Декантер за вино - SET ANGEL

Код: 94-003
110,00 лв Цена без ДДС: 91,66 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Декантер за вино - ANGEL SET, който ще направи виното достатъчно меко и оксидирано. Не губете време с дългото приготвяне на вино.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Декантер за вино - ANGEL SET, който ще направи виното достатъчно меко и оксидирано. Не губете време с дългото приготвяне на вино. Просто излейте виното в стъклото през стойката ANGEL и започнете да се наслаждавате на перфектния вкус.

Любителите на виното знаят, че за да се постигне максимален вкус, виното трябва първо да се окисли. За да се постигне този ефект, не е достатъчно да оставите отворена бутилка вино на масата. Благодарение на това окисление виното ще вкуси вкусно след първата глътка. Просто излейте виното през аератора. Виното се окислява и достига пълния си вкус.

Как да преливаме вино без професионални аксесоари и опит за сомелиери? Опитайте се да използвате нашия щанд ANGEL, употребата е много проста, а декантирането на виното е сведено до минимум. Отдекантирането на виното в каната може да отнеме няколко часа, за да се постигне правилния ефект.

комплект ангели

Отлична стойка ANGEL може да подчертае вкуса и аромата на виното директно от бутилката, като излива вино през щанда в чашата. Декантиращата фуния е снабдена със сито, което улавя дори и най-малката утайка във виното, а въздуховодите перфектно аерират виното за момент. Има една по-проста процедура, която може да подчертае вкуса и аромата на виното, за да имате перфектното преживяване. Няма по-лесна процедура, която да подчертае вкуса и аромата на виното за перфектно преживяване. Декантерната стойка не трябва да се крие някъде в килера. Неговият прост и стилен дизайн ще освети всяко пространство. Кривите на щанда играят със светлината и ще впечатлят всеки при всяка възможност.

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка