Интелигентна LED верига за светлина 5 м - Twinkly Icicle - 190 бр. RGB + W + BT + Wi-Fi

Код: 78-018
258,00 лв 218,00 лв Цена без ДДС: 181,66 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Интелигентна LED верига за светлина 5 м - Twinkly Icicle - 190 бр. RGB + W + BT + Wi-Fi - програмируеми светлини чрез приложението в смартфона.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Интелигентна LED верига за светлина 5 м - Twinkly Icicle - 190 бр. RGB + W + BT + Wi-Fi - програмируеми светлини чрез приложението в смартфона. Тази революционна LED светлинна верига носи уникална светлинна украса в домовете ни, използвайки най-новите технологии. LED светлините се управляват чрез мобилно приложение, което е съвместимо както с Android, така и с iOS .

Устройствата комуникират помежду си безжично чрез Wi-Fi и Bluetooth . Можете да сдвоявате и контролирате 10 светлинни устройства Twinkly наведнъж или 4000 светодиода , със същия дисплей на светлинен мотив и шарка. Можете да създадете свои собствени невероятни анимации, които ще запълнят и озарят цялата стая. Светлините са предназначени за вътрешна и външна употреба - защита IP44 . Дължината на леката верига е 5 метра, а височината на най-дългата вертикална лента е 60 cm.

LED вертикални ленти - TWINKLY лека верига 5M - 190бр LED

наведени леки ледени струни

Лентовата верига се състои от 190 броя LED светлини, подходящи за декорация на стени. Светлините са разделени на 50 вертикални ленти, които съдържат LED светлини с шарка от 2-4-6-2-5 парчета, разположени на всеки 10 см. RGB + W означава, че LED светлините могат да направят RGB светъл нюанс от 16 милиона цвята + W бял . Можете да регулирате интензивността на светлината и точния цвят от цветовата скала. Това специално издание включва интеграция на интелигентен дом с Google Assistant и Amazon Alexa.

мига 190 светлинидоведе вертикални лентидоведени светлинни ленти

Вашата декорация може да бъде създадена от няколко устройства и различни форми . Искате ли да имате лека верига на стената, цветна рамка на прозорците и голямо коледно дърво в средата на стаята? Не е проблем! Създайте своя собствена сцена и я контролирайте наведнъж с обща тема за осветление.

коледни интелигентни led светлини

Универсална LED верига за светлина, управлявана чрез мобилно приложение за Android и iOS

Красива светлинна декорация - задайте свои цветове, анимации и мотиви на LED светлини

примигващи ледени светлини

Усъвършенстваното мобилно приложение сдвоява вашия смартфон с устройството и можете веднага да го управлявате. Самото приложение картографира оформлението на светлините и след това можете лесно да зададете различен цвят за всяка крушка или група крушки поотделно. Управлението е много просто, бързо и интуитивно . В приложението можете да избирате измежду шаблони по подразбиране, да изтегляте нови модели от Интернет от онлайн галерията или да създавате свои собствени теми и да ги запазвате.

примигващо мобилно приложение

Можете също така да контролирате интензивността на светлината, скоростта на промяна, цвета, нюанса, яркостта, въртенето, смесването и др. Функцията за таймер ви позволява да настроите светлината, за да включите или изключите автоматично по график време. Функцията за плейлист ви позволява да задавате различни видове теми в хронологичен ред и автоматично да ги променяте в съответствие с настройките.

мигновено приложениеуправление на светлините чрез мобилен телефонwifi led лента

С допълнителното USB устройство MUSIC DONGLE , вашата лека верига ще реагира на музиката, изпълнявана в стаята, светлината ще се промени и ще премине в ритъма на музиката , в съответствие с зададените параметри. Налични са редица модели и теми за избор на „показване чрез музика“, които могат да бъдат редактирани и настроени според вашите нужди. С МУЗИКА можете също да се насладите на видео игри, да изпитате ново измерение, когато играете игри! Променящите се светлини в ритъма на музиката, тъй като графичният еквалайзер танцува веднага на всяко парти. USB устройство MUSIC е допълнителен продукт, необходимо е да го закупите в нашия електронен магазин.

примигващ музикален ключ

Уникален светодиод с нова 4-канална архитектура, която има всички ярки дъгови цветове и перфектния чисто бял цвят

светодиодна лентаrgb + w доведеled крушки, контролирани чрез wifi

Характеристика:

плюс 190 светодиода
плюс Управление чрез мобилно приложение
плюс Wi-Fi и Bluetooth връзка
плюс RGB + W светлина
плюс Универсална употреба
плюс IP44 защита

Спецификация:

Модел: TWI190SPP-TEU
Брой диоди: 190
Брой вертикални ленти: 50
Лентова схема: 2-4-6-2-5 LED светлини
Дължина на кабела от първата лампа към адаптера: 3,5 m
Осветена площ: 5x0,6 m (L x H)
LED диоди на разстояние: 10см
Разстояние на вертикални ленти: 10см
Съпротивление: IP44
Диод на диода: 5 мм
Връзка: Wi-Fi, Bluetooth
LED тип: RGB + W матов + ясен, прав
Кабел: прозрачен
Входно напрежение: 240V
Изходно напрежение: 24V / 1A
Живот на крушката: над 30 000 часа


Съдържание на пакета:

1x LED светлинна верига със 190 диода + контролер
1x адаптер
1x ръчно

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка