Памучна маска за лице с модел Zipper

Код: 75-013
18.00 лв 8.00 лв Цена без ДДС: 6.67 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

Памучна маска за лице с модел Zipper. Стилната маска предлага универсална употреба за тези, които се нуждаят от повишена защита.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Памучна маска за лице с модел Zipper. Стилната маска предлага универсална употреба за тези, които се нуждаят от повишена защита за себе си, членове на семейството или приятели. Той предпазва от прах, така че е подходящ за дейности на открито, хваща малки частици във въздуха и следователно е подходяща профилактика през грипните сезони (като защитна маска). Как го използвате, зависи от вас. В нашия електронен магазин ще намерите цветни маски, които са не само ефективни и защитни, но и изглеждат готино и стилно. Цветната маска с шарка е изработена от 100% памук, което я прави способна да улавя мръсотия и замърсители по-ефективно от други материали, използвани при производството на маски за лице. Текстилни маски за лице за продажба онлайн на склад - можете да закупите най-добрата защита на дихателните пътища в нашия електронен магазин.

Лентите за уши са меки и еластични - маската е подходяща за всички видове лица както за мъже, така и за жени

еластична маска за лице с цип

Важно е да се защитаваме и да се грижим за безопасността на заобикалящата ни среда. Маската за лице е най -разпространеното и ефективно средство, използвано не само през вирусни или бактериални сезони (като COVID 19 - Corona) , но и при работа в прашна среда или спортуване на открито - където действа като защитна маска за прах (колоездене, скейтборд, ски). Тъй като е направен от памук, чрез него можете сравнително лесно да дишате и осигурява известен комфорт.

Памучна маска за лице с модел ще ви предпази от:

памучна маска за лице

Спецификации:

Размер: 20x12,5 cm
Материал: 100% памук

Съдържание на пакета:

1x Защитна маска - модел Zipper

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (3)

100%