Камера за детектор на дим Wifi + ПЪЛЕН HD с инфрачервен светодиод

Код: 10-185
298,00 лв Цена без ДДС: 248,34 лв
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
Crypto
+

Камера за детектор на дим Wifi + FULL HD с инфрачервен светодиод е шпионска скрита камера за отдалечен изглед (Android / iOS) ще гарантира сигурност.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Аксесоари за продукта

Описание на продукта

Детектор за дим камера Wifi + FULL HD с IR LED близо е шпионин скрита камера за отдалечено наблюдение (Android / IOS) ще гарантира сигурност и контрол на наблюдаваната зона или в дома си или в работните помещения. Скрита шпионска камера - поддържайте преглед на случващото се в пространството, което искате да наблюдавате. В днешно време е важно да защитаваме своята поверителност и това, което обичаме. Конвенционалните камери все още се използват често, но понякога не искаме камерата да е видима или твърде забележима. Тази скрита камера е разположена в имитация на сензора за дим , което гарантира, че никой няма да я забележи и ще запишете всичко необходимо. Шпионска скрита камера, която можете да закупите онлайн на добра цена директно в нашия магазин.

Скритата камера към вашия апартамент също има предимството да гледате и наблюдавате, например вашите домашни любимци или деца, докато сте на работа - не действа толкова разсейващо, колкото конвенционалните камери и благодарение на дизайна си се вписва перфектно в стаята. Благодарение на ъгъла на запис от 90 градуса и монтаж на стена, камерата заснема много повече изображения, отколкото ако беше поставена например на масата. Освен това записва видео с аудио и поддържа micro sd карти до 32 GB.

Скрит детектор за дим - онлайн наблюдение на животни, къща, конференции или деца чрез WiFi.

Скрит детектор за дим на камера

Най-голямото предимство е, че тази видеокамера има WiFi . Можете да се свържете с него чрез приложението, достъпно както за Androi, така и за iOS, и можете лесно да гледате какво се случва, където и да имате достъп до интернет . Можете също да промените настройките на камерата или да запазите изображения или видеоклипове директно в мобилния си телефон. Шпионската камера записва видеоклипове в Full HD - вие също можете да промените разделителната способност на камерата в настройките чрез мобилния телефон, какво може да запише данните, докато гледате поточно предаване на живо. ИЧ нощното виждане подобрява видимостта при лоши светлинни условия, така че можете да видите точно какво се случва дори без дневна светлина. Камерата в детектора за дим записва материал на микро SD карта до 32 GB. Камерата може да работи 1,5 часа при пълно зареждане - но има голямото предимство, че може да се захранва директно от източника на захранване и така е ограничена само от размера на картата с памет.

Невзрачна камера, скрита в имитацията на сензор за дим.

скрита камера в сензор за дим

Технически спецификации:

Разделителна способност - 1920 * 1080P / 1280 * 720P / 640 * 480P - 25fps
Видео формат - AVI
Компресия - H.264
Ъгъл на стрелба - 90 градуса
Откриване на движение - до 6 метра
Мин. осветеност: 0,05lux
Максимално време за запис - до 2 часа
Тип памет - Micro SD карта (не е включена)
Максимален капацитет micro SD: 32GB
Капацитет на батерията: 2000mah
Консумирана мощност: 260mah / 3,7V

Съдържание на пакета:

1x камера в сензор за дим
1x кабел
1x адаптер
1x Монтажна релса
1x Ръководство

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (1)

100%
100%
asdcaqaw

Има камера

Лесен монтаж
Нощно виждане
Страхотна снимка
Проследяване чрез приложението
Не притежава

Страхотно решение за фирма или дом. Незабележим е и благодарение на това, че е поставен високо, улавя много. Никой няма да познае, че е камера

Преведено от: sk