Почивка за бюро - Офис 10 броя КОМПЛЕКТ за маса Луксозен (Дървен + Кожен)

Код: 96-009
598,00 лв Цена без ДДС: 498,34 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Блотер за бюро - Офис КОМПЛЕКТ от 10 бр. Лукс от дърво "ZEBRANO" и синтетична кожа (100% ръчна изработка).

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Блотер за бюро - Офис КОМПЛЕКТ от 10 бр. Лукс от дърво "ZEBRANO" и синтетична кожа (100% ръчна изработка). Този уникален висококачествен комплект бюро ще направи вашия офис съвсем различно място. Максималният представителен характер се гарантира от използването на най-висококачествените материали кожа и дърво. Всички продукти от тази категория са изработени от качествено дърво и първокласна 100% синтетична кожа, всички ръчно изработени и честно ушити и обработени от HAND MADE производство .

Уникалният дизайн на черна кожа с кафяво дърво изглежда максимално класно и благородно - луксозен аксесоар за офиса или кабинета. Коженият комплект се състои от 10 броя офис консумативи: работна подложка с място за скриване на документи, поставка за писалка, поставка за хартия за бележки, стойка за календар, 2x подложка за питие, тава за документи, етикет и комплект златни химикалки - химикалка и авторучка . Лукс   кожена подложка за бюро (изтривалка) - уникални офис аксесоари. Подложка за писане или подложки от изкуствена кожа.

Идеален за подарък за шеф или колега в офиса

подарък за шефа - офис аксесоар

Работната постелка е проектирана така, че винаги да има под ръка важните ви документи и да не е на обсега на любопитни очи около вас. Благодарение на скритото си място, той ви позволява да пазите важни документи сигурно скрити. Под капака има място, където можете лесно да съхранявате важните си документи.

кожени офис аксесоари

Дървена основа за маса със златна табелка + златни химикалки - писалката SET се състои от авторучка и химикалка. Този комплект химикалки ви дава възможност да използвате различни химикалки за различни цели на писане. Можете да използвате химикалката за обикновено писане, а писалката се използва за подписване на договори и други важни документи. Целият комплект изглежда луксозно и елегантно благодарение на използването на първокласни материали при производството. Тази декорация на бюрото ще ви позволи да получите достъп до писалката, ако е необходимо. Няма повече търсене на писалка на масата или в чекмеджето.

елегантно кабинет или работна стая

Луксозен двоен поднос за документи и хартия, изработен от дърво. Този аксесоар за маса е един от най-добрите ни помощници по време на работа в офиса. Получаваме и създаваме много хартии всеки ден в резултат на нашата работа. Но къде да ги сложим? Имаме нужда от място, където да ги разположим, за да можем да ги сортираме по-късно. Нашата тава за документи определено ще ви помогне!

дървени офис аксесоари

ръчно изработена кожа

100% ръчно изработени, дърво и 100% синтетична кожа - това е идеалният подарък за всеки, който цени качествен продукт

Относно кожата: за производството на нашите продукти се използва само 100% синтетична кожа с първокласно (ексклузивно) качество. Производството на такива продукти е изключително ръчно изработено .

Подкрепяме продажбата на продукти (Animal Friendly), които не са причинили жестокост към животните. Материалите, от които се правят луксозни офис комплекти, са или естествени, или синтетични. Кожата, използвана за производството на офис комплекти и аксесоари, е 100% синтетична кожа (Exclusive) и изглежда толкова луксозна, колкото оригиналната животинска кожа, и нито едно животно не е наранено.

ръчна обработка на дървесина

Характеристика:

плюс Висококачествен и елегантен продукт - произведен в Турция
плюс Изработена от синтетична кожа и дърво
плюс 100% РЪЧНО РАБОТЕНО
плюс Луксозен дизайн: черна кожа и кафяво дърво
плюс 10 броя офис аксесоари
плюс 100% рециклируем + екологичен

Спецификация:

Размери: 49х39х1 см
Материал: кожа, дърво, метал
Цвят на кожата: черен
Цвят на дървото: кафяв
Аксесоар цвят метал: злато

Съдържание на пакета:

1x работен килим с място за скриване на документи
1x държач за писалка
1x държач за хартия за бележки
1x поставка за календар
2x подложка под напитката
1x тава за документи
1x етикет с име (без име) и комплект златни химикалки с основа: химикалка и авторучка

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка