Подложки от изкуствена кожа Луксозни постелки за бюро дървена основа (Ръчно изработени)

Код: 96-018
238,00 лв Цена без ДДС: 198,34 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Подложки от изкуствена кожа Луксозни изтривалки за бюро в комбинация от най-висококачествени материали: Дървен цвят орех + Кожа - 100% ръчна изработка

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Подложки от изкуствена кожа Луксозни изтривалки за бюро в комбинация от най-висококачествени материали: Дървен цвят орех + Кожа - 100% ръчна изработка. Този уникален висококачествен комплект бюро ще направи вашия офис съвсем различно място. Максималният представителен характер се гарантира от използването на най-висококачествени материали, като орехово дърво и кожа. Всички продукти от тази категория са изработени от първокласно дърво и 100% синтетична кожа, всички ръчно изработени и честно ушити и обработени от HAND MADE производство . Уникалният дизайн с комбинация от орехово дърво и кафява кожа изглежда изключително елегантно и благородно - луксозен аксесоар за офиса или кабинета. Работната постелка е с размери 58х39х1 см. Лукс   кожена подложка за бюро (изтривалка) - уникални офис аксесоари. Подложка за писане или подложки от изкуствена кожа.

Постелки за маса от дърво и кожа - елегантни и луксозни

луксозни подложки за маса - изкуствена кожа

Работната постелка е проектирана така, че винаги да има под ръка важните ви документи и да не е на обсега на любопитни очи около вас. Благодарение на скритото си място, той ви позволява да пазите важни документи сигурно скрити. Под капака има място, където можете лесно да съхранявате важните си документи. Подложката изглежда луксозна и елегантна благодарение на използването на първокласни материали при производството. Красиво, полирано, орехово дърво в комбинация с кафява кожа със сигурност ще завладее всички.

документи кожена подложка дървена

100% ръчна изработка и 100% синтетична кожа - това е идеалният подарък за всеки, който цени качествен продукт

Относно кожата: за производството на нашите продукти се използва само 100% синтетична кожа с първокласно (ексклузивно) качество. Производството на такива продукти е изключително ръчно изработено .

Подкрепяме продажбата на продукти (Animal Friendly), които не са причинили жестокост към животните. Материалите, от които се правят луксозни офис комплекти, са или естествени, или синтетични. Кожата, използвана за производството на офис комплекти и аксесоари, е 100% синтетична кожа (Exclusive) и изглежда толкова луксозна, колкото оригиналната животинска кожа, и нито едно животно не е наранено.

ръчно изработена кожа

Характеристика:

плюс Висококачествен и елегантен продукт
плюс Изработен от орехово дърво и синтетична кожа
плюс 100% РЪЧНО РАБОТЕНО
плюс Луксозен дизайн: дърво и кафява кожа
плюс Скрито място за съхранение на важни документи

Спецификация:

Размери: 58х39х1 см
Материал: орехово дърво и кожа
Цвят: светлокафяво дърво и тъмно кафява кожа

Съдържание на пакета:

1x подложка за маса от дърво и кожа

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка