Камера, скрита в FULL HD детектор за дим + 1 година живот на батерията + IR LED + WiFi + откриване на движение

Код: 10-534
318,00 лв Цена без ДДС: 265,00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

Скрит камерен детектор за дим с IR LED + WiFi + откриване на движение + до 1 година живот на батерията. Камина за пожарна аларма с дим със звук

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Скрит камерен детектор за дим с IR LED + WiFi + откриване на движение + до 1 година живот на батерията. Дим пожароизвестяване камера с аудио. Със своя ненатрапчив дизайн, той се вписва в всякакъв вид интериор, без никой да знае, че това е устройство с скрита камера. Камерата за пожароизвестяване е снабдена с вградена акумулаторна батерия 5200 mAh , която осигурява режим на готовност за 1 година при пълно зареждане. Шпионската камера на детектора на дим има регулируем ъгъл на вертикална леща от 15 ° за прецизно регулиране на ъгъла на гледане. Може да се използва във всеки дом, офис, склад, гараж, вила и така нататък. Несъмнено най-важната и полезна функция е ненаблюдаваното наблюдение на околната среда. Камерата за пожароизвестяване няма функция за откриване на дим (това е само имитация на датчик за дим).

Камера за детектор на дим - шпионска алармена пожарна камера със звук

камера за детектор на дим

Вградената скрита камера записва видеоклипове в Full HD разделителна способност 1920 x 1080 със звук , т.е. достатъчен за детайлни кадри. Благодарение на IR LED нощното виждане на разстояние до 5 метра, ще имате качествено изображение дори през нощта. Детекторът поддържа WiFi връзка и е безжичен, което му позволява да бъде поставен директно навсякъде в интериора. Можете да контролирате всички функции на скритата камера дистанционно чрез свободно достъпното приложение „CamSC“ за смартфони (iOS, Android), чрез което можете да гледате изображения в реално време и да променяте настройките на камерата. Детекторът с камера може да бъде свързан към домашен рутер чрез WIFI, което ви позволява да наблюдавате изображението по всяко време и навсякъде чрез мобилния си телефон.

камера за дим

Камерата включва и функция за разпознаване на движение , която се използва за започване на запис при заснемане на движение в пространството. Сензорът има обхват от 5 метра. Страхотна функция, благодарение на която няма да пропуснете нито един важен изстрел, защото кадрите ще бъдат заснети само по време на активността. Заснетите записи се подлагат на H.264 компресия за намаляване на размера на файла и след това се съхраняват на поддържана микро SD карта до 64 GB . Двупосочният звук позволява двупосочна комуникация от разстояние - можете да успокоите домашен любимец, да говорите с дете и т.н.

wifi скрита камера

Детекция на движение, нощно виждане, гледане на видео в реално време - следете какво се случва във вашия дом

детектор на дим шпионска камера

Характеристика:

ПЛЮС Скрита камера в детектор за дим
плюс WiFi предаване на изображение в реално време
плюс Живот на батерията в режим на готовност 365 дни
плюс Функция за откриване на движение
плюс Нощен IR LED зрение до 5 метра

Спецификации:

Сензор за изображение: FULL HD 1920x1080p
Обектив: CMOS 2MP
Разделителна способност на снимката: 1920x1080 пиксела
Видео резолюция: 1920x1080 пиксела
Съотношение на кадрите: 15 fps
Формат на компресия: H.264
Запис в цикъл: да
Регулируем ъгъл на камерата: 15 °
Ъгъл на сканиране: 145 °
Обхват на нощното виждане: 5 метра
Разпознаване на движение: да, PIR сензор с обхват 5 метра
Карта с памет: поддържа Micro SD карта до макс. 64 GB (не са включени)
Захранване: акумулаторна 5200mAh литиева батерия
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n
Време за зареждане: 12 часа
Зареждане: микро USB кабел
Размери: 11,6х11,6х5,2 см

Съдържание на пакета:

1x детектор за дим с FULL HD камера
1x USB кабел
1x USB четец за микро SD карта
1x монтажен комплект винтове
1x стикер 3M
1x ръчно

Защо да купуваме шпионска технология през нашия магазин?

Ние сме директен вносител и дистрибутор на шпионски технологии с дългогодишен опит. Нашите изисквания относно обработката и подобряването на продуктите се консултираме директно с производителя. Всеки продукт, включен в продажбата, ще премине контрола за качество на влизане и едва след това ще бъде класиран в нашата оферта за шпионски продукти.

Нашите тестове показват, че нашата продавана техника е по-ефективна и има по-дълъг живот в сравнение с конкурентните продукти. В случай на неочаквани технически проблеми, ние се опитваме да разрешим ситуацията спешно към удовлетворение на клиентите.

Продавачът не носи никаква отговорност в случай на злоупотреба с тези продукти за незаконни цели. Преди употреба е важно да се запознаете с условията (закон, технически регламенти, постановления и др.) За експлоатацията на продуктите в страната !!!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Ако намерите конкуриращи се продукти (на значително по-ниска цена), които могат да имат същия дизайн, но използвани компоненти като оптика, батерии, независимо дали те могат да бъдат евтина (по-евтина) версия на продукта , така че те имат значително въздействие върху цялостното качество и живот на продукта. Ето защо препоръчваме на клиентите да разгледат предимствата на инвестицията и покупката и с оглед на този факт.

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка