Магически аератор Графин - среден размер на шията

Код: 94-007
58,00 лв Цена без ДДС: 48,34 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Магически аератор Графин - средноразмерна врата, с диаметър 35 мм със сито. Известно е, че виното има по-добър вкус, когато се аерира.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Защо сме най-доброто?

Над 35 000 YT абонати Над 1000 YT видео ревюта 10 милиона изгледи
Професионален консултации
Лидер на пазара вече 12 години
Всички продукти ние тестваме

Описание на продукта

Магически аератор Графин - средноразмерна врата, с диаметър 35 мм със сито. Известно е, че виното има по-добър вкус, когато се аерира. Decanter предлага точно това. Ако подготвяте парти вкъщи и искате да привлечете вниманието на гостите, това е чудесен начин за подобряване на партито. Вашите гости ще се насладят на доброто парти и още повече, те ще оценят качествения вкус на вината.

гарафа

Как да преливаме вино без професионални аксесоари и опит за сомелиери? Опитайте се да използвате нашия аератор Angel, употребата е много проста, а декантирането на виното е сведено до минимум. Отдекантирането на виното в каната може да отнеме няколко часа, за да се постигне правилния ефект. Отличният аератор е в състояние да подчертае вкуса и аромата на виното директно от бутилката, като излива вино през аератора в чашата. Декантиращата фуния е снабдена със сито, което улавя дори и най-малката утайка във виното, а въздуховодите перфектно аерират виното за момент. Това е проста процедура, която може да подчертае вкуса и аромата на виното, за да има перфектното преживяване.

Ако имате вкус за добро вино, но имате малко време, това е идеалното устройство, спестяващо време. Забравете за изчакване един час, докато виното си поеме дъх. Вие просто трябва да го отворите и да се излее в чаша.

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка