Кожена подложка за бюро - Луксозен КОМПЛЕКТ 11 броя за подложка за бюро (кафяво дърво + кожа)

Код: 96-012
658,00 лв Цена без ДДС: 548,34 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Кожена подложка за бюро - Луксозен КОМПЛЕКТ 11 броя за подложка за бюро от кафяво дърво и бяла изкуствена кожа, 100% ръчна изработка.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Кожена подложка за бюро - Луксозен КОМПЛЕКТ 11 броя за подложка за бюро от кафяво дърво и бяла изкуствена кожа, 100% ръчна изработка. Този уникален висококачествен комплект бюро ще направи вашия офис съвсем различно място. Максималният представителен характер се гарантира от използването на най-висококачествените материали - кожа и дърво. Всички продукти от тази категория са изработени от качествено дърво и първокласна 100% синтетична кожа, всички ръчно изработени и честно ушити и обработени от HAND MADE производство . Уникалният дизайн на червената кожа изглежда максимално стилен и благороден - луксозен аксесоар за офиса или кабинета. Коженият комплект се състои от 11 броя офис консумативи: работна подложка с място за скриване на документи, поставка за писалка, поставка за хартия за бележки, стойка за календар, стойка за визитки и кламери, кожена фоторамка, подложка за напитки, двойна тава за документи , табелка с име и комплект златни химикалки - химикалка и авторучка.

Работната постелка е проектирана така, че винаги да има под ръка важните ви документи и да не е на обсега на любопитни очи около вас. Благодарение на скритото си място, той ви позволява да пазите важни документи сигурно скрити. Под капака има място, където можете лесно да съхранявате важните си документи. Лукс   кожена подложка за бюро (изтривалка) - уникални офис аксесоари. Подложка за писане или подложки от изкуствена кожа.

Луксозен офис аксесоар за всеки мениджър

офис аксесоари от кожа и дърво

Основа за маса, изработена от бяла кожа и кафяво дърво със златна табелка + златни химикалки - писалката SET се състои от авторучка и химикал. Този комплект химикалки ви дава възможност да използвате различни химикалки за различни цели на писане. Можете да използвате химикалката за обикновено писане, а писалката се използва за подписване на договори и други важни документи. Целият комплект изглежда луксозно и елегантно благодарение на използването на първокласни материали при производството. Тази декорация на бюрото ще ви позволи да получите достъп до писалката, ако е необходимо. Няма повече търсене на писалка на масата или в чекмеджето.

поставка за златна писалка

Луксозен двоен поднос за документи и хартия, изработен от кожа и дърво. Тялото е направено изцяло от кожа, интериорът е облицован с бежов велур. Този аксесоар за маса е един от най-добрите ни помощници по време на работа в офиса. Получаваме и създаваме много хартии всеки ден в резултат на нашата работа. Но къде да ги сложим? Имаме нужда от място, където да ги разположим, за да можем да ги сортираме по-късно. Нашата тава за документи определено ще ви помогне!

луксозен офис организатор

ръчно изработена кожа

100% ръчно изработени, дърво и 100% синтетична кожа - това е идеалният подарък за всеки, който цени качествен продукт

Относно кожата: за производството на нашите продукти се използва само 100% синтетична кожа с първокласно (ексклузивно) качество. Производството на такива продукти е изключително ръчно изработено .

Подкрепяме продажбата на продукти (Animal Friendly), които не са причинили жестокост към животните. Материалите, от които се правят луксозни офис комплекти, са или естествени, или синтетични. Кожата, използвана за производството на офис комплекти и аксесоари, е 100% синтетична кожа (Exclusive) и изглежда толкова луксозна, колкото оригиналната животинска кожа, и нито едно животно не е наранено.

ръчна обработка на дървесина

Характеристика:

плюс Висококачествен и елегантен продукт - произведен в Турция
плюс Изработена от синтетична кожа и дърво
плюс 100% РЪЧНО РАБОТЕНО
плюс Луксозен дизайн: бяла кожа и кафяво дърво
плюс 11 броя офис аксесоари
плюс 100% рециклируем + екологичен

Спецификация:

Размери: 58х39х1 см
Материал: кожа, дърво, метал
Цвят на кожата: бял
Цвят на дървото: кафяв
Аксесоар цвят метал: злато

Съдържание на пакета:

1x работен килим с място за скриване на документи
1x стойка за писалка
1x държач за хартия за бележки
1x поставка за календар
1x стойка за визитки и кламери
1x кожена фоторамка
1x подложка за пиене
1x тава за документи
1x етикет с име (без име) и комплект златни химикалки с основа: химикалка и авторучка

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (1)

98%
98%
Emanuel Piecnicz

Бял офис комплект

Обработка
Доставка
Дизайн

Никъде не намерих нищо подобно в бяла кожа. Комплектът изглежда страхотно - пасва идеално на офиса ми. Всеки бизнес партньор или клиент го хвали.

Преведено от: sk