрез SMS на мобилния си телефон.

OBD gps локатор

Минимална консумация на мощност

Устройството е оборудвано с високопроизводителен чип MTK2503D, който прави ултра ниска консумация на енергия и следователно няма отрицателен ефект върху батерията в автомобила.

потребление на електроенергия при минимизиране на локатора

Не се изисква инсталация

Инсталацията е много проста, просто включете OBD локатора в интерфейса на превозното средство и устройството е активно. В повечето превозни средства интерфейсът се намира под волана (виж снимката - A зона).

OBD устройство

Миниатюрен и компактен дизайн

Това е много малко и леко устройство, което може да се държи в едната ръка. По тази причина тя може лесно да се скрие директно в превозното средство, за да не се вижда от другите.

OBD компактен локатор

Мониторинг на гласа

След като изпратите командата "Монитор" на устройството чрез SMS, устройството ще отговори "OK" и след това ще набере SOS мобилен номер по подразбиране. След получаване на повикване, лицето на SOS номера ще може да чуе какво се случва около зарядното устройство на автомобила или вътрешността на автомобила. По време на слушане, устройството не произвежда никакви звукови или светлинни сигнали и затова е напълно ненаблюдавано.

gps локатор със слушане

Аларма за превишена скорост

Ако превозното средство се движи с по-висока скорост от ограничението, устройството ще изпрати SMS към подразбиращия се мобилен номер.

gps локатор с откриване на скоростта на автомобила

Аларма за изтощена батерия

Когато батерията падне до 10%, устройството ще изпрати предупредителен SMS "Внимание! Батерията е ниска, моля, заредете я навреме!" към SOS мобилния номер по подразбиране. Зарядното за кола има вградена литиева батерия 130 mAh и следователно може да работи дори след като бъде извадена от запалването.

gps локатор с откриване на състоянието на батерията

Управление на автопарка

Ако притежавате автомобилен парк във вашата компания, можете да ги проследявате по едно и също време по една сметка. С Tracksolid можете да проследявате до 10 000 превозни средства едновременно.

управление на флота на локатора

Двойно проследяване на GPS + LBS

OBD устройството поддържа GPS и LBS локализация. GPS е за определяне на локализацията на открито с отклонение до 10 метра и зависи от получаването на данни от спътници. LBS е за определяне на локализацията на закрито с точност по-малка от 50-150 метра (в сгради, стаи, фирми), а проследяването се получава от данни чрез GSM мрежата, така че тази функция може да работи навсякъде в обхвата на мобилния сигнал ( например в сутерена).

gps и lbs локатор

Характеристика:

плюс OBD устройство с GPS
плюс Компактен и миниатюрен дизайн
плюс Слушане на интериора на автомобила чрез телефонно обаждане
плюс Интегрирана батерия, която осигурява функционалност дори когато е извадена от запалката
плюс Позициониране с точност по-малка от 10 метра

Спецификации:

Антена: GPS / GSM / Bluetooth
Батерия: 50 mAh литий
Мрежова връзка: GSM / GPRS
Честота: GSM 900/1800 MHz
Работно напрежение: 12 V DC
Работна температура: -20 ~ 70 ° C в превозното средство
Влажност: 5% - 95%
Размери: 47 mm x 24 mm x 31 mm
Тегло: 30 g

Пакет със съдържание:

1x OBD GPS локатор
1x Ръководство за потребителя

незабавно известие

Защо да купуваме шпионска технология чрез нашия електронен магазин?

Ние тестваме всеки нов продукт в продължение на няколко седмици и след последна проверка се включва в продажбата
Нашата оферта не е най-голямата на пазара, но ние предлагаме само тествани от нас продукти - качествени и надеждни шпионски продукти
Ние не сме най-евтините, но нашите клиенти са доволни клиенти
Дългогодишен опит в продажбата на шпионски продукти (шпионски камери, шпионска техника) над 5 години опит
Експертни съвети при инсталиране и настройка на продукти (по телефон или електронна поща)
Ние предлагаме 24 месеца гаранция за всички продукти и безплатно връщане в рамките на 14 дни от доставката
Нашето сътрудничество не завършва с продажбата, ние предлагаме квалифицирано обслужване на клиентите
В случай на рекламация, ние се опитваме да съкратим времето за обработка до минимум (обикновено 7-14 дни). Ако стоките не функционират, решението осигурява обмен на ново парче

ЗАБЕЛЕЖКА: Съпоставянето на продукти (със значително по-ниски разходи) , които намирате, може да имат същия дизайн, но използват компоненти с ниско качество, като усилватели, батерии и т.н., което води до ниска цена (по-евтина) версия на продукта, така те имат значително влияние върху общото качество и експлоатационния живот. Въз основа на това препоръчваме на нашите клиенти да вземат предвид доходността на инвестициите и покупката според този факт.

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (3)

100%