Комплект подложка за офис бюро 10бр за дамско работно бюро (Червена кожа) - Ръчно изработена

Код: 96-010
558,00 лв Цена без ДДС: 465,00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Комплект подложка за офис бюро 10бр за дамско работно бюро от червена кожа, 100% ръчна изработка. Луксозни уникални аксесоари за работни подложки.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Комплект подложка за офис бюро 10бр за дамско работно бюро от червена кожа, 100% ръчна изработка. Луксозни уникални аксесоари за работни подложки. Този уникален висококачествен комплект бюро ще направи вашия офис съвсем различно място. Максималният представителен характер е гарантиран от използването на най-висококачествените материали синтетична кожа .. Всички продукти от тази категория са изработени от първокласна 100% синтетична кожа, всички ръчно изработени и честно ушити и обработени от РЪЧНО ПРОИЗВЕДЕНО производство .

Уникалният дизайн на червената кожа изглежда максимално стилен и благороден - луксозен аксесоар за офиса или кабинета. Коженият комплект се състои от 10 броя офис консумативи: работна подложка с място за скриване на документи, поставка за писалка, поставка за хартия за бележки, кожена поставка за стикери с напомняния, поставка за календар, подложка за напитки, двойна тава за документи, етикет и комплект злато химикалки - химикалка и авторучка. Лукс   кожена подложка за бюро (изтривалка) - уникални офис аксесоари. Подложка за писане или подложки от изкуствена кожа.

Този луксозен офис КОМПЛЕКТ в червена кожа е идеален подарък за жена

луксозен офис комплект за работно бюро за жени

Работната постелка е проектирана така, че винаги да има под ръка важните ви документи и да не е на обсега на любопитни очи около вас. Благодарение на скритото си място, той ви позволява да пазите важни документи сигурно скрити. Под капака има място, където можете лесно да съхранявате важните си документи. Изтривалката изглежда луксозна и елегантна благодарение на използването на първокласни материали при производството. Елегантно изглеждащ кожен аксесоар в червено със сигурност ще плени всички.

луксозна подложка за писане за жена

Кожена поставка за маса от червена кожа със златен етикет + златни химикалки - писалката SET се състои от авторучка и химикал. Този комплект химикалки ви дава възможност да използвате различни химикалки за различни цели на писане. Можете да използвате химикалката за обикновено писане, а писалката се използва за подписване на договори и други важни документи. Целият комплект изглежда луксозно и елегантно благодарение на използването на първокласни материали при производството. Тази декорация на бюрото ще ви позволи да получите достъп до писалката, ако е необходимо. Няма повече търсене на писалка на масата или в чекмеджето.

държач за писалка луксозна червена кожа

Луксозен двоен поднос за документи и хартия от синтетична кожа. Тавата за хартия има размери 10x23x32 cm. Тялото е направено изцяло от кожа, интериорът е облицован с велур, а страничните метални аксесоари са в злато. Този аксесоар за маса е един от най-добрите ни помощници по време на работа в офиса. Получаваме и създаваме много хартии всеки ден в резултат на нашата работа. Но къде да ги сложим? Имаме нужда от място, където да ги разположим, за да можем да ги сортираме по-късно. Нашата тава за документи определено ще ви помогне! Разполага с 2 тави за документи, които ви дават повече място за съхранение на документи и хартия. Тавата е обогатена със златни странични плъзгащи се панти , така че можете да я използвате като отворена или затворена.

червена кожена тава за документи

100% ръчна изработка и 100% синтетична кожа - това е идеалният подарък за всеки, който цени качествен продукт

Относно кожата: за производството на нашите продукти се използва само 100% синтетична кожа с първокласно (ексклузивно) качество. Производството на такива продукти е изключително ръчно изработено .

Подкрепяме продажбата на продукти (Animal Friendly), които не са причинили жестокост към животните. Материалите, от които се правят луксозни офис комплекти, са или естествени, или синтетични. Кожата, използвана за производството на офис комплекти и аксесоари, е 100% синтетична кожа (Exclusive) и изглежда толкова луксозна, колкото оригиналната животинска кожа, и нито едно животно не е наранено.

ръчно изработена кожа

Характеристика:

плюс Висококачествен и елегантен продукт
плюс Изработена от синтетична кожа
плюс 100% РЪЧНО РАБОТЕНО
плюс Луксозен дизайн: червена кожа
плюс 10 броя офис аксесоари
плюс Страхотен подарък за мениджър

Спецификация:

Размери: 45x39x1 cm
Материал: кожа, метал
Цвят на кожата: червен
Аксесоар цвят метал: злато

Съдържание на пакета:

1x работен килим с място за скриване на документи
1x държач за писалка
1x държач за хартия за бележки
1x поставка за календар
1x A5 дневен ред
1x подложка за пиене
1x двойна тава за документи
1x етикет с име (без име) и комплект златни химикалки с основа: химикалка и авторучка.

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка