Бутон за камера с 4GB - MP900

Код: 10-015
110,00 лв 70,00 лв Цена без ДДС: 58,34 лв
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Бутонна камера с 4GB - MP900 за професионални и аматьорски детективи за улавяне на различни събития и за онези, които се нуждаят от визуални и аудио доказателства.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Защо сме най-доброто?

Над 35 000 YT абонати Над 1000 YT видео ревюта 10 милиона изгледи
Професионален консултации
Лидер на пазара вече 12 години
Всички продукти ние тестваме

Описание на продукта

Бутонна камера с 4GB - MP900 - качествена шпионска камера за професионални и аматьорски детективи за улавяне на различни събития и за онези, които се нуждаят от визуални и аудио доказателства.

Частно разследване: Камерата е много малка, обективът на камерата е инкогнито като бутон за риза. Записът с едно докосване ви позволява да записвате аудио и видео с резолюция от 720x480 пиксела при 30 кадъра в секунда в популярния AVI формат. И още, можете да съхранявате видео и изображения на 4 GB вътрешна памет. Използвайте този дискретен бутон , заснемете това, което искате, и лесно свалете видеото на вашия компютър чрез USB връзка.

Бутони камери

Техническа Спецификация:

• Видео резолюция на камерата: 720x480
• Бутон за цифров запис в реално време
• Високо чувствителен вграден микрофон
• Тегло: само 17 g
• Оперативен бутон за бързо и лесно започване на запис
• Дискретен и елегантен дизайн във формата на бутон
• Размери: 70x15x10mm
• Лесно свързване с компютър чрез USB порт
• Функция за заснемане на изображения с разделителна способност 1280 x 1024

Захранване: вградена акумулаторна батерия 160 mA с 3.7V, живот на батерията от около 90 до 120 минути. Зареждане чрез USB кабел, свързан към компютъра.

!!! Продавачът не носи отговорност за злоупотреба с тези продукти за незаконни цели. Преди употреба е важно да се запознаете с условията (правилни, технически предписания, бележки и др.) За работа с продукти в страната !!!

Дискусия за продукта (3)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Dia

Въпроси за камерата

Добър ден!
Бих искал да попитам, мога да пратя само снимки, така че къде изпратихте снимките на небето видео? на имейл или някъде другаде? и дали е автоматично? Така че мога ли да използвам power bank, така че камерата да работи 6 часа без почивка? Достатъчни ли са 50 градуса, за да направи снимка на хартията с теста? И така, как да го свържа с моя iPhone? Камерата има ли блутут?
Благодаря ти!

Преведено от: cs
0
Ywe

ИНФО

Добър ден, искам да попитам дали е възможно да окача тази камера с бутон и да записвам стаята. Камерата записва ли всичко, което се случва в стаята и може ли всичко да се възпроизведе за една седмица? Добре, благодаря ти

Преведено от: sk
Cool Mania

Бутон за камера с 4GB - MP900

Pavel Kováčik отговори

Добър ден,
Камерата има ъгъл на сканиране от приблизително 50°, а животът на батерията е приблизително до 2 часа. Камерата има и вградена памет от 4 GB, която побира приблизително 1-2 часа запис. За вашите нужди бих ви препоръчал да разгледате тази камера https://www.cool-mania.eu/spy/kamery/mini-wifi-bezpecnostna-pinhole-kamera-s-li-on-bateriou, тази камера може да бъде свързан и за постоянно захранване. Или от контакт, или с помощта на външна батерия (power bank). Тъй като камерата има вграден Wi-Fi, можете да наблюдавате камерата дистанционно през интернет или с помощта на някакъв софтуер, камерата може да записва записи директно на вашия компютър и няма да бъдете ограничени от капацитета на картата с памет, или можете да използвате функцията за откриване на движение и да запазвате записи само от движение пред камерата.

Преведено от: sk
Jen

бутон на камерата

Камерата има ли предаване на живо?

Преведено от: de
0
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка