Подаръци за деца - идеи за подаръци за момчета и момичета: ТОП #20 съвета

Подаръци за деца - идеи за подаръци за момчета и момичета: ТОП #20 съвета. Нямате идеи?? Ние ще ви посъветваме какъв подарък за дете за рожден ден, Коледа и др. Най-добрите вдъхновения за подарък за вас.

О, нашите деца... толкова е лесно да изберем подарък за дете, когато е още малко, тогава нищо не му пречи и се радва на почти всичко, така че когато избираме подарък за 5 годишно момче или момиче , все още е готино, те ще бъдат благодарни и той ще се зарадва на всеки подарък. Но щом децата пораснат, с тях нарастват и претенциите им за подаръци и трябва наистина да помислим какви детски подаръци биха били най-подходящи. Ясно е, че избираме различни подаръци за момчета и подаръци за момичета, защото например едно момче ще се ядоса, ако му подарим например козметичен несесер с грим за подарък за 10-годишно момче . Или ако мислим какви са подходящи подаръци за момичета за рождения им ден и им подарим например футболна топка, те също няма да са във възторг. Същото важи и когато търсим коледни подаръци за момчета или коледни подаръци за момичета. Също така трябва да се помисли например какъв подарък е подходящ за 7-годишно момче, защото ако му подаряваме подаръци за деца от 10 години, също може да не е добър избор. И тогава има най-взискателната възрастова група - децата тийнейджъри, знаем много добре как може да ни измъчи, когато търсим подходящи подаръци за Коледа за тийнейджъри, катастрофа е да изберем нещо подходящо и готино...


А Коледа като цяло е пълен хаос за нас родителите, търсим коледни подаръци за деца буквално безмилостно и тогава би било много полезно, ако някой ни даде съвет за подарък за дете. В нашия блог ви предлагаме съвети за подаръци за деца, независимо дали като подарък за 8-годишно момче или момиче, подарък за първолаци, подарък за навършване на 18 години за момчета и момичета. Такъв подходящ подарък за 11 годишно момче могат да бъдат например LED обувки, като подарък за 13 годишно момче също би била отлична забавна и полезна маска с 3D печат . В нашите съвети за подаръци за деца ще намерите вдъхновение за коледни подаръци за деца, подаръци за рожден ден или просто за забавление. Така че се настанете удобно с чаша добро кафе или чай и не се колебайте да разгледате нашите идеи за подаръци, не само като подаръци за деца за Коледа, но и за всеки празник или повод.

подаръци за деца

#ТОП 1 подарък Светещи LED обувки - Подаръци за деца

подаръци за деца LED обувки

Подарете готин подарък за деца - тези стилни LED обувки с многоцветни LED подметки, които ще впечатлят всеки на парти или за ежедневно носене. Тази модерна джаджа е един от отличните подаръци за деца, както за Коледа, така и за рожден ден . И особено младото поколение ще оцени, че маратонките имат контрол на различни цветове и цветни светодиоди дори реагират на ритъма на музиката. Не само за дискотека или парти, така че нека се забавляваме всеки ден и да блестим като звезда на пода, дори на път за училище или просто навън, защото този подарък може да впечатли и да бъде готин дори за тийнейджър. LED светещи маратонки - готин подарък не само за млади хора, е сред оригиналните съвети за подаръци за деца, като подаръци за момчета и подаръци за момичета.

#ТОП 2 подарък LED тениски - подарък за всяко парти

подарък за момче на 15 14 13 12 11 10 9 години
И отново можем да блеснем в дискотека, в заведение или някъде на концерт. Но защо да не направите дискотека и да се забавлявате навсякъде или да привлечете внимание, например навън? Този готин подарък е страхотен подарък за 13-годишно момче или като подарък за момчета или подарък за момичета. Тениските са оборудвани със супер ярък и мигащ панел, който реагира на музиката и мига в ритъма. В нашия електронен магазин можете да намерите различни мотиви и размери тениски, просто изберете LED подарък за деца.

#ТОП 3 подаръкКараоке парти микрофони - страхотен подарък за караоке забавление

Коледни подаръци за деца

И нека направим концерт, театър или кабаре или шоу направо у дома с този подарък за деца и цялото семейство . Караоке bluetooth микрофон е перфектен подарък за дете, подарък за момче или дори като подарък за момиче , който със сигурност ще забавлява зрителите - семейството или дори улицата, ако пеете на балкона :) Опитайте да пеете добре познати песни и изчакайте реакцията на зрителите. Ако всички се смеят, значи наистина е било "интересно изпълнение", ако плачат, сигурно е било малко фиаско, но едно е сигурно, всички ще се забавляват с този микрофон. Тази страхотна джаджа гарантирано е сред съветите за подаръци за деца .

#ТОП 4 подарък Магнитни топки - NEOCUBE - идеален подарък за всяко дете

подарък за момче на 10г

Магнитни топки NEOCUBE - идеален подарък за деца за рожден ден. Това е страхотен релаксиращ подарък за дете за Коледа или друг празник. Магнитните топки подпомагат креативността и пространственото въображение, облекчават напрежението и стреса, като в същото време засилват концентрацията и упражняват двигателните умения. Подходящи са за всички възрастови категории, не само за подарък на дете. Децата просто ще харесат тези Buckey Balls. Просто един прекрасен съвет за перфектния подарък за деца за забавление и освобождаване от стреса, с който със сигурност няма да развалите нищо, ако го подарите за момчета или подаръци за момичета :)

#ТОП 5 подаръчни катарами за колан - стилно допълнение към тоалета

подарък за момче на 7г
Искам да съм каубой! Искам да съм моторист! И аз искам да съм като певицата на Metallica! Какво е невъзможно? Не, много е лесно. Всичко, което трябва да направите, е да подарите на детето си оригинален подарък за момче или момиче - катарама за колан и то може да бъде всеки. Нашите идеи за подаръци със сигурност включват катарами за колани, а в нашия електронен магазин можете да избирате от много мотиви, от лого на музикална група, през любими герои от филми, до детски герои от приказки или игри. В нашия електронен магазин можете да намерите и забавни и готини катарами за колани, които са подходящи например за коледен подарък за тийнейджъри .

#ТОП 6 подарък Електронни барабани или пиано - подарък, който ще свири според вашия ритъм

Коледни подаръци за детски барабани

Електронни барабани - комплект силиконова подложка с 9 барабана + bluetooth високоговорител с крачни педали е лесно преносим музикален комплект. Добра идея за подарък за деца, с който можете да пуснете каквато пожелаете мелодия. И че не си перфектен барабанист и не можеш да барабаниш толкова завладяващо? Няма значение. Този подарък е ограничен само от вашето въображение, пуснете мелодия, която искате. Ако се справяте, семейството ще тропа с крака в ритъм, а ако не върви, съседите ще блъскат тавана с метла :) Bluetooth електронните барабани определено са сред оригиналните детски подаръци или напр. подаръци за рожден ден за момичета и момчета.

#ТОП 7 подарък маски Neon Purge - готин подарък за тийнейджъри

Подарък за 18-ти рожден ден за момчета
Така че тук сме с една страхотна идея как да подарите готин подарък за момче или коледни подаръци за тийнейджъри. LED маските със страшни или ужасяващи мотиви при всички случаи привличат вниманието буквално от пръв поглед. Отличен подарък за 18-ти рожден ден за момчета, той със сигурност ще удиви всички млади дами, които ще бъдат развълнувани :) В крайна сметка не виждате светеща очистваща маска или маска с череп всеки ден. И този подарък е един от съветите за подаръци за деца, особено на Хелоуин , когато тези маски, например като подарък за 13-годишно момче, ще създадат подходящата призрачна атмосфера и ще предизвикат учудване и уважение по лицата на всички минувачи.

#ТОП 8 подаръчни маски Neon Rave - подаръци за момчета, които ще привлекат вниманието

подаръци за момчета
Още един подарък за момче или подарък за момиче , който със сигурност ще впечатли околните и ще привлече вниманието. Неоновите рейв маски изглеждат наистина мистериозни и страшни и реагират на звук, пляскане с ръце или ритъм на музика. Оригинален и интересен съвет за подарък на дете. Но тези маски са по-подходящи за подарък за деца от 10 години или за подарък на момче за 18-ия му рожден ден, защото по-малките може да се уплашат. Въпреки че в днешно време децата вече са добре обучени и свикнали със страшната атмосфера в компютърните игри или игровите конзоли. Маската е оборудвана със сензор за звук и мига според звука или възпроизвежданата музика.

#ТОП 9 подарък Програмируеми очила CHEMION - стилен подарък за момичета и момчета

подаръци за рожден ден за момичета
Вероятно всички познаваме слънчевите очила и ни е достатъчно, че предпазват от слънцето. Но тези програмируеми LED очила за парти MATRIX имат собствен софтуер . Топ идея за подарък за деца! Напишете правилния текст или изберете от множество различни анимации по подразбиране и вярвайте, че ще бъдете център на вниманието, където и да се появите! С тези програмируеми led очила ще получите външния вид на всички около вас. Те са най-добрият начин да изпъкнете на парти или просто на улицата, гарантирано ще предизвикате сензация! Горещ съвет за готин подарък за тийнейджъри или като подарък за рожден ден за момичета.

#ТОП 10 подарък Tattoo sleeve - подарък за тийнейджъри

подарък за момче на 13г
Искам да имам собствена татуировка! Още от най-ранна възраст съвременните деца са предупреждавани от родителите си кога могат да се татуират. Повечето имат право да го правят от осемнадесетгодишна възраст. Но преди ние родителите да позволим истинска татуировка, нека направим компромис и подарим на нашите деца тези въображаеми и интересни татуировки ръкави с различни мотиви и цветове. Атрактивна и нетрадиционна идея за подарък за деца , например като подарък за 13 годишно момче или като коледен подарък за момчета . И майките ще са спокойни, че децата имат на ръцете си само фалшива татуировка и могат да я свалят вечерта, и дори може да се изпере :)

#ТОП 11 подарък Левитиращи предмети - стилен високотехнологичен подарък за деца

съвети за подаръци за присъстващи деца
Левитиращите обекти се превръщат в абсолютна гореща точка и върха на технологичните джаджи от висок клас. Това е не само оригинален подарък за деца , но и стилен и вечен. Само си представете реакцията на вашето дете, когато му подарите такова умно нещо като bluetooth високоговорител UFO , който се носи над постелката! Или антигравитационен глобус или луна , които също имат задно осветяване на тъмно, за да направят футуристичния ефект перфектен. Между другото, глобусът е подходящ за подарък за първокурсници , има образователен характер, тъй като има цяла карта на света. В нашия електронен магазин можете да изберете различни дизайни на левитиращи предмети, в различни цветове и форми.

#ТОП 12 подарък Детска LCD дъска за рисуване - умен подарък за деца

съвети за подаръци за деца
Знаете го... надраскани хартии, маса или дори стени. Всяко дете, момиче или момче има нужда да се реализира и затова търси всяка повърхност, където да пробва своите анимационни творения. Но проблемът е, че не може да се отмие от масата или стената например. Тук имаме интелигентен съвет за подаръци за деца , тази LCD дъска за рисуване е идеален подарък за деца на Коледа или като подарък за деца на техния рожден ден . Иновативната свръхлека LCD дъска включва писалка за удобно писане и осигурява хиляди опреснявания на изображения с един бутон. Този страхотен подарък за дете, но също така и за възрастни, той е мил за очите и природата и може да служи и като страхотен помощник в офиса като бележник, средство за комуникация или напомняне.

#ТОП 13 подарък Шах за трима играчи - вече няма да играете шах само с двама :)

детски подаръци - подарък за деца
Този детски подарък - шахматна дъска за трима играчи е идеален за дългите зимни вечери, когато сте повече вкъщи и ви се играе социална игра. Идеален комплект за деца, но и за възрастни , за приятелски срещи. Напрежението от една нормална игра на шах ще се умножи още повече. Този шах за 3 лица е идеален за всички любители на настолните игри, които са уморени от обикновения шах или обичат да опитват нови неща. Може да го подарите и да зарадвате любимите си хора. Или дори през цялата година, може да се използва и когато играете шах навън, в парка, на вилата или у дома, накратко, има много възможности, просто намерете опонентите си и играта на шах може да започне :) Въображаемо, стилно и забавни подаръци за деца, подаръци за момчета или подаръци за момичета.

#ТОП 14 подарък 3D карти за стена - подарък за дете (деца) за рожден ден, имен ден или Коледа

подарък за дете (деца) за рожден ден, имен ден или Коледа
Дървена карта на света е оригинален подарък за момиче или момче. Подарете на децата усещането, че целият свят лежи в краката им и закачете тази карта на стената в детската стая. Има лазерно гравирани континенти и прецизна обработка . Всяка една част е ръчно изработена, като всеки детайл е наистина внимателен. Цялата карта за пътуване на стената се състои от няколко дървени части , които могат да бъдат свързани с точност до милиметър. Това е като обикновен пъзел. Освен стилно допълнение към всеки интериор, стенните карти със сигурност имат и образователен ефект, тъй като децата винаги ще имат цялата карта на света пред очите си. Гарантирано е страхотен подарък за всяко дете , независимо дали като подаръци за момчета, подаръци за момичета или подаръци за деца над 10 години. Готин подарък за деца.

#ТОП 15 подарък Махалото на Нютон - подаръци за деца (момче, момиче) за Коледа или рожден ден

подаръци за деца (момче, момиче) за Коледа или рожден ден
Очарователен обект - махалото на Нютон. Тази сложна люлка Newton (люлка) с топки е устройство, което работи на принципа, открит от Исак Нютон. Това е устройство, което запазва инерцията и енергията . Махалото е добра идея за подарък за деца, момчета или момичета и ще изглежда страхотно на бюро, на рафт в библиотека или в детска стая. Ако решите да подарите махало със сигурност ще зарадвате с него своите деца, семейство или приятели. Махалото на Нютон с метални пръти и метални топчета е поставено върху висококачествена дървена основа. Завъртете всички топки в напречна посока и ги гледайте как създават красив спектакъл и прекрасен вълнообразен ефект. Ритмичният звук на металните топчета действа успокояващо и облекчава стреса. Универсален подарък за всички деца, независимо дали като коледен подарък, подарък за рожден ден или за друг празник .

#ТОП 16 подарък Машинка за бонбони - оригинален съвет за подарък за деца не само по Коледа

оригинален съвет за подарък за деца не само за Коледа
Нещо за нещо... Вашите деца имат ли вкус към сладкиши? Е, добре, но само ако вече са се нахранили както трябва и най-важното, трябва да хванат бонбона или сладката награда :) Машината за бонбони - машината за улавяне на сладки ще работи както с истински, така и с фалшиви пари. Просто пълните машината с бонбони, дъвки или малки играчки. Децата трябва да работят усилено, за да получат своите бонбони или други сладкиши. Накарайте вашите приятели или семейство да дарят няколко изкуствени или истински монети и те ще имат шанс да спечелят бонбони . Забавление за вашите деца и цялото семейство. Такива подаръци за деца за Коледа или като подарък за деца на техния рожден ден със сигурност ще се харесат.

#ТОП 17 подарък маска или костюм за лице - страшен подарък особено за момче, но и за безстрашно момиче :)

страшен подарък за деца, подаръци за момчета и момичета маска костюм
Маски за лице и костюми за деца и възрастни за Хелоуин или карнавал. Страшни карнавални костюми за деца и възрастни (маски) за всяко парти, празненство и други поводи. Страшен подарък за тийнейджър , за дискотека на парти за Хелоуин, където със сигурност ще привлече вниманието на всички наоколо с ужасяващия си вид. Страшните маски на ужасите винаги ще бъдат ИН, колкото по-страшни, толкова по-добре и вашите деца със сигурност ще оценят, че дори и да сте възрастни, знаете как да зарадвате ученик или ученичка, както и тийнейджъри със страхотен подарък , и че можете да бъдете готини родители също :) Детски подаръци - оригинален съвет за подарък за деца.

#ТОП 18 подарък Левитираща луна - оригинален подарък за всички деца и тийнейджъри

оригинален подарък за всички деца и юноши, момчета, момичета, деца
Вашето дете ще хареса този оригинален подарък. Очарователната нощна лампа във формата на луна се носи свободно върху магнитна дървена основа във въздуха и се върти на 360°, благодарение на което има много успокояващ и релаксиращ ефект . Добра идея е за подарък за момиче или момче в детска стая, дори и за тийнейджър. Това е уникална лампа, която ще очарова всеки със своята оригиналност, когато влезе в стаята. Има два цветни светлинни тона, от които да избирате, а именно бяло или жълто, както и опция за настройка на интензитета на светлината според нуждите. Това е красив подарък за момче или като подарък за момиче на всяка възраст.

#ТОП 19 подарък 3D метален пъзел - подарък пъзел за деца и възрастни

подарък пъзел за момче и момиче скорпион
Подарък като пъзел за вашите деца. Позволете им да подредят зашеметяващ триизмерен пъзел, който не се нуждае от лепило . Моделът трябва само да се сглоби с помощта на винтове . 3D пъзелите изискват търпение и сръчни ръце! Може ли вашето дете да сглоби точно копие на скорпион ? Резултатът от усилията ще бъде отлична реплика на скорпиона, който е особено ефектна и грабваща окото украса както за детската стая, така и за дома. Подаръци за деца от 10 години, както и подарък за 8 годишно момче, подарък за първолаци или като коледни подаръци за деца , универсални както за момичета, така и за момчета.

#ТОП 20 подарък Програмируема LED тениска - Светещи LED подаръци за момчета и момичета

подарък за момчета и момичета идеи за подарък момче момиче

Съвети за подарък за момче или момиче? Подарете този LED подарък на вашите деца и те ще бъдат център на внимание на всяка дискотека или парти. Тениската GLUWY може да се програмира през мобилен телефон (bluetooth) - собствени анимации, изображения или текст . Дисплеят съдържа силно светещи цветни светодиоди, можете да напишете произволен текст, да коригирате неговия формат и да го показвате директно върху тениската като движещ се текст . Покажете върху тениската активен музикален еквалайзер , който ще реагира на заобикалящата музика, така че децата ви определено ще харесат този музикален подарък. Светещ LED подарък не само под елхата. Страхотна идея за подарък независимо от възрастта - за всяко момиче, момче.

Всичко това и още много можете да намерите в електронния магазин https://www.cool-mania.bg