Дамска розова кожена маса за бюро - 8 бр офис аксесоари (100% РЪЧНА ИЗРАБОТКА)

Код: 96-053
458,00 лв Цена без ДДС: 381,66 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Дамска розова кожена маса за бюро - 8 бр офис аксесоари (100% РЪЧНА ИЗРАБОТКА), ексцентрични и луксозни от изкуствена луксозна кожа.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Дамска розова кожена маса за бюро - 8 бр офис аксесоари (100% РЪЧНА ИЗРАБОТКА), ексцентрични и луксозни от изкуствена луксозна кожа. Този уникален, висококачествен КОМПЛЕКТ работно бюро ще превърне вашия офис в съвсем различно място. Максимална индивидуалност и уникален характер се гарантира от използването на най-висококачествени материали - синтетична кожа. Всички продукти от тази категория са изработени от първокласна 100% синтетична кожа, всички ръчно изработени и честно ушити и обработени от HAND MADE производство.

Уникалният дизайн на розовата кожа изглежда изключително елегантно - Луксозен аксесоар за офиса, работната стая. Коженият КОМПЛЕКТ се състои от 8 броя офис аксесоари: работна подложка и калъф, поставка за химикал, поставка за хартия за бележки, поставка за календар, подложка за напитки, постамент с поставка за химикалки, комплект златни химикалки - химикалка и писалка.

Комплект за дама, която има "своя" стил

луксозен дамски офис комплект за аксесоари за документи

Кожена настолна поставка от розова кожа + златни химикалки - КОМПЛЕКТ химикалки се състои от писалка и химикал. Този комплект химикалки ви дава възможност да използвате различни химикалки за различни цели на писане. Химикалката можете да използвате за обикновено писане, а писалката служи за подписване на договори и други важни документи. Целият комплект изглежда луксозен и елегантен благодарение на използването на първокласни материали при изработката. Тази декорация за бюро ще ви позволи достъп до писалката, ако е необходимо. Край на търсенето на химикал на масата или в чекмеджето.

комплект луксозни химикалки розово злато поставка за жени

Работната подложка е проектирана така, че важните ви документи винаги да са ви под ръка, а не в обсега на любопитни очи около вас. Благодарение на скритото място ви позволява да държите важни документи сигурно скрити. Под капака има място, където можете лесно да съхранявате вашите важни документи.

100% ръчна изработка и орехово дърво - това е идеалният подарък за всеки, който цени качествения продукт

розово бюро за документи за офиса

Относно кожата: за производството на нашите продукти се използва само 100% синтетична кожа с първокласно (Exclusive) качество . Производството на такива продукти е изключително ръчно .

Ние подкрепяме продажбата на продукти (приятелски настроени към животните), които не са причинили жестокост към животните. Материалите, от които се изработват луксозните офис комплекти, са естествени или синтетични. Кожата, използвана за производството на офис комплекти и аксесоари, е 100% синтетична кожа (Ексклузивна) и изглежда толкова луксозна, колкото оригиналната животинска кожа, и нито едно животно не е пострадало.

ръчно изработена кожа

Характеристика:

плюс Висококачествен и елегантен продукт
плюс Изработен от синтетична кожа
плюс 100% РЪЧНА ИЗРАБОТКА
плюс Луксозен вариант: розова кожа
плюс 8 броя офис аксесоари

Спецификация:

Размери на постелката: 59х39х1см
Материал: синтетична кожа, метал
Цвят: розова кожа
Цвят на метала на аксесоарите: златен

Съдържание на пакета:

1x работна постелка с покривало
1x поставка за писалка
1x поставка за хартия за бележки
1x поставка за календар
1x подложка за напитки
1x пиедестал с стойка за писалка
1x златен комплект химикалки: химикалка и химикалка

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка