Комплект перо - Луксозна писалка с перце + 5 писца - Ексклузивен подаръчен комплект

Код: 100-018
118,00 лв Цена без ДДС: 98,34 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Комплект химикалка Quill - Луксозна мастилена писалка с перце + 5 писца - Ексклузивен подаръчен комплект​. Ретро историческа химикалка в стилен дизайн като оригинален и ценен подарък за всеки.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Комплект химикалка Quill - Луксозна мастилена писалка с перо + 5 писца - Ексклузивен подаръчен комплект​. Ретро историческа химикалка в стилен дизайн като оригинален и ценен подарък за всеки. Тази специална писалка носи красотата на минала епоха и ви позволява да съживите изкуството на калиграфията с елегантен стил.

Луксозна химикалка - идеален подарък за вашите близки

луксозна химикалка - идеален подарък за вашите близки

Изключителен подарък за любителите на писането и винтидж стила

Античната калиграфска писалка е оригинална и стилна декорация, която ще привлече не само писатели, художници и любители на книгите, но и хора, които обичат ретро неща. Разположението му върху работната маса е наистина изключително, тъй като визуално разширява пространството и създава приятна работна атмосфера. Със своята елегантност и история, тази химикалка може да направи всеки офис или работилница уютен. Вдъхновете се от неговия калиграфски чар и влезте в света на писането с уникален стил.

Старинен химикал с мастило за потапяне на пера

Артистично изразяване с 5 различни върхове на писалка с калиграфия

Калиграфията е изкуство, родено от умението и страстта към писането. Античната калиграфска писалка дава на калиграфа неограничена креативност и изразяване. С неговите 5 различни писци могат да се постигнат широка гама от ефекти и стилове на писане. Фините върхове позволяват прецизно и детайлно писане, което е идеално за създаване на тънки и деликатни линии. Напротив, по-дебелите писци предлагат възможност за създаване на по-широки и по-изразителни букви, придавайки на вашите калиграфски произведения сила и изразителност.

подаръчна химикалка с потапяне на мастило от пера

Луксозен подаръчен комплект

Този луксозен подаръчен комплект включва писалка с мастило и метална дръжка с оригинален писец, прикрепен към нея. Заедно те формират стилна декорация на всяка работна маса. В комплекта има и стъклена бутилка с мастило и поставка за химикал. Химикалката съдържа и висококачествен писец, с който се пише много приятно. Но в пакета ще намерите още 5 писца , които имат различни широки върхове.

калиграфска писалка с писец за потапяне

Спецификация:

  • Метална версия на химикала
  • Мастило


Съдържание на пакета:

1x Антична калиграфска писалка с писец за потапяне
5x калиграфски писци
1x Стойка за писалка
1x мастило

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка