Допълнителна LED светлинна лента 1,5 м за Twinkly Line - 100 бр. RGB

Код: 78-035
98,00 лв 78,00 лв Цена без ДДС: 65,00 лв
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Допълнителна LED светлинна лента 1,5 м за Twinkly Line - 100 бр. RGB - използва се за удължаване на LED светлинната лента - залепващ гръб.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Допълнителна LED светлинна лента 1,5 м за Twinkly Line - 100 бр. RGB - използва се за удължаване на LED светлинната лента - залепващ гръб. На гърба на лентата има 3M стикер за лесен монтаж и закрепване навсякъде. Този пакет съдържа 1,5 метра допълнителна светлинна лента , която лесно се свързва към основната линия Twinkly с контролер с помощта на вграден конектор. LED лента Twinkly Line с контролер може да бъде закупена в нашия електронен магазин. Създайте своя собствена желана дължина от общата лента / осветление. Можете да свържете няколко светлинни ленти подред.

мигащ конектор

Устройствата комуникират помежду си безжично чрез Wi-Fi и Bluetooth . Можете да сдвоявате и контролирате 10 светлинни устройства Twinkly наведнъж или 4000 светодиода , със същия дисплей на светлинен мотив и шарка. Можете да създадете свои собствени невероятни анимации, които ще запълнят и озарят цялата стая. Светлините са предназначени за вътрешна употреба - IP20 защита . Лентата е дълга 1,5 метра и има 100 RGB LED крушки.

примигваща rgb лента

LED светеща декоративна лента 1,5M - TWINKLY LINE (100 бр. Светлини)

водени ленти светли мигащи

Светлинната лента се състои от 100 броя LED светлини, подходящи за всяка декорация. The   RGB диод означава, че LED светлините могат да направят RGB светлинен оттенък от 16 милиона цвята . Можете да регулирате интензивността на светлината и точния цвят от цветовата скала. Това специално издание включва интеграция на интелигентен дом с Google Assistant и Amazon Alexa.

led ленти, осветени чрез програмируемо приложение

Вашата декорация може да бъде създадена от няколко устройства и различни форми . Искате ли да имате лека верига на стената, цветна рамка и LED искри на прозорците и голямо коледно дърво в средата на стаята? Не е проблем! Създайте своя собствена сцена и я контролирайте наведнъж с обща тема за осветление.

Красива светлинна украса - задайте вашите собствени цветове, анимации и мотиви на LED светлини заедно за няколко LED устройства

Универсален LED орнамент за светлина, управляван чрез мобилно приложение за Android и iOS

блестяща светодиодна лента

Усъвършенстваното мобилно приложение сдвоява вашия смартфон с устройството и можете веднага да го управлявате. Самото приложение картографира оформлението на светлините и след това можете лесно да зададете различен цвят за всяка крушка или група крушки поотделно. Управлението е много просто, бързо и интуитивно . В приложението можете да избирате измежду шаблони по подразбиране, да изтегляте нови модели от Интернет от онлайн галерията или да създавате свои собствени теми и да ги запазвате.

примигващо мобилно приложение

Можете също така да контролирате интензивността на светлината, скоростта на промяна, цвета, нюанса, яркостта, въртенето, смесването и др. Функцията за таймер ви позволява да настроите светлината, за да включите или изключите автоматично по график време. Функцията за плейлист ви позволява да задавате различни видове теми в хронологичен ред и автоматично да ги променяте в съответствие с настройките

мигновено приложениеуправление на светлините чрез мобилен телефонwifi led лента

С допълнителното USB устройство MUSIC DONGLE вашето Коледно дърво ще реагира на музиката, изпълнявана в стаята, светлината ще се промени и ще премине към ритъма на музиката , в съответствие с зададените параметри. Налични са редица модели и теми за избор на „показване по музика“, които могат да бъдат редактирани и настроени според вашите нужди. Променящите се светлини в ритъма на музиката, тъй като графичният еквалайзер танцува веднага на всяко парти. USB устройство MUSIC е допълнителен продукт, необходимо е да го закупите в нашия електронен магазин.

трептяща музика

Уникален светодиод, който има всички ярки цветове на дъгата

светодиодна лентаwifi led светлини

Характеристика:

плюс 100 светодиода
плюс Вграден съединителен конектор
плюс 3M стикер на гърба
плюс RGB светлина - мащаб 16 милиона цветове
плюс Универсална употреба
плюс Дължина 1,5 метра


Спецификация:

Модел: TWL100ADP-B
Брой диоди: 100
Трайност: IP20
Връзка: вграден конектор в двата края
Дължина на лентата: 1,5 метра
LED тип: RGB
Кабел: черен
Входно напрежение: 240V
Изходно напрежение: 24V / 1A
Живот на крушката: над 30 000 часа


Съдържание на пакета:

1x допълнителна LED светлинна лента 1,5 метра със 100 диода
1x ръчно

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка