Тава за документи двойна луксозна кожа + златни аксесоари (ръчна изработка)

Код: 96-039
198,00 лв Цена без ДДС: 165,00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Тава за документи, изработена (органайзер за тави за хартия) от розово дърво и кожа (Ръчно изработена). Луксозни дървени тави за хартия за бюро.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Тава за документи, изработена (органайзер за тави за хартия) от розово дърво и кожа (Ръчно изработена). Луксозни дървени тави за хартия за бюро. Елегантен аксесоар за офиса. Тази уникална висококачествена тава за документи ще направи вашия офис съвсем различно място. Максималният представителен характер се гарантира от използването на най-висококачествени материали . Всички продукти от тази категория са изработени от първокласно дърво и 100% синтетична кожа, всички ръчно изработени и честно ушити и обработени от HAND MADE производство . Уникалният дизайн с комбинация от златни аксесоари и кожа в кафяво изглежда изключително класно и благородно - луксозен аксесоар за офиса или работната стая. Тавата за хартия има размери 10x23x32 cm.

Тялото е направено изцяло от кожа, отвътре е облицовано с велур, а страничните метални аксесоари са в злато. Този аксесоар за маса е един от най-добрите ни помощници по време на работа в офиса. Получаваме и създаваме много хартии всеки ден в резултат на нашата работа. Но къде да ги сложим? Имаме нужда от място, където да ги разположим, за да можем да ги сортираме по-късно. Нашата тава за документи определено ще ви помогне! Разполага с 2 тави за документи, които ви дават повече място за съхранение на документи и хартия. Тавата е обогатена със златни странични плъзгащи се панти , така че можете да я използвате като отворена или затворена.

Тава за документи (съхранение) - луксозна кожа

Тава за документи (съхранение) - луксозна кожа

100% ръчно изработена и синтетична кожа - това е идеалният подарък за всеки, който цени качествен продукт

Относно кожата: за производството на нашите продукти се използва само 100% синтетична кожа с първокласно (ексклузивно) качество. Производството на такива продукти е изключително ръчно изработено .

Подкрепяме продажбата на продукти (Animal Friendly), които не са причинили жестокост към животните. Материалите, от които се правят луксозни офис комплекти, са или естествени, или синтетични. Кожата, използвана за производството на офис комплекти и аксесоари, е 100% синтетична кожа (Exclusive) и изглежда толкова луксозна, колкото оригиналната животинска кожа, и нито едно животно не е наранено.

ръчно изработена кожа

Характеристика:

плюс Висококачествен и елегантен продукт
плюс Изработена от синтетична кожа
плюс 100% РЪЧНО РАБОТЕНО
плюс Луксозен дизайн: кафява кожа и златни аксесоари
плюс Всички изработени от кожа, велур отвътре, метални аксесоари

Спецификация:

Материал: кожа, метал, велур
Цвят на кожата: кафяв
Цвят на метала: злато
Размери: 10x23x32 cm

Съдържание на пакета:

1x кожена тава (двойна)

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка