Луксозен офис КОМПЛЕКТ за документи за офис маса 6 бр черна кожа + дърво

Код: 96-055
478,00 лв Цена без ДДС: 398,34 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Луксозен офис КОМПЛЕКТ за документи за офис маса 6 бр черна кожа + дърво - комплект от естествено дърво и еко кожа (100% ръчна изработка).

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Луксозен офис КОМПЛЕКТ за документи за офис бюро 6 бр. черна кожа + дърво - комплект от естествено дърво и изкуствена кожа (100% ръчна изработка) се състои от 6 полезни аксесоара , които ще организират бюрото ви и ще го поддържат подредено. На нашия уебсайт можете да намерите различни комплекти маси, изработени от дърво и кожа в различни цветове , които можете да използвате във вашите офиси, за да декорирате и проектирате вашата маса . Този уникален, висококачествен КОМПЛЕКТ за работно бюро ще превърне вашия офис в напълно различен място.

Максималната представителност е гарантирана от използването на най-висококачествени материали - кожа и дърво. Всички продукти в тази категория са изработени от висококачествено дърво, първокласна 100% синтетична кожа, всички ръчно изработени и честно ушити и обработени от HAND MADE производство . Уникалният дизайн на черна кожа изглежда максимално елегантно и благородно - луксозен аксесоар за офиса или работната стая. Коженият КОМПЛЕКТ се състои от 6 броя офис консумативи: поставка за химикалки и моливи, поставка за бележници, подложка за маса с покритие за документи, поставка за календар и поставка за химикалки и визитки, комплект златни химикалки - писалка и химикал.

Луксозен комплект подходящ и за подарък на баща, приятел или шеф (колега)

офис комплект кожа и дърво цвят черен

Дървена поставка + златни химикалки - КОМПЛЕКТ химикалки се състои от писалка и химикал. Този комплект химикалки ви дава възможност да използвате различни химикалки за различни цели на писане. Можете да използвате химикала за нормално писане, а писалката за подписване на договори и други важни документи. Целият комплект изглежда луксозен благодарение на използването на първокласни материали в производството. Тази декорация за бюро ще ви позволи да стигнете до писалката, от която се нуждаете, когато имате нужда от нея. Край на търсенето на химикал на бюрото или в чекмеджето.

Работно бюро комплект - черна кожа дърво

Работната постелка е проектирана така, че винаги да имате важните си документи под ръка и те да не са в обсега на непознатите очи на хората около вас. Благодарение на своето скрито място, той ви позволява да пазите важни документи безопасно скрити . Под капака има място, където можете лесно да съхранявате вашите важни документи.

луксозна кожена подложка за документи

Луксозен офис комплект за химикалки, документи и хартии от дърво . Този аксесоар за бюро е един от най-добрите ни помощници при работа в офиса. Имаме нужда от място, където можем да работим на спокойствие без хаос на масата, трябва да имаме всичко в ред. Освен че организирате химикалки и аксесоари на масата, с нашия комплект имате всичко организирано .

дървен луксозен офис комплект

100% ръчна изработка, дърво и 100% синтетична кожа - това е идеален подарък за всеки, който цени качествения продукт

ръчно изработена кожа

Относно кожата: за производството на нашите продукти се използва само 100% синтетична кожа с първокласно (Exclusive) качество . Производството на такива продукти е изключително ръчно .

Ние подкрепяме продажбата на продукти (приятелски настроени към животните), които не са причинили жестокост към животните. Материалите, от които се изработват луксозните офис комплекти, са естествени или синтетични. Кожата, използвана за производството на офис комплекти и аксесоари, е 100% синтетична кожа (Ексклузивна) и изглежда толкова луксозна, колкото оригиналната животинска кожа, и нито едно животно не е пострадало.

ръчна обработка на дърво

Характеристика:

плюс Висококачествен и елегантен продукт - произведен в Турция
плюс Изработен от изкуствена кожа и дърво
плюс 100% РЪЧНА ИЗРАБОТКА
плюс Луксозен дизайн: черна кожа и черно дърво
плюс 6 броя аксесоари
плюс 100% рециклируем + екологичен

Спецификация:

Размери на постелката: 59х39х1см
Материал: кожа, дърво, метал
Цвят на кожата: черен
Цвят на дървото: черен
Цвят на метала на аксесоарите: златен

Съдържание на пакета:

1x поставка за химикалки и моливи
1x държач за хартия за бележки
1x подложка за маса с покритие за документи
1x поставка за календар и поставка за химикалки и визитки
1x комплект златни химикалки - химикал и химикал

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка