КОМПЛЕКТ - WiFi шпионски очила с FULL HD камера + Шпионска слушалка

Код: 10-620
778,00 лв 598,00 лв Цена без ДДС: 498,34 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
Crypto
+

Комплект SPY - Елегантни сензорни очила с FULL HD камера и WiFi + предаване на видео на живо (Android/iOS), комуникация в реално време чрез слушалка Spy.

Защита на потребителя

 • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
 • Гаранция за продукти до 24 месеца
 • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

КОМПЛЕКТ - очила SPY, елегантни сензорни очила с FULL HD камера и WiFi + предаване на видео на живо (Android/iOS) - перфектен камуфлаж на камерата и заедно със слушалката Spy е идеална шпионска комбинация за ненаблюдавано наблюдение и комуникация. Шпионските очила ще се погрижат за предаването на живо на заснетите изображения в обхвата на локалния Wi-Fi и можете да комуникирате с другия човек по телефона с помощта на Bluetooth Spy слушалките. Уникалният шпионски комплект ще намери своето приложение в различни житейски ситуации, когато имате нужда от тайна помощ по телефона, но в същото време трябва да осигурите видео предаване на живо.

Предназначен е за студенти по време на изпити, за търговци по време на бизнес срещи и за други ситуации.

КОМПЛЕКТ - Елегантни сензорни очила с FULL HD камера и WiFi + предаване на видео на живо (Android/iOS) + комуникация в реално време чрез Spy телефон - перфектен камуфлаж на камерата. Стилните и в същото време шпионски очила имат практично приложение за ненаблюдавано заснемане на околността и за ултра леката конструкция от само 40g . Удобни са за ежедневна употреба. В същото време не е необходимо да натискате никакви бутони, защото те реагират само на докосване. С тези шпиони с очилата записвате точно това, което виждате и в същото време имате свободни ръце без никакво подозрение.

Друго предимство е предаването на живо чрез WiFi връзка директно към вашия мобилен телефон чрез приложението " GPS CAM ", което е свободно достъпно за Android и iOS. Чрез приложението можете не само да гледате заснети изображения, но и да възпроизвеждате вече записани видеоклипове. Очилата поддържат създаването на ваша собствена Wi-Fi мрежа с обхват до 30m , което ви позволява да гледате запис на живо за вашите приятели близо до вас.

Камера в очила с WiFi поддръжка (чрез мобилно приложение) - идеално маскиран обектив на камерата

шпионски сензорни очила с FULL HD камера и WiFi

Камерата е вградена в рамката на очилата и сканира през еднопосочна прозрачна пластмаса, което гарантира нейната секретност. Камерата не се вижда с невъоръжено око или под какъвто и да е ъгъл , или при задно осветяване. Работата е доста проста чрез тъчпада от външната страна на рамката на очилата и е проектирана да бъде незабележима. Заснетото изображение се записва във висока Full HD резолюция от 1920 x 1080p при 30fps на microSD карта с максимален капацитет до 32 GB. Очилата са оборудвани с интегрирана акумулаторна батерия с капацитет 280 mAh, която е вградена директно в подвижното рамо.

Ако трябва да презаредите батерията, откопчайте рамото и я презаредете чрез микро USB кабела . Голямото предимство е, че в опаковката има още едно резервно рамо с батерия, което прикрепяте към очилата, докато зареждате другата батерия . Това ви позволява да записвате непрекъснато видео. Ще оцените и функцията за зареждане на батерията чрез Powerbank , което ще гарантира, че винаги имате заредена батерия под ръка.

елегантни очила с Full HD камера - сензорно управление

Шпионските очила са перфектният избор за вас, ако трябва да направите незабележим запис на среща без никакво подозрение . Очилата имат широк спектър на приложение, тъй като можете да ги използвате, например на празник, концерт или когато записвате различни житейски преживявания. Тези шпионски очила имат перфектен камуфлаж срещу всякакви подозрения, тъй като действат като стилно допълнение към вашия тоалет. Като свържете Full HD очилата към вашия компютър чрез USB, те работят като четец на карти с памет и можете да изтегляте записани видеоклипове и снимки директно на вашия компютър или лаптоп.v

очила с wifi камера - gpss cam приложение wifi комплект

Характеристики на очилата:

плюс Елегантни очила с HD камера
плюс Видео във Full HD резолюция
плюс Сензорно управление на рамото на очилата
плюс Поддръжка на WiFi връзка
плюс Използване на microSD карта до 32 GB

Спецификации на очилата:

Оптика: 2.0 MP CMOS
Видео резолюция: 1920x1080p
Кадрово съотношение: 30fps
Видео компресия: H.264
Видео формат: AVI
Ъгъл на сканиране: 70°
Карти с памет: microSD карти 8-32GB
Батерия: 280 mAh
Живот на батерията: прибл. 100 минути (работно време)
Време за зареждане: 1-2 часа
Мрежова връзка: WiFi
Захранване: DC-5V
Захранващ кабел: micro USB
Системна поддръжка: iOS, Android
Размери: 149mm x 146mm x 41mm
Тегло: 40 гр

Шпионска слушалка с bluettooth 20W усилвател последен модел - всеки от нас знае житейски ситуации, в които ще се радвате, ако някой може да ви посъветва или да помогне в трудна ситуация, без никой да знае за това.

Шпионската слушалка е революционно устройство, което ви позволява да се свързвате с някого от разстояние чрез вашия мобилен телефон или предавател, без никой да разбере. Принципът е прост, просто поставете безжичната шпионска слушалка (която не се вижда поради миниатюрния си размер) в ухото си и закачете на врата bluetooth колието (за сдвояване с мобилен телефон) с ултра мощност и 20W усилвател на мощност , чрез който сигналът се предава безжично в слушалката, където сигналът се променя на глас.

Препоръчваме на клиентите да не купуват евтини нискокачествени имитации на шпионски слушалки от непроверени търговци.

Имаме 24 месеца гаранция за шпионски телефон. Експертни съвети и обслужване. Шпионските слушалки са оформени така, че да пасват идеално на тъпанчето, така че изобщо да не се забелязват. Изработени са от безвреден материал.

шпионска слушалка

Най-новият усъвършенстван модел на популярната шпионска слушалка. В сравнение с предишния модел, той има подобрена анатомична форма, за да уплътни перфектно ухото срещу изтичане на звук към околните. Слушалката се състои от чувствителен приемник (бобина), стабилен микро говорител , с много чист и чист звук с намален шум.

Комплект шпионска слушалка - колие с примки

Слушалката просто се вкарва в ушния канал на ухото ви. Към слушалката е прикрепена полупрозрачна кукичка, с която слушалката се изважда лесно. За още по- лесно боравене със слушалката предлагаме магнитна пинсета в нашия електронен магазин. В комплекта е включена батерия, която издържа до 7 часа.

шпионска слушалка

Характеристики на шпионската слушалка

плюс Професионален дизайн, отлично качество на звука
плюс Ергономична форма, удобна работа
плюс Батерия: 1,55 V (337 SR 416SW) живот на батерията до 7 часа
плюс Размери: 13х6 мм
плюс Работна честота: всички честоти
плюс Bluetooth връзка с мобилни устройства.
плюс Лесен за управление и получаване на повиквания.
плюс Поддръжка за свободни ръце за двупосочна комуникация.
плюс Възможност да започнете запис директно от вашия телефон - да възпроизвеждате MP3 файлове.
плюс Времето за разговори с едно зареждане е до 12 часа, в режим на готовност до 130 часа.
плюс Bluetooth връзката включва вградена литиева батерия от 700mAh
плюс Bluetooth линията включва 20W усилвател
плюс Вграден микрофон

Таблица за сравнение на шпионски телефони

Опаковката на комплекта съдържа

 1. WiFi очила с камера
 2. 2x рамо за очила с ръце
 3. Micro USB кабел
 4. Кърпа за почистване
 5. USB със софтуер
 6. Ръководство за очила
 7. Най-новата шпионска слушалка
 8. Микрофон
 9. Bluetooth примка 20W за закачане на врата
 10. USB кабел
 11. Захранващ адаптер
 12. Ръководство за слушалка

забележете

Защо да закупите шпионска технология чрез нашия електронен магазин?

Тестваме всеки нов продукт в продължение на няколко седмици и след окончателна проверка той се включва в продажбата
Нашата оферта не е най-голямата на пазара, но предлагаме само тествани от нас продукти - качествени и надеждни шпионски продукти
Ние не сме най-евтините, но нашите клиенти са доволни клиенти
Дългогодишен опит в продажбата на шпионски продукти ( шпионски камери , шпионско оборудване) над 12 години опит
Експертни съвети при монтаж и настройка на продукти (по телефон или имейл)
Ние предлагаме 24 месеца гаранция за всички продукти и безплатно връщане в рамките на 14 дни от доставката
Нашето сътрудничество не приключва с продажбата, ние предлагаме квалифицирано обслужване на клиентите
В случай на рекламация, ние се стараем да съкратим времето за обработка до минимум (обикновено 7-14 дни). Ако стоката не е функционална, решението е осигуряване на замяна за нова бройка

ЗАБЕЛЕЖКА: Конкурентни продукти (със значително по-ниски разходи) , които откриете, може да имат същия дизайн, но използват нискокачествени компоненти като усилватели, батерии и т.н., което води до по -евтина (по-евтина) версия на продукта, така че те имат значително влияние върху общото качество и експлоатационния живот. Въз основа на това препоръчваме на нашите клиенти да преценят рентабилността на инвестициите и покупката според този факт.

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (1)

95%
95%
Spyman2023

чаши - комплект

Очилата са с незабележима камера
Слушалката е абсолютно мъничка
Надеждно предаване

Страхотен шпионски комплект. Очилата са незабележими, никой няма да познае, че има камера в тях. Благодарение на слушалката и микрофона изображението може да се гледа и на мобилен телефон чрез приложението. Използвам го често и все още не са ме разочаровали.

Преведено от: sk