LED лентови светлини Twinkly програмируеми 1,5 м - Twinkly Line - 100 бр. RGB + BT + WiFi

Код: 78-034
158,00 лв 98,00 лв Цена без ДДС: 81,66 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
Crypto
+

LED лентови светлини Twinkly програмируеми 1,5 метра - Twinkly Line - със 100 броя LED светлини RGB, BT + Wi-Fi с управление чрез APP.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

LED лентови светлини Twinkly програмируеми 1,5 метра - Twinkly Line - със 100 броя LED светлини RGB, BT + Wi-Fi с управление чрез APP. Тази революционна LED светлинна верига носи уникална светлинна украса в домовете ни, използвайки най-новите технологии. Светлините се управляват чрез мобилно приложение, което е съвместимо с Android, iOS . На гърба на лентата има 3M стикер за лесен монтаж и закрепване навсякъде. Този пакет включва контролер - Wi-Fi / Bluetooth връзка и контрол, адаптер и 1,5-метрова светлинна лента. За да удължите дължината на лентата, е възможно да закупите допълнителни LED ленти с дължина 1,5 метра и по този начин да създадете своя собствена необходима дължина на общата лента / осветление. Можете да закупите допълнителни LED ленти в нашия електронен магазин.

Интелигентна LED лента RGB цвят - LED Twinkly 100 бр. LED

led ленти светлини миг управление чрез приложение

Устройствата комуникират помежду си безжично чрез Wi-Fi и Bluetooth . Можете да сдвоявате и контролирате 10 светлинни устройства Twinkly наведнъж или 4000 светодиода , със същия дисплей на светлинен мотив и шарка. Можете да създадете свои собствени невероятни анимации, които ще запълнят и озарят цялата стая. Светлините са предназначени за вътрешна употреба - IP20 защита . Лентата е дълга 2 метра, осветената част с диоди е 1,5 м и има 100 RGB LED крушки.

блестяща линия доведе лента

LED ленти светлинни декоративни - лента 1,5M - TWINKLY LINE (100 бр. Светлини)

блестящи светодиодни лампи

Светлинната лента се състои от 100 броя LED светлини, подходящи за всяка декорация. The   RGB диод означава, че LED светлините могат да направят RGB светлинен оттенък от 16 милиона цвята . Можете да регулирате интензивността на светлината и точния цвят от цветовата скала. Това специално издание включва интеграция на интелигентен дом с Google Assistant и Amazon Alexa.

led ленти, програмируеми чрез приложение

Вашата декорация може да бъде създадена от няколко устройства и различни форми . Искате ли да имате лека верига на стената, цветна рамка и LED искри на прозорците и голямо коледно дърво в средата на стаята? Не е проблем! Създайте своя собствена сцена и я контролирайте наведнъж с обща тема за осветление.

Красива светлинна украса - задайте вашите собствени цветове, анимации и мотиви на LED светлини заедно за няколко LED устройства

Универсален LED орнамент за светлина, управляван чрез мобилно приложение за Android и iOS

led ленти rgb програмируеми

Усъвършенстваното мобилно приложение сдвоява вашия смартфон с устройството и можете веднага да го управлявате. Самото приложение картографира оформлението на светлините и след това можете лесно да зададете различен цвят за всяка крушка или група крушки поотделно. Управлението е много просто, бързо и интуитивно . В приложението можете да избирате измежду шаблони по подразбиране, да изтегляте нови модели от Интернет от онлайн галерията или да създавате свои собствени теми и да ги запазвате.

примигващо мобилно приложение

Можете също така да контролирате интензивността на светлината, скоростта на промяна, цвета, нюанса, яркостта, въртенето, смесването и др. Функцията за таймер ви позволява да настроите светлината, за да включите или изключите автоматично по график време. Функцията за плейлист ви позволява да задавате различни видове теми в хронологичен ред и автоматично да ги променяте в съответствие с настройките

мигновено приложениеуправление на светлините чрез мобилен телефонwifi led лента

С допълнителното USB устройство MUSIC DONGLE вашето Коледно дърво ще реагира на музиката, изпълнявана в стаята, светлината ще се промени и ще премине към ритъма на музиката , в съответствие с зададените параметри. Налични са редица модели и теми за избор на „показване по музика“, които могат да бъдат редактирани и настроени според вашите нужди. Променящите се светлини в ритъма на музиката, тъй като графичният еквалайзер танцува веднага на всяко парти. USB устройство MUSIC е допълнителен продукт, необходимо е да го закупите в нашия електронен магазин.

трептяща музика

Уникален светодиод, който има всички ярки цветове на дъгата

светодиодна лентаwifi led светлини

Характеристика:

плюс 100 светодиода
плюс Управление чрез мобилно приложение
плюс Wi-Fi и Bluetooth връзка
плюс RGB светлина - мащаб 16 милиона цветове
плюс Универсална употреба
плюс Дължина 1,5 метра


Спецификация:

Модел: TWL100STW-BEU
Брой диоди: 100
Трайност: IP20
Връзка: Wi-Fi, Bluetooth
Дължина на кабела: 2 метра
Дължина на осветената част: 1,5 метра
LED тип: RGB
Кабел: черен
Входно напрежение: 240V
Изходно напрежение: 24V / 1A
Живот на крушката: над 30 000 часа


Съдържание на пакета:

1x LED лента за светлина 1,5 метра със 100 диода + контролер
1x адаптер
1x ръчно

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (1)

100%
100%
Dávid H.

LED лентови светлини Twinkly програмируеми 1,5 м - Twinkly Line - 100 бр. RGB + BT + WiFi

Купих led лентата за хола, като вътрешна облицовка на стената на хола. Благодарение на възможността да сменям светлините чрез смартфон, мога да адаптирам осветлението към моето настроение. Страхотно е, че мога да контролирам няколко светлинни ленти чрез едно приложение.
Мобилно приложение
Лесен монтаж
Преведено от: sk